HM-ben megnéztem, hogy mi a helyzet az AK-val.
Az összes nyereményem AK-val = 32,73 USD.
Az összes nyereményem AK-val úgy, hogy preflop allin mentem = 4,25 USD (lényegében 2 beülő), a grafikon gyakorlatilag oldalazik
Az összes nyereményem AK-val úgy, hogy preflop nem mentem allin = 28,48 USD, szép egyenletes emelkedő trend, az allinok csak a varianciát növelik, bevételt alig hoznak.
Én OOP néha 3betelek, néha csak simán callozok, ha jön az A akkor könnyen lestackelem az A2-AQ-val buttonról emelő reget, ha nem jön semmi, akkor dobok, elbuktam 3-4 bb-t oszt pá. Ezen a szinten a regek csak AA/KK/AK/QQ-val és nagynéha JJ-vel mennek allin. AA/KK ellen gyengék vagyunk, QQ/JJ ellen 50/50. Ha fish allin megy 52o-val és lestackel mert calloztam AK-val az többet árt mint egy szimpla beülő elvesztése, onnantól a session sorsa nálam meg van pecsételve úgyhogy inkább elkerülöm ezeket a szitukat. Több prótól is lehet olvasni, hogy online az AK/AQ-t sokan túljáccák és sztem igazuk is van (mármint a próknak).
ezt majd még gondold át ;) olvasd el want2push cikkét még egyszer-kétszer. AK-val ha bekerül a pénz, akkor az kb =EV lesz, akkor nyersz amikor dobnak a 4-5bet-re. illetve ezen a téten, ahol beteszik AQ-val meg KJ-vel pre, már pusztán betenni pre is +EV, nem kell hozzá az FE!
Ezen a téten még nem nagyon láttam 4-5betet, vagy ha igen akkor az AA vagy KK volt.
Egyébként 1165 AK-t jáccottam az adatbázisom szerint, és a grafikon alapján írtam amit írtam.
na megnéztem én is gyorsan AKs AKo, 997 hand, 236 EV bb/100
úgy próbálom játszani ahogy a want2push féle cikkben le van irva
Eljött az idő a feljebblépésre. Lentebb az eddigi statjaim 02.14-től.
Kérdéseim:
1. egycsapásra cseréljem le az asztalokat NL5-ösökre vagy csak egyet-egyet cseréljek le hogy hozzá tudjak szokni?
2. 30 buyinnel lépek fel, de mekkora bukónál lépjek vissza? erre azért remélem nem kerül sor :D de ki tudja. mondjuk 25 NL5-ös buyinnél (tehát 125 USD-nél) lépjek vissza? vagy 20-nál (100 USD)?
Előre is köszi!
Hibáimat egyébként sztem ismerem. NL5-ön talán többet kell majd 3betelni, W$SD-mnek magasabbnak, WTSD$-omnak alacsonyabbnak kéne lennie, AF-emnek magasabbnak, BTN és SB UO PFR-emnek alacsonyabbnak kéne lennie.
szerk: a csatolt statos kép összement, itt egy másik link: http://kepfeltoltes.hu/110319/stat_www.kepfeltoltes.hu_.png
btw: ma egyetlen nagy bukóm volt, természetesen egy AK preflop allinről van szó. :D
Szia!
Nagyon szép az eredményed! ezt a 34k handet mennyi idő alatt érted el és milyen körülmények közt? Én egyből NL5ön kezdtem 5 napja 3,5k handet megjátszva és csak azért állok kb. 0bb/100-on mert folyamatosan bukom a S&G-at. Szóval 15nap alatt ki lehet szedni egy Holedem Manager árát?
Szia!
Nagyon szép az eredményed! ezt a 34k handet mennyi idő alatt érted el és milyen körülmények közt? Én egyből NL5ön kezdtem 5 napja 3,5k handet megjátszva és csak azért állok kb. 0bb/100-on mert folyamatosan bukom a S&G-at. Szóval 15nap alatt ki lehet szedni egy Holedem Manager árát?
Igen láttam :) igazából csak erre "hétvégén jáccok"ra voltam kíváncsi :D
btw nl2-ön is toltam kb 1k handet, éshát könnyebb na. nl5ön több a preflop 3bet 4bet és sokan emeléssel limpelnek.
sokan emeléssel limpelnek.
Igen láttam :) igazából csak erre "hétvégén jáccok"ra voltam kíváncsi :D
btw nl2-ön is toltam kb 1k handet, éshát könnyebb na. nl5ön több a preflop 3bet 4bet és sokan emeléssel limpelnek.