zagato
Válasz petskate kommentjére
2010. aug. 22. 1:11

Gl
Várjuk a videot :)

JociBalboa
Válasz zagato kommentjére
2010. aug. 22. 10:50

Gl
Várjuk a videot :)

Hagyjátok már azt a videót!!! van elég dolga a Mesternek a pókeren is kívül, amugy is most lépet szintet kicsit hagy zsugázzon már a srác!

gyere majd szegedre inkább MasterPlaya cigilni :)

kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 22. 14:29

Hagyjátok már azt a videót!!! van elég dolga a Mesternek a pókeren is kívül, amugy is most lépet szintet kicsit hagy zsugázzon már a srác!

gyere majd szegedre inkább MasterPlaya cigilni :)

Végre valaki, aki együttérző :) Megyek majd szeptemberben valamikor.

kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 23. 21:05

Mai session 750 hand, -3BI. Semmi különös, csak mindig pont eggyel jobb lap volt az ellenfélnél: wtsd: 25, w$sd: 35

mondjuk 3bet: 10, 4bet:3,6, mert már megint mazohista voltam, és játszottam egy olyan asztalon végig a session alatt, ahol mind az 5-en regek voltunk.

Ezzel a reg-gel gyűlt meg a legtöbb bajom, áttoltam neki 2BI-t cooler szerű hand-ekben, de majd holnap berakom a fórumra.

Szóval a hand:

[POKERHANDREPLAYS]2248038[/POKERHANDREPLAYS]

Nehogy már lered-eljen, hogy 3way pot-ban FD board-on nem merek OOP slowplay-ezni :D Gondolom azt hitte, hogy valami közepes pp van nálam, és el tudom engedni. :)

Mondjuk örültem, hogy ez után nem sokkal kiült.

kisrapi
2010. aug. 23. 21:11

Nehogy már lered-eljen, hogy 3way pot-ban FD board-on nem merek OOP slowplay-ezni :D Gondolom azt hitte, hogy valami közepes pp van nálam, és el tudom engedni. :)

Mondjuk örültem, hogy ez után nem sokkal kiült.

A handelemzős topicba is tettél be egy handet, ahol a flop monstered le checkelted, szvsz az esetek 99%-ában nem jók ezek a flop c/c c/r line-ok, hogyan balanszolod? pre emelőként airekkel is csinálod ezt?

kocka21
Válasz kisrapi kommentjére
2010. aug. 23. 21:17

A handelemzős topicba is tettél be egy handet, ahol a flop monstered le checkelted, szvsz az esetek 99%-ában nem jók ezek a flop c/c c/r line-ok, hogyan balanszolod? pre emelőként airekkel is csinálod ezt?

Attól függ kivel játszom. Ha reg ellen, akkor bet-elem a monstert, mert kevésbé hiszi el. Itt pont fordítva volt, mert itt azt nem hitte, hogy 3way oop fd board-on elcsekkelnél egy Ax-et. Ha fish ellen flop-olok monstert, akkor azt nézem, hogy mennyire segíthette őt, és mennyit dob cbet-re, mivel a fish-t nem igazán érdekli, hogy nálam milyen lap lehet. Összegezve nagyon ritkán slowplay-elek, csak ha valami különös indokom van rá.

mrj
Válasz kisrapi kommentjére
2010. aug. 23. 21:27

A handelemzős topicba is tettél be egy handet, ahol a flop monstered le checkelted, szvsz az esetek 99%-ában nem jók ezek a flop c/c c/r line-ok...

+1 .

kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 27. 0:08

Életjel NL50-ről

Na végre egy normális session NL50-en

Ezzel összegben sikerült megdönteni az egy session alatt összehozott legnagyobb nyereményt. Még NL30-on volt az előző rekord 160$. Már BI-ben ez kevesebb, de azért elviselhető :)

Már rám is fért, mert az első 1-2 NL50-es session-ben összehozott kis nyerőt egy 11BI-es downswing követte. Persze ez atom standard, meg eleve hülyeség is egyáltalán swing-ekről beszélni egy 6k hand-es mintán, de azért nem volt kellemes ezzel indítani az NL50-et.

Így néz ki az NL50 eddig

Nagy panaszra végülis nem lehet okom, csak egyelőre a W$SD% nem igazán a haverom. Volt jónéhány session, amikor 30-35 között volt, miközben a WTSD%-m meg alig volt 20.

Mindegy, ez legalább észre térített, hogy nem lehet szórakozni, hanem oda kell tenni magam, mert az egy dolog, hogy nekem downswing-em van, de attól még nincs mindig ott a nuts az ellenfeleknél, így ha SD-ben nem megy, mert nem nagyon találkozok a board-al, akkor ki kell csavarni az ellen kezéből a lapot. Mindennek eredménye viszont, hogy a W$WSF viszont nálam eddig soha nem nálatott magasságba emelkedett.

Remélem sikerül egy kicsit még összehaverkodni az rng-vel, és akkor a hó eleji NL30-as eredménnyel együtt még egész szép hónapot zárhatok.

Littlemage
2010. aug. 27. 2:37

Csak ugyesen ;) Raneztem a mai 3500 handes W$WSF ertekemre, nekem most 51-es volt, igaz ehhez +8 BI nonsd winnings is parosult :D

GL!

kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. aug. 27. 9:02

Csak ugyesen ;) Raneztem a mai 3500 handes W$WSF ertekemre, nekem most 51-es volt, igaz ehhez +8 BI nonsd winnings is parosult :D

GL!

Te agró állat, te! :D

Élő ügyfélszolgálat