Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Számla befagyasztás

SMaster50
Válasz Kukker kommentjére
2013. dec. 26. 10:26

Amennyiben soha nem játszottak az accjaid egyidőben, nem hinném, hogy lenne probléma, pláne, ha ezt meg is írod, hiszen ezt tényleg 3 mp alatt kiszűrik. Ellenkező esetben nem fogadnék rád.

Erről szó se volt.Sőt még utalás se volt a számlák között,pláne nem indultam ugyanazon versenyeken.

SMaster50
Válasz SMaster50 kommentjére
2013. dec. 26. 10:30

Állapot: ELUTASÍTVA

Tájékoztatjuk, hogy az ezidáig összesített kifizetései miatt legutóbbi kifizetési kérelmét elutasítottuk. Ez azért történt mert nem rendelkezünk a szükséges dokumentumjaival, hogy feldolgozzuk kifizetését.

Ez azért történt, mert az adatbázisunkban nem szerepelnek az Ön személyazonosságát igazoló iratok, hogy a legújabb kérelmét feldolgozzuk.

Ezért kérjük küldje el minél előbb a személyazonossága és lakcíme igazolásához egy fényképes igazolványa másolatát, és a lakcímét igazoló dokumentum másolatát. Amint megkaptuk az iratokat és feldolgoztuk őket, emailben értesíti Önt Számlabiztonsági Osztályunk, és újra kérelmezhet egy kifizetést.

A személyazonosság illetve a lakcím igazolásához az alábbi dokumentumokat fogadhatjuk el:

- egy állami hatóság által kiállított fényképes igazolvány jól olvasható másolata (pl. útlevél, jogosítvány, személyi igazolvány)
- egy nemrégiben kiállított közüzemi számla jól olvasható másolata, melyen jól látható teljes neve, jelenlegi lakcíme és a kiállítás dátuma (3 hónapnál nem régebbi), illetve:
Gáz, víz, villany, kábelszolgáltató vagy vezetékes telefon számlája, 3 hónapnál nem régebbi
Bankszámlakivonat, 3 hónapnál nem régebbi
Hitelkártya számlakivonata, 3 hónapnál nem régebbi
Lakás- vagy járműbiztosítási papírok, 12 hónapnál nem régebbi
A dokumentumokon látszania kell a címzett nevének, lakcímének, és a dátumnak is. Fontos, hogy internetes kivonatokat vagy mobiltelefon számlákat nem fogadhatunk el. Javasoljuk, hogy a PokerStars szoftveren belül töltse fel őket.
Ehhez tegye a következőket:
- Lépjen be PokerStars játékosszámlájára
- Válassza a "Súgó -> Ügyfélszolgálat Felkeresése / Dokumentumok feltöltése" menüpontot
- A felugró ablakban a ‘Biztonság’ kategóriát és ‘Biztnosági irat bekérése’ alkategóriát
- A Dokumentumok csatolása… gomb segítségével keresse meg a fájlokat számítógépén, és töltse fel őket.
A tárgynál kérjük tüntesse fel: ‘Withdrawal related KYC request’
Küldheti a másolatokat JPEG formátumban, ám elfogadjuk még PDF, TIFF és DOC formátumban is. Fontos, hogy a fájl mérete ne haladja meg az 5 MB-ot, s ha szükséges akár több emailt is küldhet.

Másik megoldásként, a másolatokat egy emailhez csatolva is elküldheti (security@pokerstars.com)

Előre is hálásak vagyunk együttműködéséért.

Ennyi volt a levél tartalma és én ennek megfelelően cselekedtem,természetesen anyukám igazolványainak a másolatát küldtem be.

Bél@
2013. dec. 26. 10:39

Akkor végül is, mi a probléma? :)
Nem kezdik szerintem analizálni az egy háztartáson belül lakók játékát:)
Ha mégis, mond azt hogy egy edzőtök van;)
Várd meg a választ, 99% hogy kinyitják.

Kukker
2013. dec. 26. 10:41

Erről szó se volt.Sőt még utalás se volt a számlák között,pláne nem indultam ugyanazon versenyeken.

Ez mind jó hír. Nem aggódnék a helyedben.
Jót tenne neked egy költözés, és mihamarabb visszatérni a saját nevedre, mert előbb-utóbb elfogy a szőnyeg a lábad alól. GL.

Koszka9999
Válasz Bél@ kommentjére
2013. dec. 26. 10:43

Ha mindent be tudsz küldeni és igazolni, akkor nem lesz para.

