egyre jobban gondolkozom, hogy átmenjek FTp re vagy PSre, mert nem állapot hogy 4-5 asztal megy egy terembe NL100on :S
egy SH NL 100 néha 200 6-9 asztal között játszó playernek sztetek melyik a jobb?
egyre jobban gondolkozom, hogy átmenjek FTp re vagy PSre, mert nem állapot hogy 4-5 asztal megy egy terembe NL100on :S
egy SH NL 100 néha 200 6-9 asztal között játszó playernek sztetek melyik a jobb?
hát ha a FTp-n csak a 27% RB van akkor PS-en kb biztos jobb a bónusz, mert most egy platinum is annyit ér kb és azért ahoz nm kell vmi sokat termelni
bár statok alapján FTP állomány kellemesebbnek tűnik, de nem tom mennyire lehet ez igaz a valóságban
A session különben egész jól ment eredményben reggel +2,5 Bi de nem játszottam jól viszont sztem:S
toltam egy újabb sessiont elég szarul indult, -1,5BI 200on (itt voltak jobbak az asztalok), de aztán vhogy sikerült visszahozni, voltam majdnem +1Bi nél is csak sajan a végén buktam egy kissebb coint + laphalál (és olyan aggró volt a nép hogy a nélkül nehéz volt mit tenni) szoval a vége vmi kis + lett úgy 40bb
Úgy néz ki 200on szinte minden sessionöm szarul indul, itt is sikerült kezdésnek elbuknom egy KK vs QQ egy ultra fish ellen, majd egy másiknak tologattam át a 30-40 dollárokat mert nem akartam elhinni hogy a 93al mindig lejavul pedig sikerült neki...
Nemsokára -500 körül találtam magam (200on) 600 feletti bukónál van stop losstom, már ha be tom tartani, de ez általában sikerülni szokott inkább azzal van a gond, hogy ha már kicsit tilten vok, odáig biztos nem állok le:S
most is azon voltam egy kicsit ( tényleg csak kicsit:) ) de ez a két uriember akkora fish volt hogy nem tudtam csak így otthagyni őket ezért 6asztalon folytattam a játékot, elég sokáig tarott de a főbb fisht sikerült lehuznom 1Bivel miután riverre leesett minden draw ( az enyém is ) és úgy gondolta hogy a cr ainem et elég lesz tartania egy 2. párral közepes kicker mellett:D
majd vhol máshol is sikerült vmit visszaszednem, és már -0,5Bi körül voltam amikor elbuktam egy set vs AA és nem sokkal késöbb egy elég nagy fish floppolt a AA-m ellen egy KT vel KTx fd floppot ahol betettük és nem sikerült lejavulnom, így újra kb -2-2,5Bi körül voltam, de vhogy sikerült visszahozni volt pl a vége felé még egy szép partim azt berakom:
***** Hand History for Game 2282272117 ***** (IPoker)
$200.00 USD NL Texas Hold'em - Sunday, May 23, 07:13:57 ET 2010
Table TURBO Mariager (Real Money)
Seat 8 is the button
Seat 1: angelus5252 ( $282.75 USD )
Seat 3: Morgauth ( $200.00 USD )
Seat 5: moorzan ( $200.00 USD )
Seat 6: like1care ( $200.00 USD )
Seat 8: rasasca ( $219.70 USD )
Seat 10: jokesin ( $200.00 USD )
jokesin posts small blind [$1.00 USD].
angelus5252 posts big blind [$2.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to moorzan [ :5s: :4s: ]
Morgauth folds
moorzan raises [$6.00 USD]
like1care folds
rasasca calls [$6.00 USD]
jokesin folds
angelus5252 folds
** Dealing Flop ** [ :Jh:, :Ad:, :8h: ]
moorzan checks
rasasca checks
** Dealing Turn ** [ :3d: ]
moorzan bets [$11.00 USD]
rasasca calls [$11.00 USD]
** Dealing River ** [ :2c: ]
moorzan bets [$28.00 USD]
rasasca raises [$90.00 USD]
moorzan raises [$155.00 USD]
rasasca calls [$93.00 USD]
moorzan wins $400.00 USD from main pot
rasasca shows [:As:, :Kh: ]
Ez jól esett azért:D
A vége kb -0,5Bi lett mivel elment a fő fish ezért nem láttam több értelmét tolni
Egy ilyen handet AK-val igy elbenazni az mutatvany:D Nem csak , hogy a floppot elcheckelte.. de riveren visszahiv egy oriasit...Ugyis csak 2 par/set/sor -ral adod meg az o AK-ja meg vehet a kukaba...LOOSER :D
toltam elöbb egy sessiont doyleson mivel a racenek csokin vége, tehát most mintha oda nem lenne bónuszom, de majd próbálok intézni vmit oda is vhogy:)
doyleson felemgyek Nl100 on ment kb 20 asztal csak néztem mi van...:D mondjuk a legnagyobb pot átlag 11 volt ami viszont nem vmi jó állományról ad jelet..:S
inkább 200 ra ültem be ott jobbak voltak a statok alapján az asztalok
Nem tom még most se eldönteni hogy aggró gigafishek voltak, vagy aggró skandináv regek, de mindeki mindennel hivott stb..
sikerült -2Bi be kerülnöm egy kis coolerekre ment el egy viszont a saját faszságom miatt 9AJJx en JT vel riveren hivott az ellen én raise és adtam az ait amikor mutatott 99 et csak olyan aggrók voltak az asztalok, hogy nem tudtam dobni ai ra
a végére sikerült vhogy visszahoznom kb 0ára a sessiont, de nem játszottam vmi fényesen, lehet már nem megy HUD nélkül a játék:D
05/27
Mivel most nincs csokin semmi bónuszom ezért doyleson toltam egy rövdebb sessiont 200on
Egy elég aggró stílust vettem fel, amikkel +- 1Bi ide oda ment, de a végére szerencsére +1Bi lett
toltam egy sessiont doyleson 200on, nem tom mi van de újra kezd egész sok asztal lenni, és volt azért 1-2 fishi is:)
egy két asztalnál 1üt játszottam vmi proval (Alex Kamberis) ha ez mond nektek vmit, nem tűnt vmi nagy mágusnak (jó tudom csak 1 session:) ), niten tolta végig az asztaloknál sztem kb 0ába lehetett a végére, vagy bukott kicsit
Én próbáltam elég aggrón tolni ami az elején elég jól is ment, felmentem + 1,5bi re kb, sajna utána bár sokszor floppoltam pl setet, sokszor voltam rossz helyen is rossz időben, így az a 1,5 Bi elcsorgott, de a végén egy tilten levő ultra fish azért viszatolta a megmaradt 1/3ad Bijét így kb ennyi lett a végére a + is
toltam egy sessiont doyleson 200on, nem tom mi van de újra kezd egész sok asztal lenni, és volt azért 1-2 fishi is:)
egy két asztalnál 1üt játszottam vmi proval (Alex Kamberis) ha ez mond nektek vmit, nem tűnt vmi nagy mágusnak (jó tudom csak 1 session:) ), niten tolta végig az asztaloknál sztem kb 0ába lehetett a végére, vagy bukott kicsit
Én próbáltam elég aggrón tolni ami az elején elég jól is ment, felmentem + 1,5bi re kb, sajna utána bár sokszor floppoltam pl setet, sokszor voltam rossz helyen is rossz időben, így az a 1,5 Bi elcsorgott, de a végén egy tilten levő ultra fish azért viszatolta a megmaradt 1/3ad Bijét így kb ennyi lett a végére a + is