letoltam még egy 1 órás sessiont a vége kis minusz lett, bár jobban játszottam sztem mint az elöző sessionbe, még mindig elég pocsékul toltam, vhogy nehogy még fejlődést se látok, a fél évvel ezelötti szintemet se közelítem meg, max 1-1 session erejéig az elmúlt kb 2 hónapban:S
Ahogy olvasom az írásid, elég szarnak néz ki a hónapod. Ezzel én is így vagyok, de hagyj ki talán egy-két napot (qrva nehéz) és fel a fejjel!
Igazából eredménybe annyira nem nagyon vészes ( kb -6Bi) csak szimplán kurva szarul játszom, már kb egy hónapja ami viszont zavaró:)
3. session ma -1,5 Bi , nincs sok komment hozzá csak hogy szarul játszom:(
elöbb toltam le a kb 1,5 órás sessiont, 0ás eredménnyel, a mostani formához képest nem játszottam rosszul, de ha az elmúlt kb fél évnyi szintemet nézném úgy valszeg nem lennék megelégedve vele, remélem nemsoká vége lesz ennek a fosul játszó időszaknak..
Végre toltam egy normálisnak mondható sessiont, nem követtem el szerintem túl nagy hibákat, talán egy feles callom volt riveren egyszer 30bb ért, mert fish volt és nagyon előadta a lapját, de akkor sem akartam elhinni a backdoor flusht
a vége kb +2,5Bi lett kéne még pár ilyen session és nemsoká egálba lenne játékból a hónap:)
Toltam még egy utolsó sessiont este, és szerencsére megint úgy érzem, hogy a régi formámat tudtam hozni, persze közel sem volt tökéletes játéknak mondható a session, de nem követtem el sztem nagyobb hibákat és egy két fish ellen jól ki tudtam valuézni a lapjaim igy +1,5 BI körül lett a session:)
Csokin nyomod?
jaja, doyleson elég nehéz mostanában a helyzet:S
reggel csokin nem volt elég asztal és kivételesen ezért doyleson játszottam sajna nem a régi a mezőny bár egy két fishi akadt, de nagyon sok reggel ültem 1 asztalnál
Sztem jól játszottam most, talán egy két túl passziv handet leszámitva, a szerencse sztem nem az én pártomat fogta 1-2 teljsen stackes elég védhetetlen cooler miatt, de így is sikerült +1Bi összehoznom vhogy...
A rake sokkal rosszabbúl termelődik viszont mint régen gondolom ez a fogyatkozó fishiknek tudható be