Hát ezt inkább nem kellett volna megnyitnom. Szar cikk, és sok buta hozzászólás.
Szerintem ez a SZRT fizetett cikke,a címoldalon hozták+volt tovább a belső oldalon is+volt még egy buta jegyzet is,amit az újságíró fűzött hozzá. (Ezt sajnos nem tudtam beszúrni,mert nincs fenn a neten.)
Érdekes hogy az SZRT mennyire sztárolja magát,minden fronton támad itt is bele kellett írni fejezetcímként,h az online pókeresek "nem fizetnek adót" és hogy az SZRT évente hány milliárd Ft. adót fizet az államkasszába.Ezt feltétlenül meg kellett osztani mindenkivel.Érdekes,a legtöbb ilyen jellegű reklámból ez ömlik,h az SZRT mennyit adózik,milyen mértékben támogatja a magyar sportot,blablabla..
Sajnos a hadjáratuk sikeres a legtöbben a pókert szerencse játéknak tekintik csak, a pókereseket meg mumusnak.
Azért ebben a cikkben is le van írva hogy rohamosan fejlődik a közösség, ergó még 1 reményteli mozzanat hogy a törvényalkotók nem vágnak ennyi ember alá.
ui: melyik teremről van screenhost?
ui: melyik teremről van screenhost?
Ezt ajánlom szíves figyelmetekbe:
http://www.szerszov.hu/pdf/internetes_szerencsejatek.pdf
Remélem nem ez lesz a jövő...
Ezt ajánlom szíves figyelmetekbe:
http://www.szerszov.hu/pdf/internetes_szerencsejatek.pdf
Remélem nem ez lesz a jövő...
A sima szerszov.hu oldalt megnyitva egy slotmachine fogad... Mi köze van ennek a pókerhez? :)
A sima szerszov.hu oldalt megnyitva egy slotmachine fogad... Mi köze van ennek a pókerhez? :)
Nyugalom emberek a Matolcsy vagy ki több interjúba lenyilatkozta hogy az EU-s törvényt szem előtt tartva igyekeznek törvényt kreálni, az pedig 1 értelmű (!!!).
Este már nem volt erőm itt is kommentálni, de a főbb észrevételeim a javaslathoz:
1. Eleve jól mutatja a hozzáállást, hogy azzal indítanak majd jól megregulázzuk az internetes szerencsejáték szervezőket és erre meg arra kényszerítjük őket....
2. Mi alapján számolták ki, hogy az internetes szerencsejáték szervezők több tíz milliárdos bevételtől fosztják meg a magyar költségvetést?
Ez a szám teljesen irreális, még az SZJ Zrt. szerint is a "több tíz milliárd" forint az online szerencsejáték összbevételére vonatkozik, nem pedig az abból majdan származó állami adóbevételére. Ez legoptimálisabb esetben is néhány milliárd forint lehet évente, mivel itt kb. 5 % tiszta bevétellel lehet számolni.
3. Ha pedig több tíz milliárdos piacról van szó, akkor 10-50 millió forint törzstőke ugyan mire lenne garancia?
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy néhány pókerjátékosnak ekkora (10-50 millió Ft) méretű bankrollja van. Több tízezer játékosnál minimum 1-2 milliárd forint tőke kellene.
4. Nem tudom készítettek-e hatástanulmányt, hogy a magyar piac hány hazai online szerencsejáték szervezőt bírna el, illetve szerintem nincsenek tisztába egy normális online póker oldal kifejlesztésének, kiépítésének és fenntartásának költségeivel.
5. Kizártnak tartom, hogy az oldalak vállalnák a teljes tükör szerver kiépítését. Egyrészt nagyon költséges, másrészt így minden adatukat (más ország játékosainak adatait is!) meg kellene osztaniuk, ami gyanús, hogy jogszabálysértő. Ezen túl felesleges is, egyetlen adat amire szükség lehet a magyarországi forgalom nagysága.