Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Számla befagyasztás

ceewyl
Válasz SMaster50 kommentjére
2013. dec. 26. 12:35

Jelenleg várom,hogy a PS is írjon valamit,mert egy napja semmi válasz.

Karácsony van... :)

Bél@
Válasz Horvathrozi kommentjére
2013. dec. 26. 13:24

ebben te hol látod h a lakcímkártyát is elfogadják mert én nem látom, sztem ez lehet a probléma...

Gondolom fordítás a szöveg, nem a magyarok találták ki. De ha a lakcímkártyát nem fogadják el, mint a lakcímed igazolása, akkor @&# :D

risa
Válasz Bél@ kommentjére
2013. dec. 26. 13:37

Gondolom fordítás a szöveg, nem a magyarok találták ki. De ha a lakcímkártyát nem fogadják el, mint a lakcímed igazolása, akkor @&# :D

Nem fogják elfogadni, mivel lakcímkártya kevés országban van, a utility bill pedig mindig, mindenhol jó a lakcím igazolására.

redoubtable
Válasz SMaster50 kommentjére
2013. dec. 26. 13:50

semmit nem kell bevallni. Muter számlájához a muter adatait küldd. Ennyi. Nem köthetnek bele semmibe.

iKeksz
Válasz ceewyl kommentjére
2013. dec. 26. 13:53

Karácsony van... :)

ők nem tartják....

Horvathrozi
Válasz Bél@ kommentjére
2013. dec. 26. 14:29

gondolom a fordítás pontos mivel a psnél is dolgoznak magyarok..
100% h ez a probléma, nem kell itt elméleteket gyártani ha a ps valami rendellenességet talált volna a számlái között már rég zárolta volna mind a kettőt, nem vár addig míg elküldi az adatait...
amugy ma én is próbáltam kifizetést kérni és ugyanezt az üzenetet kaptam,
elküldtem a kért adatokat a személyit és banki számlakivonatot ( nem lakcímkártyát) és kb 2 óra múlva már küldték is h minden rendben kezdeményezhetek kifizetést..

L.T.
2013. dec. 26. 14:47

gondolom a fordítás pontos mivel a psnél is dolgoznak magyarok..
100% h ez a probléma, nem kell itt elméleteket gyártani ha a ps valami rendellenességet talált volna a számlái között már rég zárolta volna mind a kettőt, nem vár addig míg elküldi az adatait...
amugy ma én is próbáltam kifizetést kérni és ugyanezt az üzenetet kaptam,
elküldtem a kért adatokat a személyit és banki számlakivonatot ( nem lakcímkártyát) és kb 2 óra múlva már küldték is h minden rendben kezdeményezhetek kifizetést..

Feltöltötted vagy írtál nekik mailt a dokumentumokkal?Mert én 2 napja töltöttem fel,de még mindig semmi válasz nem jött.

Horvathrozi
Válasz L.T. kommentjére
2013. dec. 26. 14:49

Feltöltötted vagy írtál nekik mailt a dokumentumokkal?Mert én 2 napja töltöttem fel,de még mindig semmi válasz nem jött.

feltöltöttem ahogy az emailben le volt írva.

L.T.
2013. dec. 26. 15:12

feltöltöttem ahogy az emailben le volt írva.

Az frankó,nekem meg semmi válasz.

zeoos77
Válasz fejes1988 kommentjére
2013. dec. 26. 15:19

Hát, attól hogy mi jóindulatúak vagyunk, nem kapod vissza a számládat, sajnos ezek a dolgok nem így működnek. A PS szabályzatában azt hiszem benne van, hogy egy háztartásból csak egy számla működhet. Olyan lehetséges, hogy barátnő, barát ugyanonnan tolja (közös albi), de ezt is be kell jelenteni előre a supportnak.

Azt nem értem csak, hogyha tőled kértek igazoló dokumentumokat, miért édesanyád nevéről szóló számlát küldessz be? Ez így egy picit öngól, és érthető a Stars álláspontja is. Én annyit tennék a helyedben, hogy leírnám őszintén a valós helyzetet, pontról-pontra, és azt, hogy nem volt, és nem is lesz a terveidben csalás, meg küldeném a saját nevemről szóló számlát. Ha nincs ilyened, írass a nevedre egyet. Ennyit tehetsz kb.

Ez nem igaz,hogy egy háztartásból egy számla lehet,nekem és a feleségemnek is van számlája,majd nekünk is kérték az adatainkat,elküldtük,és azóta minden rendben :D Egyébként miért muter nevében játszol?Ha meg nem játszhatsz,egyéb okok miatt pl. csalás miatt fagyasztott számla,kiskorú vagy, stbstb.... erre mit lehet mondani? Megérdemled...

Élő ügyfélszolgálat