kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. márc. 5. 14:32

Ja igen, a lényeg: a március végre jól alakul, eddig minden session plusszos volt (kopp-kopp). A nem túl sok (3K) hand alatt kerek 4,5 BI pluszt sikerült termelni, szóval egyelőre a szimpatikus 15bb/100-zal haladok. Ma és hétvégén belehúzok, hogy tartani tudjam a 10k hand / hét sebességet, és ha megvan a 10k hand, akkor berakom a stat-okat.

Egyelőre nagyvonalakban: 21,5/19/2,77, 3bet: 4,1, flop cbet: 74%, turn cbet: 44%

A nonSD vonalat is sikerült kicsit egyenesebbre hozni, csak kicsivel van 0 alatt.

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. márc. 6. 1:12

A mai 2. session-nek, amelyet az imént fejeztem be, mindenképpen emléket kell állítanom. Ez az eddigi messze-messze legnagyobb nyerő session-öm SH-n.

Íme a lényeg: katt ide

Mindenkinek hasonló jókat kívánok!

Sai
2010. márc. 6. 1:14

A mai 2. session-nek, amelyet az imént fejeztem be, mindenképpen emléket kell állítanom. Ez az eddigi messze-messze legnagyobb nyerő session-öm SH-n.

Íme a lényeg: katt ide

Mindenkinek hasonló jókat kívánok!

Ez széép

kocka21
Válasz Sai kommentjére
2010. márc. 12. 11:15

Ez itt a tegnap esti session.

Még belegondolni is "szörnyű" mi lett volna, ha EV szerint alakul a vége :)

Úgy látszik sikerült végre egy jófajta upswinget elkapni, vagy csak alkalmazkodtam végre az SH-hoz.

Most már csak HOLD-olni kellene, és végre ismét látótávolságba kerülhetne az NL25.

Cseguevara
2010. márc. 12. 12:56

Szép grafikon. Lenne egy kérdésem. Napi hány órát játszol, és kb. hány asztalon ahhoz, hogy meg legyen a 10000 hand/hét?

kocka21
Válasz Cseguevara kommentjére
2010. márc. 12. 13:03

Szép grafikon. Lenne egy kérdésem. Napi hány órát játszol, és kb. hány asztalon ahhoz, hogy meg legyen a 10000 hand/hét?

4 SH asztalon játszom egyszerre, így kb. 2-2,5 óra alatt megy le 1k hand. Hétköznap esténként játszom egy-egy ilyen 1k-s session-t, ha össze tudom hozni, hétvégén meg napi 2-2 kicsivel hosszabb session-t. Ez az elméleti terv, de múlt héten sem sikerült összehoznom, csak 7K-t, erről a hétről meg ne is beszéljünk, mert az új barátnőm mostanában elég sok estémet lefoglalja :)

geristar
2010. márc. 12. 13:31

HOOOOLD!! :) Szépek a grafikonok!!

Most én is azon gondolkozok, hogy áttérek sh-ra, mert az utóbbi 2hétben "brutális" swingjeim vannak. 15-20$ plusszban vagyok majdnem 10k hand után ami nagyon kevés NL5-ön. De mindegy nem sírok, csak furcsa, hogy már NL5-ön is bele lehet futni ilyen rossz szériába.

Mit tanácsolsz sh-ra lépésnél? Milyen cikket olvassak, kinek a videóját nézzem meg? Esetleg valamilyen stratégiai tanács?
Azon gondolkoztam, hogy egyelőre NL2-őn kezdeném el míg hozzászokok, szerinted? 315$-al nyugodtan próbálkozzak NL5-ön?

Köszi a segítséget!

geristar
2010. márc. 12. 13:32

Ez az elméleti terv, de múlt héten sem sikerült összehoznom, csak 7K-t, erről a hétről meg ne is beszéljünk, mert az új barátnőm mostanában elég sok estémet lefoglalja :)

1. a nő :) főleg ha még új barátnő :)

Cseguevara
Válasz geristar kommentjére
2010. márc. 12. 13:40

Most én is azon gondolkozok, hogy áttérek sh-ra, mert az utóbbi 2hétben "brutális" swingjeim vannak. 15-20$ plusszban vagyok majdnem 10k hand után ami nagyon kevés NL5-ön. De mindegy nem sírok, csak furcsa, hogy már NL5-ön is bele lehet futni ilyen rossz szériába.

Mit tanácsolsz sh-ra lépésnél? Milyen cikket olvassak, kinek a videóját nézzem meg? Esetleg valamilyen stratégiai tanács?
Azon gondolkoztam, hogy egyelőre NL2-őn kezdeném el míg hozzászokok, szerinted? 315$-al nyugodtan próbálkozzak NL5-ön?

Köszi a segítséget!

Akkor van 65 beülőd NL 5-re. Szerintem mindenképpen kezdhetsz NL 5-ön, ha megy, akkor meg 40 beülővel akár NL 10-re is felnézhetsz már.

kocka21
Válasz geristar kommentjére
2010. márc. 12. 14:29

SH-n még brutálisabbak a swingek :D tehát, ha ezt akarod elkerülni, akkor nem a legjobb ötlet a váltás.

Az SH-ra váltás akkor jó, ha hosszabb távon nagyobb winrate-et szeretnél, és szeretnéd jobban fejleszteni a postflop játékodat. A lazább játékmód miatt sokkal több határeset helyzetbe kerülsz, amit meg kell tanulni jól kezelni.

Köszi a segítséget!

SH cikkek itt.

Van egy cikkgyűjteményem Word-ben is, ha küldesz PM-ben e-mail címet, akkor elküldöm, illetve javaslom még a Ryan Fee-féle 6-max strategy-t. Azt itt valamelyik fórumból töltöttem le, de már nem tudom, hol van. Ezen kívül nekem nagy segítség volt az egyik fórumtársunk, mrj tanácsai, aki néhány alkalommal átnézte a hand-jeimet, TV session-t is tartotunk vele.

315$-ral kezdhetsz NL5 SH-n nyugodtan, csak észen kell lenni. Én több, mint 30BI mínuszt termeltem NL10-en, mire sikerült elkapni a fonalat. Még most is a bukót termelem vissza. A legfontosabb, hogy nem kell rögtön iszonyatosan lazára és atom agresszívre venni a stílust, mert azzal sok pénz elmegy. Az elején tegyél be a fórumra minél több hand-et, sokan vannak, akik segítenek.

Élő ügyfélszolgálat