Ezt ajánlom szíves figyelmetekbe:
http://www.szerszov.hu/pdf/internetes_szerencsejatek.pdf
Remélem nem ez lesz a jövő...
Este már nem volt erőm itt is kommentálni, de a főbb észrevételeim a javaslathoz:
5. Kizártnak tartom, hogy az oldalak vállalnák a teljes tükör szerver kiépítését. Egyrészt nagyon költséges, másrészt így minden adatukat (más ország játékosainak adatait is!) meg kellene osztaniuk, ami gyanús, hogy jogszabálysértő. Ezen túl felesleges is, egyetlen adat amire szükség lehet a magyarországi forgalom nagysága.
Eleve csak elég azt megnézni,hogy tervezetben meg van határozva,hogy hány éves (magyar!) szerencsejáték szervezői tapasztalattal kell rendelkeznie a szervezőnek...ez azért eléggé leszűkíti azt a kört,akik eleve erre majd "pályázhatnak,jelentkezhetnek". Magyar egy pár cégre lenne "ráírva" ez az egész.Itt azért eléggé kibújt a lóláb...
És kik férnének be? PL a nagyok EVEREST, FULLTILT, POKERSTARS, stb... de szerintem ez a 3 a legnagyobb. mehetne?
Na azért vannak még más emberek is akik ebbe bele szólhatnak és remélem, ők is használják majd a lobbyjukat. :-)
Nincsenek pontos információim, de nagyjából vágom a Schreiber István milyen vállalkozásokban utazik. Lehet le is kéne ide írnom és az egyből más megvilágításba helyezné a nyilatkozatát. :-)
A lényeg, hogy a saját malmára akarja hajtani a lóvét.
Egy percre nem gondol arra, hogy a játékosnak mi lenne jó. Ha ilyen irányba menne el a dolog, akkor biztos vagyok benne, hogy tömegesen hagynák el az országot a profi pókerjátékosok/sportfogadók.
A jó kaján és a gyönyörű nőkön kívül mondjuk nem hiányolnék semmit.... :D
És kik férnének be? PL a nagyok EVEREST, FULLTILT, POKERSTARS, stb... de szerintem ez a 3 a legnagyobb. mehetne?
És van remény arra hogy a leírt termeknek megérje? nem titok van köztük kedvenc is.....
ill ha nem érné meg nekik mégis hol lehetne játszani?
Gondolom,ha megéri nekik,akkor igen,de ezt nem így nem lehet megmondani,amíg pontos számokat nem tudunk.
Hogy hol lehetne játszani?Jó kérdés...
Ha a jól megszokott magyar módszerrel csinálják, (megmondjuk,hogy lesz és kész) akkor nem sok remény van arra,hogy megérje nekik.Azért sem jó nekünk a francia vagy olasz verzió,mert míg ott egy hobbista simán beül nl100-200-ra addig a magyarok max nl10-ig. Az nl100-as regeknek meg nem éri meg egymást gyepálni és várni,hogy néha betévedjen vmi hal.
Szerintem a számokkal sem stimmel valami. Múltkor egy cikkben 160ezer magyar online pókeresről írtak.Kíváncsi lennék mekkora a valós szám.
Azért bízom benne,hogy vmi kompromisszum születik.
Viszont ha kivonulnak a nagyok megint csak ott vagyunk , hogy milliárdoktól esik el az ország.... hamár nem tiltják be akkor szerintem nem ez a cél.....