Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > hosocske - próbálkozásai, tündöklései és bukásai

hosocske
Válasz hosocske kommentjére
2010. jún. 1. 19:51

kikapott:(

pilotkex
2010. jún. 1. 19:58

Ő az Alex Kamberis? :O
Wow,
Én még PLOn toltam vele pár handet, pre mindig minraiselt! Amit aztán át is vettem, cake hálózaton jól működik, kevésbé aggrók. (mint bosson, ahol sok jó reg van omaha hion)

hosocske
Válasz pilotkex kommentjére
2010. jún. 1. 20:25

Itt szerencsére nem próbált ilyenekkel operálni, mert nem sok lapom volt ellene:D

hosocske
2010. jún. 2. 10:11

06/02 1.session

A session eleje nagyon pechesen alakult, kétszer is behuztak egy GS-t ellenem az ultra fishek, de szerencsére csak fél stackesek voltak ( igy várt az egyik oop a GSre:) ) de sajna laphalott is voltam flopra, ahol most nem dobáltak annyira mint máskor, igy elúszott szép lassan még egy Bi, és 130 hand alatt már -2Bi körül jártam

Utána sikerült 3szor bedrilleződni egy közepes párral riveren ami a GS ellen visszavette ami enyém:D , és még két közepesen nagy potot sikerült elvinnem velük vagyis kb az elöző pecheket semlegesítette, így a session egy minimális - lett

A játékom most volt az igazi úgyérzem, de a máskori B játékomhoz képest meg meg vok elégedve vele, főle a két GS után ami azért nem esett jól:)

hosocske
2010. jún. 2. 12:46

06/02 2.session

Elkezdtem egy második sessiont, de az asztalok sem voltak nagyon jók ( azért egy két ss fish akadt), meg vhogy nem tudtam normálisan koncentrálni ezért fél óra után inkább kiszálltam, majd nyomom késöbb:)

a vége vmi nagyon kis + lett

hosocske
2010. jún. 2. 20:29

06/02 3-4. session

Úgy néz ki, hogy a 3. session után elfelejtettem írni, most egybe megteszem

a 3. sessionben nem volt túl sok nagy potom, egy reg áttolt egy stacket JJ vel a KK-m ellen amit mondjuk sztem elég szarul játszott meg, vagyis megérdemli:D

Volt egy elég kemény blöfföm ( lehet szar is:D) amin sikerült fél potot behúznom még a többi kissebb pot volt általában 3betekkel és 4betekkel próbáltam potokat szerezni

a vége kb +1Bi lett egy nagyon kicsit kevesebb

4. session

elég jól indult a session kb a 20adik handnél már fél Bi-t szedtem össze egy light 4bet és egy SS fish lemákolásával (AQ vs Q2 a Q92 floppon:) )

Ezután sajna vissza is ment egy része, pár sikertelen 3bet miatt, majd egy besűlt blöffel és egy besült 4bettel egy stack is

Ezután némiképp visszajöttem de jött még egy besült 4bet, amit egy sikeres blöff visszahozott de jött egy KK vs AK bukó sajnos

De utána egy aggróbb gyerek SB vs BB 5bet ai ment 87s el de peche volt mert A pár volt nálam igy itt sikerült majdnem visszahozni a többi bukót, de azért a vége így is kis minusz lett

hosocske
2010. jún. 2. 22:38

06/02 5.session

Toltam egy utolsó sessiont bár igy belegondolva nem volt jó 5let, mert már elég fáradt vok/ voltam...

A session eleje elég szarul indult egy igazi callman fish kétszer is lejavultak, bár szerencsére passzivitásuk miatt 25bbvel megúsztam mind a két bukót, majd volt még vmi hülyeség ami már nem rémlik, ja igen egy besült blöff, bár az ellen is fasz volt amivel le tudott callolni na mindegy

Ezután viszont csak pár light 3betet sikerült elkapniuk, egy ultra fish áttolt 40bb-t egy J77K boardon 99el vmiért úgy érezte a turn crem nem lesz elég ellene:)

a végén még volt egy AK-m egy AKTA7 boardon ahol ellen végig adott majd riveren cr minit tolt és ai re dobott sajnos, nem nagyon tudnám megmondani mi volt nála ( olyan volt aki sort nem dobna talán AQ Ax

a vége igy majdnem + 0,5 Bi lett

hosocske
2010. jún. 3. 9:58

06/03 1.session

Sajnos újra eljött az idő, hogy egy szar sessionről kelljen irnom, a vége kb -4BI lett ( a 3as határt 1 ultra fish miatt 4re módosítottam a session alatt) de sajnos most nem érte meg:S

Visszanéztem a handjeimet a nagy bukó handeket sztem nem volt nagyon rossz közöttük, egyszerűen nincs mit tenni amikor az ellen 3betet ad J6al a flop A6x hivok ö vissza ai ad én jön turnre a másik 6os, meg sajna a másik két coint is sikerült elbuknom, ami még egy laphalállal is párosult szoval nagyon nem volt mit tenni:) :S

hosocske
2010. jún. 3. 14:35

06/03 2.session

Toltam egy új sessiont a makró vizsga után (ami jó nagy kacsi lesz:D) az eleje ennek is elég rosszul indult, rám is játszottak vagy lapjuk volt, de mivel én laphalott voltam ezért nem derült ki, majd egy félstackes még le is húzott igy -1Bi be kerültem, de végén egy fish áttolt egy Q magas flushel egy stacket a fullom ellen igy eddigre kb egál lett, de szaok voltak az asztalok és én sem éreztem az A játékom, ezért inkább felfüggesztettem fél óra után a játékot

hosocske
2010. jún. 3. 21:17

06/03 3.session

Bár kicsit fáradt voltam beültem egy 3. sessionre

Most nem toltam vmi aggrón mivel az ellenek is sokkal kevésbé dobnak este és hétvégén (legalábbis eddigi tapasztalatok szerint:) ) , és erre volt is pár példa:D

sajnos elég sok reggel is egy asztalnál kellett ülnöm, viszont több az ultrafish is, akik most teljesen érthetetlen módon a saját szemszögükből áttoltak nekem 2,5Bi-t (amiből sajnos a végén egy felet sikerült elf..kodnom, így a vége +2Bi lett, ilyenkorra elfgytak a fő fishik az asztalaimtól és mivel fáradt volt újakat keresni, meg azért nem is az A játékom hoztam (szerencsére most elég volt ez is), jobbnak láttam beszüntetni a sessiont, azt még nem tom hogy már e vagy tolok e még egy sessiont ( valszeg nem)

Élő ügyfélszolgálat