Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 21. 16:24

Délután már szerencsére több asztal van mint reggel, így most tudtam normálisan 7-8 asztalon játszani

Az elején elkövettem pár hibát, feles wp-k és callok, de sok kcis volt igy -5Bin belül tudtam maradni, és utána ezt vissza is szereztem a ellenektől aztán sajna jött egy A8 vs 77 A87 floppon itt bekerült kb 30-30 dollár még (reraiset cska adta) turn 7es lett de hát ugye nem tok dobni mert pl minden A8+ verek meg még draw is lehet nála ki tudja, és cc river cc-t toltam (river x volt) turnön még 20at hivott riveren 50ig ( bár lehet itt Ak-t ezek után már rámcheakelné más, de ezt vhogy akkor se tudtam dobni

után viszont szép lassan visszajöttem, majd 2 szer stackeltem is és nemsokára +2Bi nél álltam ahol visoznt sajna 2 sikertelen light 3bet + cbet ( egyiknél 2nd barel is:S) után 1Bi visszafolyt és itt úgy dönöttem, hogy ideje lesz pihenni

a vége igy kicsit több mint +1Bi lett

hosocske
2010. máj. 21. 22:27

egy délután session kimaradt, mert elmentem kipróbálni vmi lézeres lövöldözős játékot:D (aki néz így jártam anyátokkal az tudja mi az :) )

kb 8kor értem haza egy fél óra pihi és aztán benyomtam az asztalokat

a 3. leosztásban sikerült lestackelődnöm egy buttos vs Sb JJ vs KK ban egy aggróbb ellenfél ellen, utána ezt próbáltam visszahozni és bár az elején még pár SS fish ellen elkapott néhány cooler utána kezdtem elememben lenni és visszahoztam, majd a végére felvittem kicsit több mint + 2Bi re ott sajnos elment egy fél stackem egy fish ellen aki 200 deepen A9el adott 3betet a JJ-m ellen f JT8 volt hivtam a 26 os potra 17ig adta turn Q cheak én is turn x itt hivott kb fél potot amit még kifizettem azért neki:)

Nem ezért hagytam abba hanem sajnos olyan 1,5 óra után eléggé le szoktam fáradni és már inkább passziv fishbe megyek át, hogy ne kelljen sokat gondolkozni...

a vége igy kicsit több mint +1,5Bi lett

Abdul87HU
2010. máj. 21. 22:59

akkor legközelebb is játsz laser tag-et előtte :D

hosocske
Válasz Abdul87HU kommentjére
2010. máj. 22. 8:29

lehet az lesz:D
az volt csak rossz benne hogy az ellen 5fős volt mi meg négy és bár vmivel több életetet kaptunk, miután nálnuk meghalt vki kb esélyünk se volt a létszámfölény miatt:(

reggel toltam egy rövidke sessiont mivel nincsenek asztalok, és 200 on votl egy két érdekes fish ezért beültem oda ugy 500 hand erejéig, a vége vmi minimális + lett, a regek viszont erősebbeknek tűntek mint 100on:S

hosocske
2010. máj. 22. 10:02

Toltam egy második sessiont, sajna még mindig alig van asztal...:(

a session eleje nem ment fényesen sikerült egy KK vs AA ba futnom kb fél stackért 200on és egy mentalista éreztem hogy a Q5 el limp callol és a Tx5 floppon donk pot raisere all in megy akkor jár neki az 5ös igy elment még fél stack

Ezután szép lassan ezt hoztam vissza, majd a végére vmi kis +-t is el tudtam könyvelni szerencsére:)

hosocske
2010. máj. 22. 12:48

Megint sikerült 1bi minusszal kezdeni a sessiont, pár ultra callman játékos miatt akiktől nem lehetett a lapot kicsavarni, és sajna sok közepes sorkra megy elven ez szépen felment olyan 1,5Bi re is amikortól inkább hagytam őket, és tényleg csak lappal próbálkoztam elérni elleünk vmit

Egy elvileg reg gyerek tolt át először egy stacet utg limp én button TT vel hivok 5bb- ig Sb (elv reg) ad utg is

f JT9 SB donk 30 ra 20ig utg dob én vissza 55ig ai megy természetesen call mutat AJ hát ez meglepett:)

a másiknál meg egy ilyen 70/50 23as 3betes gyerek squeelt rám vakról AQ val adtam ez is 3way lett

f A22 hiv 85 re 52ig adom 3. ember dob, turn 3 ai megy 110ig ugye nem lehet dobni mutat 53:)

így a végére sikerült +0,5Bi re hozni a sessiont

hosocske
2010. máj. 22. 15:25

ez a session most sajnos -0,5 Bi re sikerült, de sztem nem játszottam rosszul alatta bár a végére megint kicsit passziv lettem és inkább ki is szálltam, igazából a probléma az volt hogy elkapott egy nagy cooler és többi kicsi, de egyszer fent ezekbe az ember egyszer lent, a játék a lényeg, csak néha könnyebb ezekre fogni:)

hosocske
2010. máj. 22. 17:31

A mostani session sajna elég szarul sikerült, a coolereknél a szar oldalon álltam, a nagy coin partit meg elbuktam, a játékom közepesnek volt mondható most követtem el egy két feles move-ot

a session kicsit több mint -2Bi lett
asszem inkább 100on folytatom majd a játékot, oda sincs végülis most 30Bi a siteon:(

hosocske
2010. máj. 22. 20:29

toltam még egy rövidke sessiont, de már fáradt vok nem játszottam jól, meg azért bennem van hogy elöző két sessionbe elment kb 6Bi 100as rollra nézve, ilyenkor meg inkább pihenni, szoktam vagyis sztem ma már nem játszom többet

Az uccsó session, elég rövid volt nem játszottam vmi jól, de sikerült végül egálra kihozni, de sztem ha folytattam volna csak sok mák menthetett volna meg a bukástól:)

hosocske
2010. máj. 22. 20:31

Kül mi ez hogy szombat este 5 asztal megy NL100on?

Élő ügyfélszolgálat