ott a pont. Latszik, hogy csak feluletesen foglalkoztam a Buddhizmussal :)
Ez is elég nagy lenyúlás:
Sport Géza - Sport - Dánia 1,4 milliárdot kaszált a pókervébén
Egyébnként Lámaizmus:)
Nem tudok eligazodni a mai helyzetben. Valaki segítsen már, aki hasonló cipőben jár.
Mit tegyen az, akinek az élő és online pókeren kívül semmilyen egyéb jövedelme sincs. Várja ölbetett kézzel a vagyonosodási vizsgálatot? Van már precedens? Megbaszhat/megbaszott ezért az Apeh akárkit is?
Szerintem elég speciális helyzet, az ha valakinek nincs más jövedelme ezen kívül...
én pl ha ugyanolyan feltételek mellett adózhatnék, mint egy bármilyen másik vállalkozó simán leadóznám az egészet.
én pl ha ugyanolyan feltételek mellett adózhatnék, mint egy bármilyen másik vállalkozó simán leadóznám az egészet.
Gondolom ez vicc... Mármint, hogy számlázzak, meg telefonáljak. Többet kéne leadóznom mint amennyit keresek...
Gondolom ez vicc... Mármint, hogy számlázzak, meg telefonáljak. Többet kéne leadóznom mint amennyit keresek...
akkor minek kerdezted? hogy azt mondjuk, hogy az a franko, ha nem csinalsz semmit, hisz mi is mind igy teszunk?
Én akkor adóznék szivesen ha látnám, hogy van eredmenye, de nem fogok csak ugy penzt adni az allamnak minden honapban hogy masok segelyet kifizessek belole, olyanoket akik toljak ki magukbol a gyerekeket, de eletukben nem dolgoztak... Ennyi erovel ide is koltozhetne hozzam egy teljes ilyen csalad, akiket etethetnek ithathatnek mindennap plusz fizetnem a futest is nekik...
Szoval itthon 1 ember tart el masik 3 embert. Es nem az elottunk levo utra megy, vagy a keruletre van elkoltve ahol lakom, es meg csak nem is budapestre (parkokra vagy tisztasagra) hanem valamilyen olyan faluba megy ahova bevezet egy ut, de ki mar nem jon onnan es ott senki nem dolgozik.
Ha meg nem dolgozom akkor kijonnek es eroszakkal evlesznek tolem valamit, behajtjak az adot vagy akar bortonbe zarnak. Közvetve a nem dolgozok kuldik ram a hatosagokat amiket szinten en fizetek. Szerintem ez nem normalis dolog, csak mar annyira megoszokotta es elfogadotta valt ez a dolog hogy senkinek nem tunik fol, talan innen ered az is hogy akik tehetik azok nem adoznak itthon.