Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 16. 17:56

Sajna csokin újra elért egy 3Bi-s bukó session, bár most sztem nem játszottam rosszul, 1-2 kérdéses hand azért van ahol lehet alkottam, de mindig sikerült sajnos az ellen rangének a tetejét elkapnom, olyankor meg nincs mit tenni:S

hosocske
2010. máj. 17. 1:15

toltam egy utolsó sessiont még csokin, bár nem biztos, hogy jó 5let volt mert már kicsit fáradt voltam, de gondoltam hétvégén este azért csak nem olyan erős az állomány:)

Sikerült is elkapnom 1-2 80/70 et játszó callmant bár lehet jobban is ki lehetett volna őket valuzni kb +2Bi ig felvittem ellenük a sessiont sajna utána jött egy laphalál és a végére ebből csak 1 lett de az is jobb mint a semmi:)

hosocske
2010. máj. 17. 13:18

Sajnos sikerült megint egy -3Bi-s sessiont hoznom, úgy hogy még EV -5is lett ráadásul, de sajna vhogy mintha megéreznék amikor lap van nálam.. 30 db QQ-AA ból 6al láttam egyáltalán floppot és azokból se gazdagodtam meg, én meg az AK-kal rendere berakom az AA KK ellen csak néha legalább sikerül behúzni ezért tartom még magam vhogy

Ezen kívűl még mindig nem tanultam meg hogy aki nem dob turnon az riveren se fog amin egy két Wp által elég sokat szoktam bukni sajna:(

vinczesz
2010. máj. 17. 13:25

mintha megéreznék amikor lap van nálam.. 30 db QQ-AA ból 6al láttam egyáltalán floppot és azokból se gazdagodtam meg, én meg az AK-kal rendere berakom az AA KK ellen csak néha legalább sikerül behúzni ezért tartom még magam vhogy

Azért ezen a téten már akad egy-két játékos, aki figyel. Valószínűleg levágták már, hogy feszes vagy és ezért nézel bele marha jó induló lapokba. Nemrég írtad, hogy szinte már csak lapütközésekkel vagy képes nyerni. Ez is emiatt van...

hosocske
Válasz vinczesz kommentjére
2010. máj. 17. 14:05

hát most olyan 19,5/ 15,5 4,7es 3betem van, lehet akkor lazulni kéne kicsit:)

A másik problémám még a 30bb-sekkel van akik ilyen 10es 3bettel basztatják a full beülős népet, sokszor nem tom mit kéne ellenük csinálni:S

vinczesz
2010. máj. 17. 14:17

hát most olyan 19,5/ 15,5 4,7es 3betem van, lehet akkor lazulni kéne kicsit:)

A másik problémám még a 30bb-sekkel van akik ilyen 10es 3bettel basztatják a full beülős népet, sokszor nem tom mit kéne ellenük csinálni:S

Mennyi a steal %-od?

És most mit csinálsz a 30bb-sek ellen? Inkább nem is konfrontálódsz velük?

hosocske
Válasz vinczesz kommentjére
2010. máj. 17. 16:50

hát most elkezdtem smallball-t tolni ellenük az elég jól beválik, bár elég szar amikor egy full beülős másik meg nem, mert a fullos ellen inkább3ig hivnék...

meg 1-2 őt lehet 3betlegetni igazából, de azért nem szeretem őket:S
és kül kb mindegyik elég jó +os...

a stealem buttonról 38,2, viszont dobálni nagyon dobálok SBnél 88,5 és BB nél is 79,2 gondolom azért az túl sok...:S

Toltam még egy sessiont, itt próbáltam agróbban tolni mint eddig a 3betem fel is ment 10re kb a 2000 handes session alatt, 2-3Bi ingások voltak, sajna megint úgy éreztem sokszor voltam rosszkor rossz helyen, de lehet szimplán csak én csinálom a dolgokat szarul:D

Sajna 1Bi -egyszer eléggé kidobtam az ablakon, de a vége igy is +1Bi lett és azon kívűl meg voltam most elégedve a játékommal

hosocske
2010. máj. 17. 20:02

A mostani sessionbe egész jól játsozttam sztem, sajna egy mega fish ellen nem tudtam dobni az AKxxx en AQ val pedig annyira elődata az AA-t:( pre miniriase flop cbet helyett cr mini, nem is tudodm mi másra lehetett volna rakni:D

na mindegy a vége +2Bi lett szerencsére volt két gyerek aki elég értelmetlenül áttolt 1-1 stacket:)

hosocske
2010. máj. 18. 10:24

Toltam egy reggeli sessiont zh elött ( ezt valszeg a zh-m fogja bánni:D), tele volt nittel a csoki, akiket most eléggé meg3betelgettem ( 9-v 10 lett a végére) amivel elég sok +-t sikerült ehozni meg két fishi is áttolt el kis pénzt igy +2Bi lett a vége:)

hosocske
2010. máj. 18. 21:42

játszottam még egy esti sessiont, bár elég fáradt voltam de jól ment a játék, bár a vége csak egy kis + lett (kb 0,5Bi) ez inkább egy két coolernek volt köszönhető, hogy csak ennyi lett, elég aggrón játszottam amivel mostanában elég nagy gond szokott lenni, jól is dobáltak általában, ha már ki nem akarnak fizetni legalább apránként adjanaka oda vmit:)

Élő ügyfélszolgálat