Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Számla befagyasztás

svajcifiu
Válasz L.T. kommentjére
2013. dec. 26. 15:20

Az frankó,nekem meg semmi válasz.

a helyetekben a PS magyar nagykövetéhez fordulnék diplomáciai segítségért.:))
egyébként azt írta, semmi ok a riadalomra, szóval nyugi

Bél@
Válasz Horvathrozi kommentjére
2013. dec. 26. 15:53

gondolom a fordítás pontos mivel a psnél is dolgoznak magyarok..
100% h ez a probléma, nem kell itt elméleteket gyártani ha a ps valami rendellenességet talált volna a számlái között már rég zárolta volna mind a kettőt, nem vár addig míg elküldi az adatait...
amugy ma én is próbáltam kifizetést kérni és ugyanezt az üzenetet kaptam,
elküldtem a kért adatokat a személyit és banki számlakivonatot ( nem lakcímkártyát) és kb 2 óra múlva már küldték is h minden rendben kezdeményezhetek kifizetést..

LOL, szerinted miért írtam hogy fordítás? Azért nincs benne a lakcímkártya szó...
Ki gyárt elméleteket? Te írtad hogy a lakcím igazolására nem fogadja el a lakcímkártyát...amin rajta van a név, születési dátum/idő, anyja neve, lakcím... eddig kb. 20 teremből kértem ki pénzt, mindenhol elfogadták, PS is...sehol sem kértek gázszámlát vagy hasonlót. Ha valakinek nincs semmilyen (bank)számla a nevén, az elméleted szerint csaló, mert nem tudja igazolni a lakcímét? Csak holmi állam által kiadott izével...
De pl. egy Tarr kft-s számlalevél, amit kb. 2 perc alatt hamisítok, tele magyar szöveggel, semmi születési dátum, vagy anyja neve, cím és név csak, megdönthetetlen bizonyíték PS szemében. Értem. Legközelebb ha külföldre megyek viszek azért egy gázszámlát, mert a rendőrök lehet nem ismerik a lakcímkártyát :))

Horvathrozi
Válasz Bél@ kommentjére
2013. dec. 26. 16:01

LOL, szerinted miért írtam hogy fordítás? Azért nincs benne a lakcímkártya szó...
Ki gyárt elméleteket? Te írtad hogy a lakcím igazolására nem fogadja el a lakcímkártyát...amin rajta van a név, születési dátum/idő, anyja neve, lakcím... eddig kb. 20 teremből kértem ki pénzt, mindenhol elfogadták, PS is...sehol sem kértek gázszámlát vagy hasonlót. Ha valakinek nincs semmilyen (bank)számla a nevén, az elméleted szerint csaló, mert nem tudja igazolni a lakcímét? Csak holmi állam által kiadott izével...
De pl. egy Tarr kft-s számlalevél, amit kb. 2 perc alatt hamisítok, tele magyar szöveggel, semmi születési dátum, vagy anyja neve, cím és név csak, megdönthetetlen bizonyíték PS szemében. Értem. Legközelebb ha külföldre megyek viszek azért egy gázszámlát, mert a rendőrök lehet nem ismerik a lakcímkártyát :))

az elméleteket csak a topicra írtam nem rád értettem...
és ahogy látod kb. 1 oldalban le van írva hogy mit fogadnak el szerintem ez egyértelmű
de én most nem akarlak itt győzködni tőlem elfogadhatják kb. lesz@rom, csak próbáltam segíteni hogy lehet az a hiba..

Bél@
Válasz Horvathrozi kommentjére
2013. dec. 26. 16:09

az elméleteket csak a topicra írtam nem rád értettem...
és ahogy látod kb. 1 oldalban le van írva hogy mit fogadnak el szerintem ez egyértelmű
de én most nem akarlak itt győzködni tőlem elfogadhatják kb. lesz@rom, csak próbáltam segíteni hogy lehet az a hiba..

Vágom, én meg csak annyit írtam, hogy ha nem fogadják el, akkor #&@, vagy valami ilyesmit. Majd kiderül úgy is.

L.T.
Válasz SMaster50 kommentjére
2013. dec. 26. 18:28

tud valaki mondani egy címet haol magyarul meg tudnám sürgetni őket?:)

iKeksz
Válasz L.T. kommentjére
2013. dec. 26. 19:26

tud valaki mondani egy címet haol magyarul meg tudnám sürgetni őket?:)

átállítod a levelezést magyarra :D

L.T.
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 26. 21:38

átállítod a levelezést magyarra :D

thx:)közben már jött mail

DaDirk
Válasz L.T. kommentjére
2013. dec. 27. 8:01

thx:)közben már jött mail

És mi lett a sztori vége?

L.T.
Válasz DaDirk kommentjére
2013. dec. 27. 8:30

És mi lett a sztori vége?

az enyémnek happy end:D the nem én nyitottam a topikot

SMaster50
Válasz SMaster50 kommentjére
2013. dec. 28. 13:44

Úgy tűnik számomra is jól ér véget ez az egész hercehurca,küldtek egy formanyomtatványt amit,kitöltve be kell szkennelni majd vissza küldeni,egyéb papírokkal együtt.
Mindenkinek köszönők mindent,azt hiszem mondhatom,hogy megtanultam a leckét.
Boldog Újévet!

Élő ügyfélszolgálat