Sziszko0313
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 23. 20:29

Szép graf!! Gratula az NL5-höz! ;)
Annyit meg tudnál nekem mondani, hogy a HM-ben hogyan tudod megcsinálni, hogy a gráf csak egy bizonyos időre/hand-re visszamenőleg mutassa az eredmény? (én csak limitre, és asztal típusra tudok szűrni)

fLeSs
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. márc. 23. 22:52

Szép graf!! Gratula az NL5-höz! ;)
Annyit meg tudnál nekem mondani, hogy a HM-ben hogyan tudod megcsinálni, hogy a gráf csak egy bizonyos időre/hand-re visszamenőleg mutassa az eredmény? (én csak limitre, és asztal típusra tudok szűrni)

Felül van egy gomb, azon lehet beállítani az időintervallumot.

A mai nap is egész jól indult, 1200 hand környékén már ott tartottam mint tegnap, aztán elkezdődött egy laphalálos időszak + beoptam két coolert (set vs sor aztán KQ vs AK) és a napi maxnak csak a fele maradt meg. :(

JJ-m volt, fish BB-ről call, flop ATJ, még szép hogy KQ-ja volt, az egyetlen amitől féltem. :D

Egyébként sztem az NL5 könnyebb, mint az NL2. NL5-ön a sok idióta orrba-szájba 3betel minden szarral mert azt hiszik, hogy az a menő aztán csodálkoznak ha lestackelik őket. NL2-n nincs túl sok 3bet, NL5-ön is csak infószerzés miatt csinálom. NL5-ön a fishek agresszívebbek egy picit ami abban nyilvánul meg, hogy agresszívebben blöffölnek így aztán én hagyom hogy blöfföljenek és ideadják nekem a pénzüket. :D Ezért is mentem allin a J settel, mert ugyanúgy agresszívkodott volna a fish egy AJ-vel mint a sorral, így már jópárszor lestackeltem őket amikor én voltam a farok másik végén a KQ-val vagy éppen AT-vel a KQJ floppon.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 24. 17:04

Új rövidítéseket ismertem meg a mai nap folyamán.
A HU SnG-s ROI%-om 36,4, az ITM%-om pedig 75. :D Aki tudja hogy mit jelentenek ezek az jelentkezzen. :D
Egyébként bwinen HU SnG-ben eddig csak fish-sel találkoztam és kis túlzással mind magát verte meg a blöffjeivel.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 27. 21:59

BB-n vérzek mint az állat, a többi pozival egyelőre nincs nagy gond.
Kéne nekem egy kezdő hand táblázat amiben benne van, hogy 6maxban BB-ről mivel emelünk ha előttünk limpeltek (akár CO-n vagy BTN-on), és hogy mivel egészítünk ki egy emelést.

AM
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 28. 11:51

Had kérdezzem meg, hogy mekkora monitoron játszol?
Irtad, hogy általában 4-6 asztalon nyomod.

Littlemage
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 28. 12:14

ez elegge ellenfelfuggo. en figuras lapokkal szoktal, nagyobb Ax-ekkel, Kx-ekkel, 88+ mondjuk. kisparokkal neha ilyen minit, 2.5xet emelek, hogy ha esik a set, akkor nagyobb legyen a kassza. meg persze mondjuk az A-t a flopban meg lehet cbetelni.

fLeSs
Válasz AM kommentjére
2011. márc. 28. 23:01

Had kérdezzem meg, hogy mekkora monitoron játszol?
Irtad, hogy általában 4-6 asztalon nyomod.

24-es, 1920x1200. 4 asztal simán elfér, de 5 vagy 6 asztalt csak fedésben tudok jáccani ha azt akarom, hogy normális méretű legyen. Egyébként még megvan a régi monitorom, az pont jó lenne mellé mert 1600x1200, sztem idővel be fogom fogni, még meglátom.

fLeSs
Válasz Littlemage kommentjére
2011. márc. 28. 23:10

ez elegge ellenfelfuggo. en figuras lapokkal szoktal, nagyobb Ax-ekkel, Kx-ekkel, 88+ mondjuk. kisparokkal neha ilyen minit, 2.5xet emelek, hogy ha esik a set, akkor nagyobb legyen a kassza. meg persze mondjuk az A-t a flopban meg lehet cbetelni.

