Ha a jól megszokott magyar módszerrel csinálják, (megmondjuk,hogy lesz és kész) akkor nem sok remény van arra,hogy megérje nekik.Azért sem jó nekünk a francia vagy olasz verzió,mert míg ott egy hobbista simán beül nl100-200-ra addig a magyarok max nl10-ig. Az nl100-as regeknek meg nem éri meg egymást gyepálni és várni,hogy néha betévedjen vmi hal.
Szerintem a számokkal sem stimmel valami. Múltkor egy cikkben 160ezer magyar online pókeresről írtak.Kíváncsi lennék mekkora a valós szám.
Azért bízom benne,hogy vmi kompromisszum születik.
"Én már 200ezret is olvastam. Azért ez nem rossz, ennyi embert biztos vesztene a kormány szavazáskor.... azért én bízom benne hogy ezt is felfogják."
Hát szerintem a valós szám ennek nagyon a töredéke.
Az esetben viszont pár 10 ezer szavazat vesztés biztos nem motiváló. És az EU szabadáramlás törvény mennyit nyom a latba? no és persze valóban legalább 1,5-2 év lenne mire életbe lép a törvény?
pénz beszél kutya ugat sajnos
A franciáknál meddig húzódott mire konkrét törvény lett? mármint mire alkalmazták is ténylegesen.
TÃ*zmilliárdokat bukik a magyar állam az online szerencsejáték piac miatt - Menedzsment Fórum, mfor.hu
Ezzel egyet értek, mindenki szívesebben játszik ha tudja, hogy nincs mitől tartani a hatóság részéről, viszont az oldalak bárminemű blokkolása nekem nem tetszik.
azzal szerintem nem is érnek el semmit, valami kiskaput mindig találnak majd
De akkor hogyan kényszeríted az oldalakat a törvény betartásra? Sajnos igaz , hogy csak blokkolással lehet szerintem. ki ugye elvileg az EU-s szabad áramlás törvény miatt nem tilthatóak ezt valami miniszter is mondta hogy ezen EU törvényt szem előtt tartva cselekednek,, de a szabály betartásra kiváncsi leszek hogy veszik rá az oldalakat. REMÉLEM ÉRTELMESEN , A SZOLGÁLTATÓKAT NEM BLOKKOLVA.