1. egycsapásra cseréljem le az asztalokat NL5-ösökre vagy csak egyet-egyet cseréljek le hogy hozzá tudjak szokni?
2. 30 buyinnel lépek fel, de mekkora bukónál lépjek vissza? erre azért remélem nem kerül sor :D de ki tudja. mondjuk 25 NL5-ös buyinnél (tehát 125 USD-nél) lépjek vissza? vagy 20-nál (100 USD)?
Lejáccottam első sessionömet NL5-ön, elég jól sikerült (23/19 - 46 bb/100). Igazából azonnal az összes asztalon (4 és 6 között változik) NL5-özni kezdtem, mert a betméretekkel nincs semmi gondom, a PS kliensben beállítható hogy a betméret-csúszka fölött megjelenjen-e három kis gomb az általunk előre beállított százalékos betméretekkel, ezeket használom már jóideje (50%, 70% és 90%) így ez nem probléma.
Amit észrevettem változást az NL2-höz képest, hogy
1. több a 3bet
2. több a squeeze
3. a CS-ek gyakrabban dobnak, sőt nagyon gyakran már preflop is limp/foldolnak emelésre (ezen lepődtem meg a legjobban), NL2-n ez még limp/call volt
De az is lehet, hogy most épp ilyen játékosokkal futottam össze. Így du. elég kevés volt a fish, lehet hogy ma még megnézem este is.
a PS kliensben beállítható hogy a betméret-csúszka fölött megjelenjen-e három kis gomb előre beállított betméretekkel, ezeket használom már jóideje (50%, 70% és 90%)
komolyan? :) leírnád hol lehet beállítani?
beállítások / tétméretező beállításai / tétméretező gyorsgombjai :D
Jáccottam este is egy kicsit, most az ellenfelek könnyebbnek tűntek de a lapok kevésbé jöttek jól. Azért így is pluszos a mai nap, +7 beülő 75bb-vel számolva (én ennyivel szoktam leülni). Most nézem ha így haladnék akkor 1 hét alatt meglenne a BR NL10-re. :D
75bb-vel számolva (én ennyivel szoktam leülni).
100bb nem jó :D?
csini kezdés :D
én sajnos vissza kellett fokozzam magam mert két napja egyetlen leosztást sem tudok megnyerni és rányomulok a handek számára a winnings helyett. amugy 15 napos Holdem Managerben nem lehet használni a HUD-ot? akárhogy próbálom beállítani nem jelenik meg ez a fakin HUD :(
Kipróbáltam a HU SnG-t. Ez kb. ugyanaz mint a CG, várni kell míg az ellen hibázik és általában hibáznak is, 6-ból 6-ot megnyertem. :D