Ja igen, a lényeg: a március végre jól alakul, eddig minden session plusszos volt (kopp-kopp). A nem túl sok (3K) hand alatt kerek 4,5 BI pluszt sikerült termelni, szóval egyelőre a szimpatikus 15bb/100-zal haladok. Ma és hétvégén belehúzok, hogy tartani tudjam a 10k hand / hét sebességet, és ha megvan a 10k hand, akkor berakom a stat-okat.
Egyelőre nagyvonalakban: 21,5/19/2,77, 3bet: 4,1, flop cbet: 74%, turn cbet: 44%
A nonSD vonalat is sikerült kicsit egyenesebbre hozni, csak kicsivel van 0 alatt.
A mai 2. session-nek, amelyet az imént fejeztem be, mindenképpen emléket kell állítanom. Ez az eddigi messze-messze legnagyobb nyerő session-öm SH-n.
Íme a lényeg: katt ide
Mindenkinek hasonló jókat kívánok!
A mai 2. session-nek, amelyet az imént fejeztem be, mindenképpen emléket kell állítanom. Ez az eddigi messze-messze legnagyobb nyerő session-öm SH-n.
Íme a lényeg: katt ide
Mindenkinek hasonló jókat kívánok!
Ez itt a tegnap esti session.
Még belegondolni is "szörnyű" mi lett volna, ha EV szerint alakul a vége :)
Úgy látszik sikerült végre egy jófajta upswinget elkapni, vagy csak alkalmazkodtam végre az SH-hoz.
Most már csak HOLD-olni kellene, és végre ismét látótávolságba kerülhetne az NL25.
Szép grafikon. Lenne egy kérdésem. Napi hány órát játszol, és kb. hány asztalon ahhoz, hogy meg legyen a 10000 hand/hét?
Szép grafikon. Lenne egy kérdésem. Napi hány órát játszol, és kb. hány asztalon ahhoz, hogy meg legyen a 10000 hand/hét?
HOOOOLD!! :) Szépek a grafikonok!!
Most én is azon gondolkozok, hogy áttérek sh-ra, mert az utóbbi 2hétben "brutális" swingjeim vannak. 15-20$ plusszban vagyok majdnem 10k hand után ami nagyon kevés NL5-ön. De mindegy nem sírok, csak furcsa, hogy már NL5-ön is bele lehet futni ilyen rossz szériába.
Mit tanácsolsz sh-ra lépésnél? Milyen cikket olvassak, kinek a videóját nézzem meg? Esetleg valamilyen stratégiai tanács?
Azon gondolkoztam, hogy egyelőre NL2-őn kezdeném el míg hozzászokok, szerinted? 315$-al nyugodtan próbálkozzak NL5-ön?
Köszi a segítséget!
Ez az elméleti terv, de múlt héten sem sikerült összehoznom, csak 7K-t, erről a hétről meg ne is beszéljünk, mert az új barátnőm mostanában elég sok estémet lefoglalja :)
Most én is azon gondolkozok, hogy áttérek sh-ra, mert az utóbbi 2hétben "brutális" swingjeim vannak. 15-20$ plusszban vagyok majdnem 10k hand után ami nagyon kevés NL5-ön. De mindegy nem sírok, csak furcsa, hogy már NL5-ön is bele lehet futni ilyen rossz szériába.
Mit tanácsolsz sh-ra lépésnél? Milyen cikket olvassak, kinek a videóját nézzem meg? Esetleg valamilyen stratégiai tanács?
Azon gondolkoztam, hogy egyelőre NL2-őn kezdeném el míg hozzászokok, szerinted? 315$-al nyugodtan próbálkozzak NL5-ön?
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!