Egy érdekes hand a tegnap esti session-ből.
Azt hiszen ez az, amikor felismerjük a fat river value bet lehetőségét egy giga CS ellen :D Persze az is közrejátszott, hogy a 250bb-s stack-em ellenére nem igazán volt respektem az asztalnál, leginkább maniac fish-nek gondolhattak az image-em alapján :D
[POKERHANDREPLAYS]1558360[/POKERHANDREPLAYS]
az igen, nice. :D nem tudom mire tett... :)
az igen, nice. :D nem tudom mire tett... :)
Nem hinném, hogy gondolkozott rajta, mi van nálam. Azt látta, hogy van neki összesen 2 párja, szóval call. :D
csak ezek az emberek soha ne fogyjanak el:D:D
Grat. Leginkabb Ax-re tettem volna splitert, az ő szemeben, de ez??? :D :D :D
Egy kellemes hand a ma délutáni session végéről. :)
A PS úgylátszik megkezdte a törlesztést a sok szívásért, amit az elmúlt két hónapban okozott (csak el ne kiabáljam). Szeretek az ilyen cooler-ek jó oldalán lenni, főleg 190BB deep-en. :)
Az ellenfél az egyik legjobb, akivel NL10-en eddig játszottam (a HM sas ikont ad neki, ilyenből kevés van).
A 4bet call után már biztos voltam benne, hogy KK van nála, így flopon egyértelmű volt a push, mivel tudtam róla, hogy nem tudja elengedni.
[POKERHANDREPLAYS]1558866[/POKERHANDREPLAYS]
Egy kérdéses hand, ami még kimaradt a hétvégi hand-ek közül
ellenfél:39/9/2.86 (78)
Gondolom potcontrol set-tel szóba jem jöhet, riverre már comitted voltam csak a push jöhetett szóba. Van bármi, amit másképp kellett volna?
[POKERHANDREPLAYS]1537899[/POKERHANDREPLAYS]
pot controll nem tudom mennyire jó dolog ilyen draw heavy boardon.
Riveren c/c-nak ugyanez a vége, c/f-ot nem tudom ki tudná megtenni :)
Egy kérdéses hand, ami még kimaradt a hétvégi hand-ek közül
ellenfél:39/9/2.86 (78)
Gondolom potcontrol set-tel szóba jem jöhet, riverre már comitted voltam csak a push jöhetett szóba. Van bármi, amit másképp kellett volna?
Egy érdekes hand a tegnap esti session-ből.
Azt hiszen ez az, amikor felismerjük a fat river value bet lehetőségét egy giga CS ellen :D Persze az is közrejátszott, hogy a 250bb-s stack-em ellenére nem igazán volt respektem az asztalnál, leginkább maniac fish-nek gondolhattak az image-em alapján :D