Teljesen mindegy,hogy csinálja,ugy is kideritik,lehet az MB,Neteller,külföldi számla,bármi.A hatóságok sem hülyék...
A magyar hatóságok nem kapják meg külföldi bankoktól az adataidat. Max az EU n belül. (de én ezt is kétlem) Bárki nyithat EU kivüli bankszámlát.
[QUOTE=weeee7;226023]pár havonta benézek ebbe a topicba, mert továbbra is érdekelne, hogyan lehetne pókernyereményből ingatlant/autót stb. venni, de sosem látok semmi előrelépést :/
Ez szerintem sokunkat érdekelne/nem mintha személy szerint annyit keresnék online pokerrel, de idővel kitudja.../, csak sajnos kompetens személyek erről soha, sehol nem beszélnek...
Ja. Mert akit érint a dolog az elmegy egy brókerhez ,könyvelőhöz, adótanácsadóhoz, nem pedig itt gondolkodik hogy mi lesz ha behúzza az SM et amikor a beülőt sem tudja kifizetni.
Európában (mondjuk az EU-ban) az adózatlan jövedelemből vett ingó, és ingatlan vagyonokat szerintem el kell felejteni.
Minimális adózásra (adóoptimalizálásra) meg számtalan lehetőség van, de az is belekerül 20-35%-ba.
A kormány új adócsomagot nyújtott be. A szerencsejátékot szabályoztak valamilyen téren? Tud erről valaki valamit?
Szerencsejáték-törvény módosítása: illegális pókerklubok APEH-engedély nélkül
Ma az origo-n tátongott a cikk
Az első bekezdések keltették fel a figyelmem
"Szatmáry szerint nem valószínű, hogy az esetleges módosítás még az idén beleférhet a feszített törvényhozási menetrendbe. Amikor azonban - talán jövőre - a parlament elé kerül, akkor a Magyarországon teljesen szabályozatlan online póker helyzetét is rendezni akarják a törvényhozók a rendelkezésre álló európai példák alapján."
mit fognak jelenteni ezek az "európai példák"?
Lesz majd pokerstars.hu ? :)
"Szatmáry szerint nem valószínű, hogy az esetleges módosítás még az idén beleférhet a feszített törvényhozási menetrendbe. Amikor azonban - talán jövőre - a parlament elé kerül, akkor a Magyarországon teljesen szabályozatlan online póker helyzetét is rendezni akarják a törvényhozók a rendelkezésre álló európai példák alapján."
Akkor kivándorlok Szlovákiába...
Akkor kivándorlok Szlovákiába...
minek? vpn-röl fogunk eztán játszani..semmi nem változik...csak 120 dolkával többe fog kerülni a játék éves szinten ( kb. ennyi a vpn költség)..mi a túrót parázik mindenki..ez a próbálkozás az állam részéről megvalósíthatatlan..aki akar játszani az úgy is fog...