3 póker 1 session-ben
A mai első session-t teljesen Vincesz style-ban nyomtam. Az első 500 hand alatt 3 pókert sikerült összehozni :D
[POKERHANDREPLAYS]1701972[/POKERHANDREPLAYS]
[POKERHANDREPLAYS]1701973[/POKERHANDREPLAYS]
[POKERHANDREPLAYS]1701974[/POKERHANDREPLAYS]
Végül azért igazságott tett az rng. :D
Erre az asztalra akkor ültem be, ez volt az első hand, még hud sem volt kinn.
[POKERHANDREPLAYS]1702752[/POKERHANDREPLAYS]
Nice!
A Q pokernel mit gondolsz(tok) a river pushrol? Bár ugye nem tudtuk, hogy K-a van, de ha picit is ewrosebb read van, nem +EV-ebb? Kb senki nem nagyon dobalja el a K-s full, mar csak azert se, mert nehogy mar kiuzzon a partybol.
Nice!
A Q pokernel mit gondolsz(tok) a river pushrol? Bár ugye nem tudtuk, hogy K-a van, de ha picit is ewrosebb read van, nem +EV-ebb? Kb senki nem nagyon dobalja el a K-s full, mar csak azert se, mert nehogy mar kiuzzon a partybol.
Nice!
sztem is jobb a push, nagyon sokan nem fognak itt elvből dobni, főleg nem NL10en
pre kül felejtsd el sztem ezt a 3bb-t ha limpeltek hivd meg 5ig, dobjanak csak vagy játszanak pozíción kívűl jó pénzért,
turnon is sztem mindenképp raiselnék, igaz, hogy eléggé mutatjuk a lapunkat, de túl sok rossz kártya jöhet riverre, arról nem is beszélve, hogy a jó része az emberkéknek itt sem fog drawt dobni akkor viszont fizessen a riverért
gl
Lassan vége márciusnak
Közeleg a hó vége, és mint olyan a havi teljesítmény áttekintése.
Előzetesként itt tartok most.
Ha valami nagyon nagy gáz nem lesz a fennmaradó 3 napban, akkor rekord hónap lesz minden tekintetben. Bár a kezdeti 12bb/100 leesett 8 körülre, mert eléggé rosszban voltam az rng-vel (az 1-2 durva lapömlést kivéve), de azért nincs okom a panaszra. A piros vonalat igyekszem még feljebb erőszakolni, de elég sokszor kellet dobnom 3bet potban cbet után, és ez megviselte kicsit a nonSD-t.
very nice mr laggy :) főleg a WTSD és W$SD üt a korábbiakhoz képest
SB és BB reraise steal egy konkrét range eredménye, vagy light3 betelsz is?
érdekességképpen a pozíciós statokat is be tudod linkelni?
a piros vonallal ne foglalkozz, ha belegondolsz az az ellenfeleiden is múlik. Ha akkor callolnak amikor nem kéne és jobb vagy akkor az SD wininged nő, nem a nonSD. Nekem most 100/200HU ban szig mon. csökken a nonSD mert akkora sügérekkel játszom hogy minden szarral callolnak.
Nl10-en nem hinném hogy bárki +ban tartja a nonSD-t hosszú távon.
Csak a zöld vonal számít, inkább azon dolgozz hogy az menjen 10bb fölé, bár ezzel a vpip-pel nem hiszem hogy sokkal többet lehetne nyerni.
Szép munka. Látom a TAF és az AGG szépen meggyógyult. Ha úgy érzed hogy ez a feszes játék már magabiztosan megy, szívesen segítek lazulni egy picit.
very nice mr laggy :) főleg a WTSD és W$SD üt a korábbiakhoz képest
SB és BB reraise steal egy konkrét range eredménye, vagy light3 betelsz is?
érdekességképpen a pozíciós statokat is be tudod linkelni?