kocka21
Válasz geristar kommentjére
2010. márc. 12. 14:31

1. a nő :) főleg ha még új barátnő :)

Jaja! Nem kockulhat az ember minden este a gép előtt. A varianciát is jobban viseli az ember, ha van kivel levezetni a tilt-et :)

h_gerizson
Válasz kocka21 kommentjére
2010. márc. 12. 15:18

szépek a grafok, látom alakulgat a dolog, kezdesz ráérezni a dolgokra. így tovább ezen az uton:):)

kocka21
Válasz h_gerizson kommentjére
2010. márc. 16. 10:29

Nemzeti ünnepünkre tekintettel mega grindet tartottam. Megdöntve az 1 nap alatt legtöbb lejátszott hand rekordomat. A 4k hand elég durva volt 4 asztalon egy nap alatt, de azért túléltem, és még pókerundorom sem lett. 4 db bő 2 órás session-t játszottam.

A nap krónikája számokban

Azt hiszem, nem panaszkodhatom. Bár elég durván EV alatt futotam, és az utolsó 20 hand-ben belefutottam 2 csúnya coolerbe, ami bedöntötte az eredményt. Ha az nincs és sikerül normálisan nyerni az allineket, akkor bőven rekord nap lehetett volna, de hát ne akarjon az ember telhetetlen lenni. A PS RNG ezzel kompenzálta, hogy egyébként az átlagnál valamivel jobban eltalált a flop.

Kérdéses hand-eket majd teszek be külön topic-ban.

Feriboyslimshady
2010. márc. 20. 13:53

Le tudnád írni az indulási táblázatod? Írtad korábban hogy UTG-ből kis SC-kel, illetve MP-ből suited one gapperekkel is emelsz, én is lazulni tervezek de hiába adtam hozzá a rangemhez ezeket még közel se hozom a te mutatóidat.

kocka21
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. márc. 20. 14:06

Le tudnád írni az indulási táblázatod? Írtad korábban hogy UTG-ből kis SC-kel, illetve MP-ből suited one gapperekkel is emelsz, én is lazulni tervezek de hiába adtam hozzá a rangemhez ezeket még közel se hozom a te mutatóidat.

A lazulást csak fokozatosan, óvatosan kell csinálni, és fejlődni kell a postflop játékban, hogy ne csak akkor vigyünk pot-ot ezekkel a lapokkal, ha eltalál a flop. Tehát a lényeg nem annyira az indulási táblázaton, mint inkább a postflop játéktudáson van SH-n. Majd keresek ilyen hand-eket és teszek be ebbe a topic-ba.

Feriboyslimshady
2010. márc. 20. 14:18

köszi :)

Littlemage
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. márc. 20. 14:34

Grat!

kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. márc. 21. 13:36

Mai TILT session

Berakok egy ilyen is, hogy visszavegyen egy kicsit az arcomból.

1. Első bukás flush-sel
Hogyan kell 200bb deepen drawing dead-ként allin-t callolni

[POKERHANDREPLAYS]1671010[/POKERHANDREPLAYS]

2. Második bukás flush-sel
Hogyan kell vakharcban drawing dead-ként allin menni

[POKERHANDREPLAYS]1671011[/POKERHANDREPLAYS]

3. Hogyan kell AA-val tönkremenni igazi fish postflop line-nal egy preflop idióta ellen

[POKERHANDREPLAYS]1671027[/POKERHANDREPLAYS]

Már tilt-en voltam 1.

[POKERHANDREPLAYS]1671029[/POKERHANDREPLAYS]

Már tilt-en voltam 2.

[POKERHANDREPLAYS]1671030[/POKERHANDREPLAYS]

A végeredmény:
-4,5BI (EV -5BI)

A tilt miatt baromi szarul játszottam. Egyedül a 24/22-es induló stat 6,8 3bet-tel volt, ami OK (ez már csukott szemmel is megy, de a 3bet call 50% a WTSD pedig 28% lett.

Ha még egyszer ilyet merek csinálni, akkor utána 1 hétig kötelező lesz kizárólag NL2-őn játszanom. Botrány!

Yomb1e
2010. márc. 21. 13:58

Nem sok az a 24/22 NL10-re? Bár ha kényelmesen érzed magad így is postflop akkor ok.

kocka21
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. márc. 21. 14:08

Nem sok az a 24/22 NL10-re? Bár ha kényelmesen érzed magad így is postflop akkor ok.

Ennél nitebb statokkal PS NL10-en már nagyon nehéz normális winrate-et hozni. Postflop már sikerült felülkerekedni a mezőnyön, így nincs belőle gond. Kivétel az ilyen tilt session-ök, amikor 50%-ban call-olok 3bet-et pl. Több értelme lenne ilyenkor lottóra költeni ezt a pénzt :D

Élő ügyfélszolgálat