Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

PokerShark
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. febr. 15. 13:32

Ha a jól megszokott magyar módszerrel csinálják, (megmondjuk,hogy lesz és kész) akkor nem sok remény van arra,hogy megérje nekik.Azért sem jó nekünk a francia vagy olasz verzió,mert míg ott egy hobbista simán beül nl100-200-ra addig a magyarok max nl10-ig. Az nl100-as regeknek meg nem éri meg egymást gyepálni és várni,hogy néha betévedjen vmi hal.

Szerintem a számokkal sem stimmel valami. Múltkor egy cikkben 160ezer magyar online pókeresről írtak.Kíváncsi lennék mekkora a valós szám.
Azért bízom benne,hogy vmi kompromisszum születik.

Én már 200ezret is olvastam. Azért ez nem rossz, ennyi embert biztos vesztene a kormány szavazáskor.... azért én bízom benne hogy ezt is felfogják.

Valaki írta régen hogy pókeres csoporok is be vannak vonva az egyeztetésbe, remélem teszik a dolgukat..

cursor 10
Válasz PokerShark kommentjére
2011. febr. 15. 13:38

"Én már 200ezret is olvastam. Azért ez nem rossz, ennyi embert biztos vesztene a kormány szavazáskor.... azért én bízom benne hogy ezt is felfogják."

Hát szerintem a valós szám ennek nagyon a töredéke.

PokerShark
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. febr. 15. 13:46

Az esetben viszont pár 10 ezer szavazat vesztés biztos nem motiváló. És az EU szabadáramlás törvény mennyit nyom a latba? no és persze valóban legalább 1,5-2 év lenne mire életbe lép a törvény?

Dj69k
2011. febr. 15. 20:24

pénz beszél kutya ugat sajnos

PokerShark
Válasz Dj69k kommentjére
2011. febr. 15. 20:31

A franciáknál meddig húzódott mire konkrét törvény lett? mármint mire alkalmazták is ténylegesen.

PokerShark
Válasz netfalo kommentjére
2011. febr. 15. 20:47
Heyman
2011. febr. 28. 11:21
PokerShark
Válasz Heyman kommentjére
2011. febr. 28. 20:20

Ezzel egyet értek, mindenki szívesebben játszik ha tudja, hogy nincs mitől tartani a hatóság részéről, viszont az oldalak bárminemű blokkolása nekem nem tetszik.

Heyman
2011. febr. 28. 20:34

azzal szerintem nem is érnek el semmit, valami kiskaput mindig találnak majd

PokerShark
Válasz Heyman kommentjére
2011. febr. 28. 20:46

De akkor hogyan kényszeríted az oldalakat a törvény betartásra? Sajnos igaz , hogy csak blokkolással lehet szerintem. ki ugye elvileg az EU-s szabad áramlás törvény miatt nem tilthatóak ezt valami miniszter is mondta hogy ezen EU törvényt szem előtt tartva cselekednek,, de a szabály betartásra kiváncsi leszek hogy veszik rá az oldalakat. REMÉLEM ÉRTELMESEN , A SZOLGÁLTATÓKAT NEM BLOKKOLVA.

Élő ügyfélszolgálat