kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. márc. 3. 10:29

Egy érdekes hand a tegnap esti session-ből.

Azt hiszen ez az, amikor felismerjük a fat river value bet lehetőségét egy giga CS ellen :D Persze az is közrejátszott, hogy a 250bb-s stack-em ellenére nem igazán volt respektem az asztalnál, leginkább maniac fish-nek gondolhattak az image-em alapján :D

[POKERHANDREPLAYS]1558360[/POKERHANDREPLAYS]

h_gerizson
2010. márc. 3. 10:34

az igen, nice. :D nem tudom mire tett... :)

kocka21
Válasz h_gerizson kommentjére
2010. márc. 3. 10:43

az igen, nice. :D nem tudom mire tett... :)

Nem hinném, hogy gondolkozott rajta, mi van nálam. Azt látta, hogy van neki összesen 2 párja, szóval call. :D

h_gerizson
2010. márc. 3. 10:57

Nem hinném, hogy gondolkozott rajta, mi van nálam. Azt látta, hogy van neki összesen 2 párja, szóval call. :D

csak ezek az emberek soha ne fogyjanak el:D:D

kocka21
Válasz h_gerizson kommentjére
2010. márc. 3. 11:02

csak ezek az emberek soha ne fogyjanak el:D:D

Jaja! Bár az nem annyira fun, amikor ellenük próbálok blöffölni. Néha elkövetek ilyen hibákat. :D

Littlemage
2010. márc. 3. 11:42

Grat. Leginkabb Ax-re tettem volna splitert, az ő szemeben, de ez??? :D :D :D

kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. márc. 3. 19:27

Egy kellemes hand a ma délutáni session végéről. :)
A PS úgylátszik megkezdte a törlesztést a sok szívásért, amit az elmúlt két hónapban okozott (csak el ne kiabáljam). Szeretek az ilyen cooler-ek jó oldalán lenni, főleg 190BB deep-en. :)

Az ellenfél az egyik legjobb, akivel NL10-en eddig játszottam (a HM sas ikont ad neki, ilyenből kevés van).
A 4bet call után már biztos voltam benne, hogy KK van nála, így flopon egyértelmű volt a push, mivel tudtam róla, hogy nem tudja elengedni.

[POKERHANDREPLAYS]1558866[/POKERHANDREPLAYS]

kocka21
2010. márc. 5. 12:54

Egy kérdéses hand, ami még kimaradt a hétvégi hand-ek közül

ellenfél:39/9/2.86 (78)

Gondolom potcontrol set-tel szóba jem jöhet, riverre már comitted voltam csak a push jöhetett szóba. Van bármi, amit másképp kellett volna?

[POKERHANDREPLAYS]1537899[/POKERHANDREPLAYS]

gab0r
2010. márc. 5. 12:59

pot controll nem tudom mennyire jó dolog ilyen draw heavy boardon.
Riveren c/c-nak ugyanez a vége, c/f-ot nem tudom ki tudná megtenni :)

mrj
2010. márc. 5. 14:22

Egy kérdéses hand, ami még kimaradt a hétvégi hand-ek közül

ellenfél:39/9/2.86 (78)

Gondolom potcontrol set-tel szóba jem jöhet, riverre már comitted voltam csak a push jöhetett szóba. Van bármi, amit másképp kellett volna?

nem, jó így.

riveren minden SD képes lapot mögéd csekkel, amiből sokkal callolna allint.
emelni meg csak jobbal és néha bluffből fog.
jobb az allin mint a c/c

3 handed ha elég agro, és alacsony a fold to cbet-je, akkor lehet időnként c/rai turn (főleg ha laza az image-ed), ne szokják meg hogy csak úgy callolgatnak mögötted, de legtöbbször jobb a turn bet.

Egy érdekes hand a tegnap esti session-ből.

Azt hiszen ez az, amikor felismerjük a fat river value bet lehetőségét egy giga CS ellen :D Persze az is közrejátszott, hogy a 250bb-s stack-em ellenére nem igazán volt respektem az asztalnál, leginkább maniac fish-nek gondolhattak az image-em alapján :D

ezekre pedig nagyon figyeljél, legalább 2PTBB/100 van ezekben
Riveren lyuksor/Ax/kétpár a range. A lyuksoron kívül semmit nem dob el allinre. A jelek szerint a második párt sem :)

hogy megy amúgy?

Élő ügyfélszolgálat