Sziszko0313
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 2. 12:20

Trikkur is használta a Full Tilten. :D (azért hozom őt példának mert az ő videójában láttam ezt először, SpadeEye-t használ)

On-line póker a Full Tilt Pokeren - Jogi információ: Prohibited Programs - Magyar

apro
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. ápr. 2. 12:52

lehet, hogy régi volt a videó nem?
Ezekre figyelj oda ftp-n, mert nem sokat szórakoznak, zárolják a számlát.

fLeSs
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2011. ápr. 2. 13:01

On-line póker a Full Tilt Pokeren - Jogi informåció: Prohibited Programs - Magyar

ez van.
az a progi amit én használok nincs a PS listáján. :D
btw

"What steps are you going to take to prevent players from using prohibited tools and services?

We are going to look to see if any of those tools or services is running on a player's computer. If we find one of the prohibited tools or services, we will alert the player that they are running a prohibited tools or service and tell them what it is. We will ask that they stop running the tool or service immediately. If they comply, fine. If not, then we will prevent the PokerStars client from running on their computer."

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 2. 16:41

A mai nap eddig brutálsz@r. :D Semmi nem akar összejönni. Állandóan lejavulnak mindennel ami létezik.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 2. 21:03

A mai nap...
Setjeimet magasabb settek és sorok verik, FD-m vagy nem jön le vagy ha igen akkor magasabb flush veri, overpárjaimat settek verték egész nap.
Ez van.

Polacheck
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 2. 23:12

A mai nap...
Setjeimet magasabb settek és sorok verik, FD-m vagy nem jön le vagy ha igen akkor magasabb flush veri, overpárjaimat settek verték egész nap.
Ez van.

Nézd a jó oldalát, ha tényleg így volt, akkor elég jól megúsztad.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 2. 23:35

Van egy olyan érzésem, hogy a PS direkt úgy osztogatja a lapokat hogy minél több legyen a rake. Állandó jelleggel olyan idióta lapleosztások jönnek amiknek ilyen gyakran a valóságban esélyük sincs.

fLeSs
Válasz Polacheck kommentjére
2011. ápr. 2. 23:48

Nézd a jó oldalát, ha tényleg így volt, akkor elég jól megúsztad.

az utóbbi 1 órában 4 AA-m és 3 KK-m volt és nemtok 0 fölé menni. :D

szerk: épp az imént floppoltam egy K magas flush, erre a riverre lejön a harmadik Q (Q78QQ), és a fish 200bb-vel allin ment, eldobtam.

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 3. 1:44

5000 hand után pluszba hoztam a mai napot. :D

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2011. ápr. 3. 2:01

+3 USD-vel zártam a mai napot.
Ha a BB pozit kiveszem az egyenletből, akkor +37 USD lenne a mai nap.
Ezzel kéne kezdeni vmit mert qrvára nem oké ez így.

szerk: megnéztem, és az összes handet összesítve kb. a profit 40%-át bukom el BB-ről.

Élő ügyfélszolgálat