Szép graf!! Gratula az NL5-höz! ;)
Annyit meg tudnál nekem mondani, hogy a HM-ben hogyan tudod megcsinálni, hogy a gráf csak egy bizonyos időre/hand-re visszamenőleg mutassa az eredmény? (én csak limitre, és asztal típusra tudok szűrni)
Szép graf!! Gratula az NL5-höz! ;)
Annyit meg tudnál nekem mondani, hogy a HM-ben hogyan tudod megcsinálni, hogy a gráf csak egy bizonyos időre/hand-re visszamenőleg mutassa az eredmény? (én csak limitre, és asztal típusra tudok szűrni)
Új rövidítéseket ismertem meg a mai nap folyamán.
A HU SnG-s ROI%-om 36,4, az ITM%-om pedig 75. :D Aki tudja hogy mit jelentenek ezek az jelentkezzen. :D
Egyébként bwinen HU SnG-ben eddig csak fish-sel találkoztam és kis túlzással mind magát verte meg a blöffjeivel.
BB-n vérzek mint az állat, a többi pozival egyelőre nincs nagy gond.
Kéne nekem egy kezdő hand táblázat amiben benne van, hogy 6maxban BB-ről mivel emelünk ha előttünk limpeltek (akár CO-n vagy BTN-on), és hogy mivel egészítünk ki egy emelést.
Had kérdezzem meg, hogy mekkora monitoron játszol?
Irtad, hogy általában 4-6 asztalon nyomod.
ez elegge ellenfelfuggo. en figuras lapokkal szoktal, nagyobb Ax-ekkel, Kx-ekkel, 88+ mondjuk. kisparokkal neha ilyen minit, 2.5xet emelek, hogy ha esik a set, akkor nagyobb legyen a kassza. meg persze mondjuk az A-t a flopban meg lehet cbetelni.
Had kérdezzem meg, hogy mekkora monitoron játszol?
Irtad, hogy általában 4-6 asztalon nyomod.
ez elegge ellenfelfuggo. en figuras lapokkal szoktal, nagyobb Ax-ekkel, Kx-ekkel, 88+ mondjuk. kisparokkal neha ilyen minit, 2.5xet emelek, hogy ha esik a set, akkor nagyobb legyen a kassza. meg persze mondjuk az A-t a flopban meg lehet cbetelni.
Mai jó kis hand.
$0.02/$0.05 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG LuckerShark ($3.77)
UTG+1 Mr.MadSkill ($6.27)
CO artem828 ($10.97)
BTN HoTSaUcE1x1 ($1.93)
SB zérono ($9.06)
BB fless836 ($7.22)
Pre-Flop: ($0.07, 6 players) fless836 is BB :kd: :jd:
1 fold, Mr.MadSkill raises to $0.15, 1 fold, HoTSaUcE1x1 calls $0.15, zérono calls $0.13, fless836 calls $0.10
Flop: :9d: :5d: :qd: ($0.60, 4 players)
zérono checks, fless836 bets $0.39, Mr.MadSkill calls $0.39, HoTSaUcE1x1 calls $0.39, zérono folds
Turn: :ts: ($1.77, 3 players)
fless836 bets $1.50, Mr.MadSkill goes all-in $5.73, HoTSaUcE1x1 goes all-in $1.39, fless836 calls $4.23
River: :qc: ($14.62, 3 players, 2 all-in)
Final Pot: $14.62
fless836 shows a flush, King high
:kd: :jd:
Mr.MadSkill shows a flush, Ace high
:4d: :ad:
HoTSaUcE1x1 shows a full house, Tens full of Queens
:th: :td:
Mr.MadSkill wins $8.25 (net +$1.98)
HoTSaUcE1x1 wins $5.65 (net +$3.72)
fless836 lost $6.27
zérono lost $0.15
Utólag átnézve rájöttem, hogy el kellett volna dobnom.
Mr. Madskill 24/18/3,6 (vpip/pfr/af).
Nálam van a Kd és a Jd, a boardon a Qd, Mr. Madskill pedig nem fish (gondolom), hogy Td-vel allin menjen, tehát igen vszínű volt, hogy nála az Ad. Én voltam a fish.
Btw KJ a legveszteségesebb handem, ezzel egyszerűen nem tudok nyerni.
Utólag átnézve rájöttem, hogy el kellett volna dobnom.
Mr. Madskill 24/18/3,6 (vpip/pfr/af).
Nálam van a Kd és a Jd, a boardon a Qd, Mr. Madskill pedig nem fish (gondolom), hogy Td-vel allin menjen, tehát igen vszínű volt, hogy nála az Ad. Én voltam a fish.
Btw KJ a legveszteségesebb handem, ezzel egyszerűen nem tudok nyerni.