kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 16. 21:04

Na akkor egy kis érdekesség.

Éppen a sok letöltött mod-ot próbálgatom, statokat rendezgetek, printscreen-eket nyomok az összehasonlításhoz. Közben igazi jó fish módjára any2-val játszok, callol-gatok.

Amikoris mindössze a session 8. hand-jében jön ez:

[POKERHANDREPLAYS]1795192[/POKERHANDREPLAYS]

Igazából csak az ellenfél river bet-je után néztem meg jobban a flop-ot,
hogy mégse call-oljak már totál air-rel, amikor is ráeszmélek, hogy tulajdonképpen full-om van. :D

Az ellenfél egyébként A5o-val bírta elkövetni ezt a line-t.

Azt hiszem, ennek a véletlennek köszönhetően sikerült sokkal gyorsabban megtalálnom a helyes játékmódot bwin-re: UTG-ből limp/call, majd végig c/c, river-en c/r allin :D

A session ezzel 875bb/100-on áll. Akkor ezt kellene most hold-olni és nem lesz nagy gond :D

mrj
2010. ápr. 16. 21:20

tetszik a játék pre.

adsz órákat pénzért? :)

Azt hiszem, ennek a véletlennek köszönhetően sikerült sokkal gyorsabban megtalálnom a helyes játékmódot bwin-re: UTG-ből limp/call, majd végig c/c, river-en c/r allin :D

limp/call, ch/call, ch/call, minbet river jobb!
esetleg donk pot, vagy donk allin

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. ápr. 16. 21:38

tetszik a játék pre.

adsz órákat pénzért? :)

Még gondolkodom az órabéren, mert egy jó bwin-es coach-ot jól meg kell fizetni :D

limp/call, ch/call, ch/call, minbet river jobb!
esetleg donk pot, vagy donk allin

Nem rossz. Igazad lehet, ebben több a value. :D

kocka21
Válasz tentaculata kommentjére
2010. ápr. 16. 22:37

Saját statot rakd bal felülre, ott elfér, és nem takar ki semmit.

Próbálom úgy beállítani a HUD-ot, hogy az én stat-jaimat mindig a bal felső sarokba tegye függetlenül attól, hogy hol ülök, míg az ellenfelekét mindig oda, ahol ülnek.

Beállítottam a Player preferences-ben a Fix my stats position-t, de nem hozta a várt eredményt. Minden asztalon azét a játékosét teszi a bal felső sarokba, aki azon a helyen ül, ahol én ültem, amikor a stat-omat a bal felső sarokba húztam.

Mit kellene még beállítani, hogy jó legyen?

paulbig
2010. ápr. 16. 23:05

Ezért mondtam, hogy ez nem lesz oylan jó, mint amilyennek hangzik. Ha beülsz egy asztalhoz, akkor a jobb alsó gombra ha rákkattintasz tudsz pozíciót választani (change seat). Így megoldható, csak így mindig el kell ezt játszanod, ami fáradalmas.

mrj
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 16. 23:48

nekem a bal fölsőben van a saját stat és a többieké pedig fix pozin, nem kell állítani semmit.
Valahogy meg lehet csinálni

paulbig
Válasz mrj kommentjére
2010. ápr. 16. 23:50

Akkor passz, bwinen biztos nincs fix pozíció beállítás.

kocka21
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 17. 6:54

Megoldottam úgy, hogy levettem a rövidítéseket, és így elfér a sajátom is a normál helyemen.

Polacheck
2010. ápr. 17. 8:41

Megoldottam úgy, hogy levettem a rövidítéseket, és így elfér a sajátom is a normál helyemen.

A neveket is kiveheted, úgy teljesen jól elfér. Nekem 4 külön panel van kint.

kocka21
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 17. 19:06

A neveket is kiveheted, úgy teljesen jól elfér. Nekem 4 külön panel van kint.

A neveket már eleve nem is raktam bele. Most egész jól elfér.

Élő ügyfélszolgálat