már hogyne mondana. :) másnéven AJKHoosier1, a világ egyik legjobb online tourjátékosa. valószínűleg a cash még nem megy neki annyira. :D
játszottam egy második rövidebb sessiont, sajna elkaptt egy két pechesebb leosztás, de szerencsére volt 1 vagy 2 gigafish akik miatt -0,5Bire tudtam redukálni végül a bukót
Toltam egy sessiont 100on , de sikerült -3,5Bi otthagynom 40 perc alatt...:(
Nem mondom, hogy életem formáját hoztam de tény, hogy kurva sok cookerem és pechem volt mellé, de azért egy -2Bivel lehet meg tudtam volna úszni
Szia!szerettem vna veled priviben beszelni,de nem tudok pm-et kuldeni+nem talaltam semmilyen elerhetoseged.Ha tudnal,felvehetnel msnre: busa.t@hotmail.com thx
Hát attól függ mit szeretnél:)
Toltam egy reggeli sessiont sikerült 2,5Bi benthagynom 200on, sajna nehéz mit csinálni ha a floppolt sor ellen lejön a flush, a set miningernek riverre lejön a set és a drawheavy boardon a fish ellen TPTK val set néz az ember 200 leosztás alatt:( itt úgy döntöttem, hogy ez nekem pont elég volt...:(
Toltam egy sessiont csokin, elég jól ment a játék, csak sajnos sikerült egy coint elbukni, de így is vmi kis + lett a végére, pedig nem kaptam coolert fordítva, csak sikerült elég jól kivaluézni a népet:)
Kár, hogy máskor nem igy játszom
toltam még egy sessiont csokin, és sztem megint kifejezetten jól játszottam, 1hibás partim volt talán utg hiv adok TT nagyvak squezelt, bár 9körüli volt a 3betje valszeg az UTG elleni range azrét veri a TT-t és bele is néztem egy AA ba:S
de ezen kívűl elég jól toltam sztem a kisvakokat nagyon sokat 3beteltem nagyvakról és kb mindig dobtak, így innen is elég jó profit jöhetett össze a végére
kb +1Bi lett
06/01 1.session
A hónap első sesionje jól sikerült, az elején sikerült lestackelnem egy AKs KK val, de sajnos egy elég érhetetlen módon megjátszott handben vissza is toltam:(
De utána beindult a gépezett, lehet megjött a fizu mert volt egy két 80-90 VPIPvel rendelkező játékos (volt aki talán 10K hand alatt -9K ba volt!) és őket sikerült szépen lassan lehúzni, meg volt vmi gyerek aki folyton 3betelt rám, igen ám de 80% os 4bet fold mellett nem soksozr tudtam nem vissza 4betelni rá amire dobált is mint a katonatiszt:)
A vége kb +1,5Bi lett, és ráadásul azt az egy handet leszámitva a játékommal is elégedett voltam:)
06/01 2.session
A második session is jól indult akárcsak az első, csak sajnos a második felében TPvel nagyon soksozr belenéztem 50bb-s fishek felső ranget, + egy ultra fish is le tudott mákolni 3bet potba 42vel:)
Viszont elég csúnyán 3beteltem a népet amikre elég jól dobáltak, így a végére csak minimális minuszt kell elkönyvelnem, és sztem a játékom is sokkal jobb volt mint az elmúlt időkbe:)
06/01 3. rövidke session
Mivel garroson szünet van az eső miatt, ezért úgy döntöttem akkor itt az ideje grindelni közbe egyet:)
a session elején próbáltam megint aggrón nyomni ami elég jól is ment közbe volt egy cooler ide oda, szerencsére én kicsit nagyobbat akasztottam a másikról (bár nem sokkal) utána pedig elég jól domináltam pár asztalt, sikerült is majdnem +1Bit összelopkodni, de sajnos a végére kiengedtem hoztma pár elég passziv fishi döntést, és így fél Bi sajna elment vagyis a vége minimális + lett
Ja igen és go go Federer:)