Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 3. 9:12

Ja kül felmentem 6kor doylesra és ment 2 vagy 3 asztal, gondolom akkor már 5kor sincs meg a régi 10+ asztal:S

hosocske
2010. máj. 3. 9:54

a Hudomon állítottam kicsit, így letoltam 15leosztást, hogy teszteljem sikerült-e +30bb lett az eredménye:D

hosocske
2010. máj. 3. 12:36

faszom nem szabadna játszanom, minden felesleges szarba belemegyek és mindet el is bukom persze...

megint -2,5 Bi

hosocske
2010. máj. 3. 20:00

Na végre ójra sikerült egy eredményben jó sessiont hozni +4Bi lett, bár nem mondanám hogy életem játékát hoztam azért sztem nagytöbbségbe +EV döntéseket sikerült hozni amihez most az RNG is besegített, ami a sorozatba 12Bi bukó után jól is jött, hogy ne törjek össze:)

a nap sajna így is még -0,5Bi körül áll, de a -5höz képest nagyon jó ez is:)

hosocske
2010. máj. 4. 10:51

Na sikerült a tegnap esti +4Bi-t visszabuknom, de msot legalább nem az én szar játékom volt az okat hanem szimplán az hogy kb mindennel buktam, úgy sikerült -3 Bi vel Ev alatt hasítanom hogy még 2-3 coolert is kaptam mellé mint AA vs set KK vs AA, vagyis igazából még talán örülhetek is a -4Bi nek:D

1parti volt amit nem kellett volna valszeg eröltetni, de a többin nem hiszme hogy érdemben változtatnék...

remélem nemsokára megindul már egy run, amit nem fogok után kivételesen 1 session alatt visszabukni, mert most szumma -2Bi körül állok, és mivel nem utaltam be olyan sok zsetont a végén újra kell tölteni majd:S

hosocske
2010. máj. 5. 14:42

na megint sikerült úgy 3Bi vel EV alatt futnom ,hiogy még a coolereknél is szoptam a harci péniszt, újabb -3,5Bi:(

hosocske
2010. máj. 5. 21:13

-ii- :(

hosocske
2010. máj. 12. 19:55

kb egy hét után újra beültem egy sessionre, sajnos most időm és főleg kedvem sincs sok játszani, úgy néz ki ez az április május nálam ilyen időszak tavaly is hasonló volt...

végre sikerült sztem egy korrektebb sessiont tolnom, sajnos a végén olyan 1,5 Bi visszament az + ból de így is +2,5BI lett a session ami már nagyon rámfért mert eddig elég borzalom volt ami 2odika óta játszottam, mind játékban mind eredményben...:S

hosocske
2010. máj. 12. 22:20

Toltam még egy sessiont, most nem játszottam jól,de a vége 0a lett kb

hosocske
2010. máj. 13. 9:32

05/12

toltam egy reggeli sessiont, +1 Bi lett a vége de csak egy coin behuzása miatt...

Nem érzem vhogy a jétkot mostanában sokszor, vagy elkezdek mindenel wpzni vagy felveszem a passziv fish szerepét amikor meg ugye nem fizetnek ki jól ha hivok, ha pedig nem hivok ellopják előlem a kasszát, és a coolerek és cionoktól függ csak, hogy mi lesz a session vége:S

Élő ügyfélszolgálat