kocka21
Válasz kocka21 kommentjére
2010. márc. 21. 14:10
Csak érdekesség képpen: ma pl. ültem egy olyan asztalnál, ahol rajtam kívül még négy 25/20 körüli reg játszott, mindenki 6-7 körüli 3bet-tel (ez több százas minta alapján). Na az szép asztal volt :D
Littlemage
2010. márc. 21. 14:28
Nekem az a tapasztalatom, hogy azert már nem teljesen az a kep van amit pár hsz-el korabban felvazoltatok. hanem tenyleg egyre tobb olyan reg van, akik lazabban, es aggresszivaban toljak.
Ill Letezik meg egy fajta, akik viszonylag feszesek, de a 3b-uk kb. egyenlo a PFR-el.
Persze nyilvan vannak meg fishek is, s rabolhato nitek is szep szammal.
kocka21
Válasz Littlemage kommentjére
2010. márc. 21. 14:37
Nekem az a tapasztalatom, hogy azert már nem teljesen az a kep van amit pár hsz-el korabban felvazoltatok. hanem tenyleg egyre tobb olyan reg van, akik lazabban, es aggresszivaban toljak.
Itt milyen képre gondoltál? Visszaolvastam pár oldalt, de nem sikerült rájönni.
Ill Letezik meg egy fajta, akik viszonylag feszesek, de a 3b-uk kb. egyenlo a PFR-el.
Persze nyilvan vannak meg fishek is, s rabolhato nitek is szep szammal.
Egyébként valóban, a PS NL10 SH egyre durvul. A "toljuk a TAG ABC pókert és majd jön az eredmény" már nem nagyon elég. Ma (vasárnap) délelőtt az induló table selection-nél nem volt olyan asztal NL10 SH-n, ahol a players / flop elérte volna a 40%-ot.
Lehet, hogy kitiltották az amcsikat és vége a jó világnak? Lehet, hogy át kellene tenni a székhelyemet bwin-re? Az ottani álományról elég vicces dolgokat olvasok. A PS NL10, NL25 az ottani NL50, NL100-nak felel meg.
Littlemage
2010. márc. 21. 15:07
Itt milyen képre gondoltál? Visszaolvastam pár oldalt, de nem sikerült rájönni.
Akkor rosszul emlékeztem. En is visszaneztem most, de csak azt talaltam, hogy nem nagyon fognak light 3betelni. De azert NL10-20-on is vannak light3btek, s 5betek is, maniakus 4betelo regek, vagy maniakus cbet raiselok. Persze nyereseges még itt a sima nit jatek, mert van aki kifizet, de ha mar picit jobban megy, azert erdemesebb lazitani a rangeken. Ahogy nálad is lattam ;)
mrj
2010. márc. 22. 1:55
Ennél nitebb statokkal PS NL10-en már nagyon nehéz normális winrate-et hozni. Postflop már sikerült felülkerekedni a mezőnyön, így nincs belőle gond. Kivétel az ilyen tilt session-ök, amikor 50%-ban call-olok 3bet-et pl. Több értelme lenne ilyenkor lottóra költeni ezt a pénzt :D
vagy egy virágot az új barátnőnek. Mindenki boldogabb lesz, több pénzed is marad, és a stresszt is segít levezetni :)
Bwinről nemsokára lesz infóm, barátosnő most kezdett ott játszani.
kocka21
Válasz mrj kommentjére
2010. márc. 22. 9:32
vagy egy virágot az új barátnőnek. Mindenki boldogabb lesz, több pénzed is marad, és a stresszt is segít levezetni :)
A stresszlevezetés tegnap este abszolválva. Ma este tilt-mentesen támadok a PSOP 1. event-en :)
Bwinről nemsokára lesz infóm, barátosnő most kezdett ott játszani.
Az jó. Lehet, hogy NL25-től áttenném oda a székhelyem egy időre.
Cseguevara
2010. márc. 22. 11:28
A stresszlevezetés tegnap este abszolválva. Ma este tilt-mentesen támadok a PSOP 1. event-en :)
Az jó. Lehet, hogy NL25-től áttenném oda a székhelyem egy időre.
Szerintem a bwin mezőnyében is van némi átrendeződés. Biztos gyengébb mint a PS, de én most próbálok fellépni NL10-re és eddig mindig vissza kellett lépnem, amit konkrétan viccnek tartok. Hiába van NL 4-en 20 BB/100-as mutatom, ugyanazzal a játékkal, ugyanazzal a stattal, nem volt még plusszos sessionom NL10-en. Igaz kicsi a minta, de akkor is.
Ja, és szerintem sok dolog nem működik, mivel totál agyhalottak.
Tegnap pl. KK-val úgy buktam egy beülőt, hogy szivárvány floppon a koma úgy vert meg J6-al (Wow! kinek is a kedvence?), hogy a floppon csak egy 3. párja volt, de adta a Turn betemet is, végül runner runner flössel nyert. Szóval igazi CS volt. Na most PS-en az ember gondolom az ilyen partit már csak azért is megnyerni, mert az értelmesebbje turnnél eldobja.
A másik két enemynek meg übernit statja volt, és akkor még ott voltam ugye én.
A másik probléma, hogy kevesen ülnek be teljes beülővel, sokszor kell asztalt váltani, mert felbomlik, a a 2 dolláros shortok ellen meg nincs kedvem küzdeni, mert ellenük nincs semmire odds, tőlük nem lehet sokat nyerni, nem éri meg velük szenvedni.
Ja, és NL20 van, vagy NL30. NL25-ös asztal nincs.
kocka21
Válasz Cseguevara kommentjére
2010. márc. 22. 11:45
Szerintem a bwin mezőnyében is van némi átrendeződés. ...
Pedig a bwin privát asztalairól legendákat mesélnek. Egyébként ez a J6-os giga CS nagyon jó, mert növeli ugyan a varianciát, de a hosszú távú winrate-re nagyon jó hatással van.
Cseguevara
2010. márc. 22. 12:35
Pedig a bwin privát asztalairól legendákat mesélnek. Egyébként ez a J6-os giga CS nagyon jó, mert növeli ugyan a varianciát, de a hosszú távú winrate-re nagyon jó hatással van.
Ha átteszed a székhelyed Bwin-re akkor azért szólj! Szívesen megnéznélek session közben. Kurva jók a statjaid, ha csak azt nézem, azzal szerintem minden limiten nyerő lehetnél.
kocka21
Válasz Cseguevara kommentjére
2010. márc. 22. 13:24
Ha átteszed a székhelyed Bwin-re akkor azért szólj! Szívesen megnéznélek session közben. Kurva jók a statjaid, ha csak azt nézem, azzal szerintem minden limiten nyerő lehetnél.
Hűha! :) Köszi a dícséretet! Hát remélem, az rng is így gondolja majd, mármint, hogy nyerő leszek. :D
Ha termet váltok, ide biztosan beírom.