Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > RegGeri a +EV nyomában (SH)

RegGeri
Válasz mr. salvataggio kommentjére
2011. aug. 14. 9:38

Hiába van vasárnap, hiába a szabadidő, hiába csobognak a PS halak, még sincs kedvem játszani. Nem is emlékszem, hogy valaha történt volna már ilyen szörnyűség! Hűségpontok helyett most egy kis életkedvet kéne gyűjtenem, és azzal a lendülettel rendet vágni a sok cs fish között. Persze be kell látni, néha az a +EV, ha inkább nem játszunk.

[video=youtube;k]k[/video]

RegGeri
Válasz RegGeri kommentjére
2011. aug. 18. 9:06

Most éppen azt a leckét tanulom, hogy a póker nem tartozik senkinek semmivel. Bár még nem túl sok hand ment le, de egyelőre csak breakeven szerű vagyok NL5-ön. A fegyelmezettségemmel azt hiszem nincs gond, talán az agresszivitáson lehetne még dolgozni.
Úgy döntöttem, hogy MTT-kel fogom egy kicsit elterelni a figyelmemet a CG sikertelenségről. Elindulok a hétvégén a PokerStars WCP selejtezőn, illetve a vasárnapi 30 és 100K $-os VIP versenyeken.

GStealer
2011. aug. 18. 10:01

Hiába van vasárnap, hiába a szabadidő, hiába csobognak a PS halak, még sincs kedvem játszani. Nem is emlékszem, hogy valaha történt volna már ilyen szörnyűség! Hűségpontok helyett most egy kis életkedvet kéne gyűjtenem, és azzal a lendülettel rendet vágni a sok cs fish között. Persze be kell látni, néha az a +EV, ha inkább nem játszunk.

Én is voltam így júliusban. Több nap is kimaradt, ha esetleg játszottam, akkor meg fél óránál többet képtelen voltam koncentrálni. Most meg gond nélkül lepörögnek az egy órás sessionök úgy, hogy egyszer nem várom a végüket. Van ilyen.

Triccianus
2011. aug. 18. 12:26

Hiába van vasárnap, hiába a szabadidő, hiába csobognak a PS halak, még sincs kedvem játszani. Nem is emlékszem, hogy valaha történt volna már ilyen szörnyűség!

Nekem másfél év masszív póker után jelentkezett ez az érzés először, azóta is időről időre újra elővesz :)

RegGeri
Válasz Triccianus kommentjére
2011. aug. 18. 12:44

Nekem másfél év masszív póker után jelentkezett ez az érzés először, azóta is időről időre újra elővesz :)

Nagyjából én is ott tartok időben, körülbelül másfél éve játszom. Persze néha kihagytam már korábban is. Például amikor NL2 játékosként NL50 HUP-ban fél óra alatt sikerült eltapsolni az akkori rollomat, akkor azért egy időre önkizárás lett a vége. :o

RegGeri
2011. aug. 18. 18:39

Hogy meséljek valami jót is, ez történt ma velem. Általában nehéz az ilyet kifizettetni, de majd legközelebb biztos sikerül!

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (5 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($4.85)
BB ($4.57)
RegGeri (UTG) ($7.50)
MP ($3.83)
Button ($9.85)

Preflop: RegGeri is UTG with AImage, AImage
RegGeri bets $0.20, 1 fold, Button calls $0.20, SB calls $0.18, 1 fold

Flop: ($0.65) AImage, AImage, 8Image (3 players)
SB checks, RegGeri checks, Button bets $0.31, 1 fold, RegGeri calls $0.31

Turn: ($1.27) 2Image (2 players)
RegGeri checks, Button bets $0.60, RegGeri raises to $1.45, 1 fold

RegGeri
2011. aug. 22. 8:16

Eltelt a hétvége, és az előzetese terveknek megfelelően beiktattam MTT-t is a programomba. Egy WCP selejtezőn egészen a döntő asztalig jutottam, de ott az AA-om gyengébbnek bizonyult, mint AJ, így búcsúzni kényszerültem. Nem vagyok elégedetlen, élveztem a versenyt, nem lehet azt mondani, hogy túlzottan belefeszültem volna. Inkább kikapcsolódásnak tekintettem. Úgy döntöttem, hogy a továbbiakban hetente legalább egyszer el fogok indulni többasztalos versenyen is, ahogy mondani szokták, veszek egy kaparós sorsjegyet.

RegGeri
2011. aug. 26. 6:29

1. Néha egy jó dobásnak is örülni tudok

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($1.95)
BB ($5.07)
UTG ($2.89)
MP ($4.60)
CO ($5.10)
RegGeri (Button) ($5.09)

Preflop: RegGeri is Button with QImage, QImage
UTG bets $0.15, 2 folds, RegGeri calls $0.15, 1 fold, BB calls $0.10

Flop: ($0.47) 2Image, 10Image, 5Image (3 players)
BB bets $0.45, UTG raises to $2.74 (All-In), RegGeri folds, BB calls $2.29

Turn: ($5.95) 10Image (2 players, 1 all-in)

River: ($5.95) 7Image (2 players, 1 all-in)

Total pot: $5.95 | Rake: $0.29

Results:
BB had 2Image, 2Image (full house, twos over tens).
UTG had KImage, KImage (two pair, Kings and tens).
Outcome: BB won $5.66

prosi83
2011. aug. 26. 8:12

1. Néha egy jó dobásnak is örülni tudok

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($1.95)
BB ($5.07)
UTG ($2.89)
MP ($4.60)
CO ($5.10)
RegGeri (Button) ($5.09)

Preflop: RegGeri is Button with QImage, QImage
UTG bets $0.15, 2 folds, RegGeri calls $0.15, 1 fold, BB calls $0.10

Flop: ($0.47) 2Image, 10Image, 5Image (3 players)
BB bets $0.45, UTG raises to $2.74 (All-In), RegGeri folds, BB calls $2.29

Turn: ($5.95) 10Image (2 players, 1 all-in)

River: ($5.95) 7Image (2 players, 1 all-in)

Total pot: $5.95 | Rake: $0.29

Results:
BB had 2Image, 2Image (full house, twos over tens).
UTG had KImage, KImage (two pair, Kings and tens).
Outcome: BB won $5.66

A dobás, ezek alapján jó döntés volt, de a preflop részét nem értem. miért csak megadtál?

RegGeri
Válasz prosi83 kommentjére
2011. aug. 26. 8:27

A dobás, ezek alapján jó döntés volt, de a preflop részét nem értem. miért csak megadtál?

Teljesen igazad van, preflop ez standard 3bet. Nagyon ritkán előfordul, hogy pozícióban csak megadok. Itt is ez történt.

Élő ügyfélszolgálat