BB-n brutálisan vérzek, főleg ma, -187 bb/100 :( :( . Eddig arra fogtam, hogy mindig coolerbe futottam BB-n :D és ez a mai nap is olyan, hogy voltak durva dolgok, de hát folyamatosan nem lehet ez a baj. Az a poén, hogy SB-n meg pluszos vagyok (pontosabban oldalazok), szóval a korai pozi nem igazán lehet kifogás, mert az SB még rosszabb pozi.

BB-n talán az lehetne a megoldás, hogy csak TT+, AK-val jáccok és akkor talán jó lennék, de még ez sem biztos, mert tegnap pl. két KK-mat verték el, egyszer egy J4s, aztán egy AJ floppolt J drillt 4betelt potban, vicces volt.

A statisztika
SB: -9 bb/100
BB: -29 bb/100
early: 32 bb/100
middle: 30 bb/100
CO: 32 bb/100
BTN: 44 bb/100

Ha a BB az SB duplája lenne akkor nem panaszkodnék.
Egyébként NL5-ön az első két brutál pluszos session óta oldalazok, volt egy kis tilt meg fáradtság is benne, igazából olyankor nem kéne jáccanom amikor alig aludtam vagy nincs kedvem. Ha ezek stimmelnek akkor fasza minden, ma is összeszedtem 7 bi-t. Meg már jó lenne ha megragadnék silverstar fokozaton, mert egyszer már elértem, de a következő hónap csak ~20 ponttal maradtam le a megtartásától.

Jut eszembe, a pokerstarson a rakeback hogyan viszonyul a többi teremhez? Mert kapom ezeket a 10 USD-s kis bónuszokat amik gondolom megfelelnek a rakebacknek, de ez sztem fütyi ahhoz képest amennyit leadok nekik.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 28. 23:16

Mai jó kis hand.

$0.02/$0.05 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG LuckerShark ($3.77)
UTG+1 Mr.MadSkill ($6.27)
CO artem828 ($10.97)
BTN HoTSaUcE1x1 ($1.93)
SB zérono ($9.06)
BB fless836 ($7.22)

Pre-Flop: ($0.07, 6 players) fless836 is BB :kd: :jd:
1 fold, Mr.MadSkill raises to $0.15, 1 fold, HoTSaUcE1x1 calls $0.15, zérono calls $0.13, fless836 calls $0.10

Flop: :9d: :5d: :qd: ($0.60, 4 players)
zérono checks, fless836 bets $0.39, Mr.MadSkill calls $0.39, HoTSaUcE1x1 calls $0.39, zérono folds

Turn: :ts: ($1.77, 3 players)
fless836 bets $1.50, Mr.MadSkill goes all-in $5.73, HoTSaUcE1x1 goes all-in $1.39, fless836 calls $4.23

River: :qc: ($14.62, 3 players, 2 all-in)

Final Pot: $14.62
fless836 shows a flush, King high
:kd: :jd:
Mr.MadSkill shows a flush, Ace high
:4d: :ad:
HoTSaUcE1x1 shows a full house, Tens full of Queens
:th: :td:

Mr.MadSkill wins $8.25 (net +$1.98)
HoTSaUcE1x1 wins $5.65 (net +$3.72)

fless836 lost $6.27
zérono lost $0.15

Utólag átnézve rájöttem, hogy el kellett volna dobnom.
Mr. Madskill 24/18/3,6 (vpip/pfr/af).
Nálam van a Kd és a Jd, a boardon a Qd, Mr. Madskill pedig nem fish (gondolom), hogy Td-vel allin menjen, tehát igen vszínű volt, hogy nála az Ad. Én voltam a fish.

Btw KJ a legveszteségesebb handem, ezzel egyszerűen nem tudok nyerni.

Polacheck
Válasz fLeSs kommentjére
2011. márc. 29. 7:40

Utólag átnézve rájöttem, hogy el kellett volna dobnom.
Mr. Madskill 24/18/3,6 (vpip/pfr/af).
Nálam van a Kd és a Jd, a boardon a Qd, Mr. Madskill pedig nem fish (gondolom), hogy Td-vel allin menjen, tehát igen vszínű volt, hogy nála az Ad. Én voltam a fish.

Btw KJ a legveszteségesebb handem, ezzel egyszerűen nem tudok nyerni.

Dehogy kellett volna eldobnod. flopolt 2.nd nutflusht sosem dobnék 100 deepen még egy nit ellen sem. Sőt, igazából 7-es magas flushhel is betenném itt.

Viszont a flopon nem donkolnék, inkább c/r-t játszanék, hogy hamarabb bepakolhassuk a lóvét.

Élő ügyfélszolgálat