Na akkor egy kis érdekesség.
Éppen a sok letöltött mod-ot próbálgatom, statokat rendezgetek, printscreen-eket nyomok az összehasonlításhoz. Közben igazi jó fish módjára any2-val játszok, callol-gatok.
Amikoris mindössze a session 8. hand-jében jön ez:
[POKERHANDREPLAYS]1795192[/POKERHANDREPLAYS]
Igazából csak az ellenfél river bet-je után néztem meg jobban a flop-ot,
hogy mégse call-oljak már totál air-rel, amikor is ráeszmélek, hogy tulajdonképpen full-om van. :D
Az ellenfél egyébként A5o-val bírta elkövetni ezt a line-t.
Azt hiszem, ennek a véletlennek köszönhetően sikerült sokkal gyorsabban megtalálnom a helyes játékmódot bwin-re: UTG-ből limp/call, majd végig c/c, river-en c/r allin :D
A session ezzel 875bb/100-on áll. Akkor ezt kellene most hold-olni és nem lesz nagy gond :D
tetszik a játék pre.
adsz órákat pénzért? :)
Azt hiszem, ennek a véletlennek köszönhetően sikerült sokkal gyorsabban megtalálnom a helyes játékmódot bwin-re: UTG-ből limp/call, majd végig c/c, river-en c/r allin :D
tetszik a játék pre.
adsz órákat pénzért? :)
limp/call, ch/call, ch/call, minbet river jobb!
esetleg donk pot, vagy donk allin
Saját statot rakd bal felülre, ott elfér, és nem takar ki semmit.
Ezért mondtam, hogy ez nem lesz oylan jó, mint amilyennek hangzik. Ha beülsz egy asztalhoz, akkor a jobb alsó gombra ha rákkattintasz tudsz pozíciót választani (change seat). Így megoldható, csak így mindig el kell ezt játszanod, ami fáradalmas.
nekem a bal fölsőben van a saját stat és a többieké pedig fix pozin, nem kell állítani semmit.
Valahogy meg lehet csinálni
Akkor passz, bwinen biztos nincs fix pozíció beállítás.
Megoldottam úgy, hogy levettem a rövidítéseket, és így elfér a sajátom is a normál helyemen.
Megoldottam úgy, hogy levettem a rövidítéseket, és így elfér a sajátom is a normál helyemen.
A neveket is kiveheted, úgy teljesen jól elfér. Nekem 4 külön panel van kint.