Csak ugye ekkor mindig amikor beülsz, akkor külön át kell az ülésrendet állítanod minden asztalon bwinen, ami sztem fáradalmas, mivel egy session alatt személyszerint kb 25+ asztalt nyitok meg bwinen, ha elfelejted átállítani az ülésrendet, akkor meg a statok lesznek rossz pozícióban.
Vagy esetleg van ami felett elsiklok? :D
Már annyi jó tanácsot kapok, most már csak játszani kellene megtanulnom bwin-en. :)
Ezzel, pontosabban az asztalválasztással kapcsolatos a következő kérdés. PS-en flop nézési % szerint voltak rendezve az asztalok, és a legmagasabbakra igyekeztem beülni. PS-en a 40 felett már nagyon jónak számított. Bwin-en viszont rengeteg a 40% feletti asztal. Az első session-ben 80-90%-osakra ültem be. Lehet, hogy ez is volt a fő gond, mert így még durvább volt a különbség PS-hez viszonyítva.
Szóval a kérdés: üljek be inkább 40-50% körüli asztalokra, és inkább azt nézzem, hogy hol a legnagyobb az átlag pot?
Már annyi jó tanácsot kapok, most már csak játszani kellene megtanulnom bwin-en. :)
Ezzel, pontosabban az asztalválasztással kapcsolatos a következő kérdés. PS-en flop nézési % szerint voltak rendezve az asztalok, és a legmagasabbakra igyekeztem beülni. PS-en a 40 felett már nagyon jónak számított. Bwin-en viszont rengeteg a 40% feletti asztal. Az első session-ben 80-90%-osakra ültem be. Lehet, hogy ez is volt a fő gond, mert így még durvább volt a különbség PS-hez viszonyítva.
Szóval a kérdés: üljek be inkább 40-50% körüli asztalokra, és inkább azt nézzem, hogy hol a legnagyobb az átlag pot?
kocka21: Lehet én vagyok a weak, de sztem NL10-en bwinen az ABC póker a nyerő, pl emlékszem, hogy a blöff c/raiseim mindig callolták, bluff light 4bet felejtős, 3betet is szeretnek callolni és akkor van az, hogy 2 coldcall után az eredeti emelő is callol egyet :) FD-s floppon random suiteddel nem szégyellősek betenni a pénzt, és minden azonos kétszínű lappal szeretnek floppot nézni. NL10-nek talán ez a sok fish és fish move a hátránya, de egyben ez adja a bwin sármját is :D
igyekezz csak Bwines asztalokra beülni, Pola blogjában le van írva hogy kell.
Amúgy meg szigorúan value play. Itt párt nem dobnak még a turnön sem, sokszor Ahigh-t illetve guttert sem. Van aki FD vel még a riveren is callol hogy a 3-asához lett egy pár.
Viszont nagyon fat value bet kell, legtöbb ellenfél ellen betpot flop/turn/river allin.
30-50BB-s ellenfelekre ha több limp volt lehet simán openpusholni a JJ+ al, random suited broadway-t tartalmazó lapoktól számíthaszt megadásra. Nem ritka az A3 vs J8s allin sem ilyen stackméretek mellett.
A nit regeket itt is lehet barellezni kényelmesen.
Igyekezz minél hamarabb nl20-ra lépni, az ellenfelek ugyanolyan hülyék, viszont a mineolt handek miatt oriási +EV olyan fishek ellen játszni akikről 3-400 hand után 70/10-et látsz.
Érdemes odafigyelni a jelölésekre, és megkülönböztetni paszív/agro fisht illetve jelölni a hozzád hasonló játékot játszó regeket, mert a jelölés látszik a lobbyban és az asztal struktúrája miatt nagyon jó lehet pozíciót választani mikor beülsz.
Néhány 10K handet láttam itt. Komoly idegrendszer kell ide, de az a véleményem hogy aki itt micron nem tud 5PTBB fölött hozni hosszú távon az jobb ha feladja ezt a sportot:)
OK. Köszi a tanácsokat mindenkinek! Most már van mod-om is, infóm is.
Ma este szépen beállítok mindent. És vasárnap estig giga grindet tartok. A cél vasárnap estig 5K hand. Hétfőn majd referálok a tapasztalatokról.
Egyébként most kezdem megérteni, hogy miért mondják a magasabb limit-es reg-ek, hogy mikrón nagyon könnyű a játék, mert mindenki a lapjait játssza. Tegnap este nekem is ilyen érzésem volt. A délutáni bwin-es próba után este PS-en játszottam ismét NL10 SH-t a PSOP event-el párhuzamosan. Tényleg nagyon durva volt. A bwin után, ahol az ellenfelek range-dzse any2, PS-en szabályosan úgy éreztem, hogy látom az ellenfelek lapjait. Simán, rutinból, happening jelleggel domináltam mindegyik asztalt, amin játszottam.
kocka21: Lehet én vagyok a weak, de sztem NL10-en bwinen az ABC póker a nyerő, pl emlékszem, hogy a blöff c/raiseim mindig callolták, bluff light 4bet felejtős, 3betet is szeretnek callolni és akkor van az, hogy 2 coldcall után az eredeti emelő is callol egyet :) FD-s floppon random suiteddel nem szégyellősek betenni a pénzt, és minden azonos kétszínű lappal szeretnek floppot nézni. NL10-nek talán ez a sok fish és fish move a hátránya, de egyben ez adja a bwin sármját is :D
Amúgy meg szigorúan value play. Itt párt nem dobnak még a turnön sem, sokszor Ahigh-t illetve guttert sem. Van aki FD vel még a riveren is callol hogy a 3-asához lett egy pár.
Viszont nagyon fat value bet kell, legtöbb ellenfél ellen betpot flop/turn/river allin.
vmi jó modokat én is szívesen vennék. Linkeltek?
vmi jó modokat én is szívesen vennék. Linkeltek?