Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 13. 12:07

letoltam még egy 1 órás sessiont a vége kis minusz lett, bár jobban játszottam sztem mint az elöző sessionbe, még mindig elég pocsékul toltam, vhogy nehogy még fejlődést se látok, a fél évvel ezelötti szintemet se közelítem meg, max 1-1 session erejéig az elmúlt kb 2 hónapban:S

Orang3J3ws99
2010. máj. 13. 13:25

Ahogy olvasom az írásid, elég szarnak néz ki a hónapod. Ezzel én is így vagyok, de hagyj ki talán egy-két napot (qrva nehéz) és fel a fejjel!

hosocske
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. máj. 13. 16:09

Igazából eredménybe annyira nem nagyon vészes ( kb -6Bi) csak szimplán kurva szarul játszom, már kb egy hónapja ami viszont zavaró:)

hosocske
2010. máj. 13. 22:38

3. session ma -1,5 Bi , nincs sok komment hozzá csak hogy szarul játszom:(

hosocske
2010. máj. 15. 13:32

elöbb toltam le a kb 1,5 órás sessiont, 0ás eredménnyel, a mostani formához képest nem játszottam rosszul, de ha az elmúlt kb fél évnyi szintemet nézném úgy valszeg nem lennék megelégedve vele, remélem nemsoká vége lesz ennek a fosul játszó időszaknak..

hosocske
2010. máj. 15. 17:44

Végre toltam egy normálisnak mondható sessiont, nem követtem el szerintem túl nagy hibákat, talán egy feles callom volt riveren egyszer 30bb ért, mert fish volt és nagyon előadta a lapját, de akkor sem akartam elhinni a backdoor flusht

a vége kb +2,5Bi lett kéne még pár ilyen session és nemsoká egálba lenne játékból a hónap:)

hosocske
2010. máj. 15. 22:26

Toltam még egy utolsó sessiont este, és szerencsére megint úgy érzem, hogy a régi formámat tudtam hozni, persze közel sem volt tökéletes játéknak mondható a session, de nem követtem el sztem nagyobb hibákat és egy két fish ellen jól ki tudtam valuézni a lapjaim igy +1,5 BI körül lett a session:)

buktar
2010. máj. 15. 23:30

Csokin nyomod?

hosocske
Válasz buktar kommentjére
2010. máj. 15. 23:37

jaja, doyleson elég nehéz mostanában a helyzet:S

hosocske
2010. máj. 16. 10:28

reggel csokin nem volt elég asztal és kivételesen ezért doyleson játszottam sajna nem a régi a mezőny bár egy két fishi akadt, de nagyon sok reggel ültem 1 asztalnál

Sztem jól játszottam most, talán egy két túl passziv handet leszámitva, a szerencse sztem nem az én pártomat fogta 1-2 teljsen stackes elég védhetetlen cooler miatt, de így is sikerült +1Bi összehoznom vhogy...

A rake sokkal rosszabbúl termelődik viszont mint régen gondolom ez a fogyatkozó fishiknek tudható be

Élő ügyfélszolgálat