Azt nem értem hogy miért anyudéról játszottál, mikor van sajátod is? (Bár ha nem múltál el 18, akkor nem szóltam...:D)

kry
2013. dec. 26. 10:46

Nincs ezzel semmi gond. Ezt meg kellene tenni a beregisztrálás pillanatában, csak jó arcok és egy darabig /XY kifizetésig/ hagynak e nélkül garázdálkodni. Most hogy átkerültünk .eu-ra erre még jobban odafigyelnek. Mindenki csak csodálkozik ha igazolnia kell magát... :D

A multiaccal meg akkor lehet beszopni, ha ugyanazokat a játékokat, ugyanazokkal a betsizeokkal játszod, ugyanarról az IP-ről. ha mindkét acc be van jelentkezve, más-más játékokat játszva, más stílusban, akkor nem szólnak egy szót sem mivel ez így egyértelműen két különböző ember.

Horvathrozi
2013. dec. 26. 11:05

Állapot: ELUTASÍTVA

Tájékoztatjuk, hogy az ezidáig összesített kifizetései miatt legutóbbi kifizetési kérelmét elutasítottuk. Ez azért történt mert nem rendelkezünk a szükséges dokumentumjaival, hogy feldolgozzuk kifizetését.

Ez azért történt, mert az adatbázisunkban nem szerepelnek az Ön személyazonosságát igazoló iratok, hogy a legújabb kérelmét feldolgozzuk.

Ezért kérjük küldje el minél előbb a személyazonossága és lakcíme igazolásához egy fényképes igazolványa másolatát, és a lakcímét igazoló dokumentum másolatát. Amint megkaptuk az iratokat és feldolgoztuk őket, emailben értesíti Önt Számlabiztonsági Osztályunk, és újra kérelmezhet egy kifizetést.

A személyazonosság illetve a lakcím igazolásához az alábbi dokumentumokat fogadhatjuk el:

- egy állami hatóság által kiállított fényképes igazolvány jól olvasható másolata (pl. útlevél, jogosítvány, személyi igazolvány)
- egy nemrégiben kiállított közüzemi számla jól olvasható másolata, melyen jól látható teljes neve, jelenlegi lakcíme és a kiállítás dátuma (3 hónapnál nem régebbi), illetve:
Gáz, víz, villany, kábelszolgáltató vagy vezetékes telefon számlája, 3 hónapnál nem régebbi
Bankszámlakivonat, 3 hónapnál nem régebbi
Hitelkártya számlakivonata, 3 hónapnál nem régebbi
Lakás- vagy járműbiztosítási papírok, 12 hónapnál nem régebbi
A dokumentumokon látszania kell a címzett nevének, lakcímének, és a dátumnak is. Fontos, hogy internetes kivonatokat vagy mobiltelefon számlákat nem fogadhatunk el. Javasoljuk, hogy a PokerStars szoftveren belül töltse fel őket.
Ehhez tegye a következőket:
- Lépjen be PokerStars játékosszámlájára
- Válassza a "Súgó -> Ügyfélszolgálat Felkeresése / Dokumentumok feltöltése" menüpontot
- A felugró ablakban a ‘Biztonság’ kategóriát és ‘Biztnosági irat bekérése’ alkategóriát
- A Dokumentumok csatolása… gomb segítségével keresse meg a fájlokat számítógépén, és töltse fel őket.
A tárgynál kérjük tüntesse fel: ‘Withdrawal related KYC request’
Küldheti a másolatokat JPEG formátumban, ám elfogadjuk még PDF, TIFF és DOC formátumban is. Fontos, hogy a fájl mérete ne haladja meg az 5 MB-ot, s ha szükséges akár több emailt is küldhet.

Másik megoldásként, a másolatokat egy emailhez csatolva is elküldheti (security@pokerstars.com)

Előre is hálásak vagyunk együttműködéséért.

Ennyi volt a levél tartalma és én ennek megfelelően cselekedtem,természetesen anyukám igazolványainak a másolatát küldtem be.

ebben te hol látod h a lakcímkártyát is elfogadják mert én nem látom, sztem ez lehet a probléma...

SMaster50
Válasz Koszka9999 kommentjére
2013. dec. 26. 11:32

Ha mindent be tudsz küldeni és igazolni, akkor nem lesz para.

Azt nem értem hogy miért anyudéról játszottál, mikor van sajátod is? (Bár ha nem múltál el 18, akkor nem szóltam...:D)

Hosszú történet miért azon játszom.
Mindenkinek köszönőm a tanácsokat és válaszokat.
Jelenleg várom,hogy a PS is írjon valamit,mert egy napja semmi válasz.

L.T.
2013. dec. 26. 11:57

Nyugi,gondolom van pár dok. amiket át kell nézniük.

peraspera
Válasz L.T. kommentjére
2013. dec. 26. 12:21

"aktuális anyukám" XD

amúgy sztem sincs semmi para, várj türelemmel a válaszig.

Élő ügyfélszolgálat