Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > RegGeri a +EV nyomában (SH)

RegGeri
Válasz RegGeri kommentjére
2011. okt. 13. 11:03

A tegnapi session során sikeresen bizonyítottam, hogy nagyon mélyen, de lakik bennem egy agresszív fish. Az eredmény valamivel több, mint -2BI. A hozzávalók, amik előcsalogatták a halat belőlem:

[*]sok kóla
    [*]folyamatos kísérletek lazulásra, 3bet range növelésére
    [*]makacsság, dobni nem tudás
    [*]részben máshol járó gondolatok

Talán az utolsó volt a legnagyobb hiba. A mai napot inkább teljesen ki is hagyom játék szempontjából, magamba szállok erőteljesen, mert ezidáig csapnivaló az október havi póker teljesítményem. Oktató videó nézést azért tervezek mára is. GL mindenkinek!

RegGeri
2011. okt. 13. 19:31

Mi a véleményetek erről a megjátszásról? Így utólag nagyon eltaláltnak tartom az ellen river tét méretezését, szinte a maximumot szedte ki a partiból. River c/f lett volna a jó játék, vagy megadható egy ilyen kis hívás?

Hand JsKs Ring SB

RegGeri
2011. okt. 14. 19:10

Középtávú tervek

Ezt az évet terveim szerint még a PS-en fogom eltölteni, jutok, ameddig jutok. Edzésnek mindenképpen jó, de a bankroll építés része nem akar rendesen beindulni. Jövő évben egy új teremben szeretnék már kezdeni, és egy tisztességesebb összegű FD bónuszt kipörgetni.

RegGeri
2011. okt. 14. 19:23

Egy napot kihagytam, tegnap nem játszottam. A mai session ismét több, mint -2BI lett. Ezúttal két játéknapot hagyok ki, aztán hétfőn megint nekifutok. Nehéz ilyenkor lelkesedni. Eddig 33'500 hand ment le NL5-ön, breakeven pénzügyi eredménnyel, nagyjából 3BI EV feletti futás mellett.

Epiman és Kocka21 régi blogbejegyzéseit ástam elő, nekik sem ment teljesen simán az NL100+ szintek elérése. Legalább nem azt érzem, hogy teljesen tehetségtelen vagyok, hanem látom, hogy rengeteg küzdelem, mire jönni kezdenek az eredmények.

VWRoli
2011. okt. 14. 19:59

Epiman és Kocka21 régi blogbejegyzéseit ástam elő, nekik sem ment teljesen simán az NL100+ szintek elérése. Legalább nem azt érzem, hogy teljesen tehetségtelen vagyok, hanem látom, hogy rengeteg küzdelem, mire jönni kezdenek az eredmények.

Szerintem ez senkinek sem egyszerű a poker nem az egyszerűségéről híres:)

GL!

RegGeri
Válasz VWRoli kommentjére
2011. okt. 16. 21:01

Csak két 10 fős SNG-t játszottam a PartyPoker-en, egyiket megnyertem. Tartottam magam ahhoz, hogy a hétvégén nem játszom CG-et, próbálom megtalálni a góllövő cipőmet. Jó kis esti lazítás, pókeres videók, némi sörrel kísérve. :cool: Nagyon szimpatikus embernek tűnik Daniel Negreanu, ráadásul élő játékban eszméletlen ügyes a hand reading-ben:

[video=youtube;RkAbAswCYJ4]RkAbAswCYJ4[/video]

batkamano
2011. okt. 16. 21:57

yep, csak vele az a gond, hogy 10ből 9x ezt csinálja... az más kérdés hogy tegyük fel 5% ban talál el vmit, az meg ugye felkerül mindenféle videomegosztóra

ettől függetlenül (is) lehet kedvelni a srácot

RegGeri
Válasz batkamano kommentjére
2011. okt. 17. 8:20

yep, csak vele az a gond, hogy 10ből 9x ezt csinálja... az más kérdés hogy tegyük fel 5% ban talál el vmit, az meg ugye felkerül mindenféle videomegosztóra

ettől függetlenül (is) lehet kedvelni a srácot

Nekem ennek a húzásának a pszichológiája tetszett meg igazán. Nem az a lényeg benne, hogy tényleg eltalálta vagy sem, hanem az, hogy viszonylag egyszerű a trükk maga, de az ellenfélnek mégsem könnyű lekezelni. Ráadásul Negro a végén nevetve be is ismeri, hogy persze, simán verte az AA/KK.

RegGeri
2011. okt. 17. 11:33

Várom már a mai session-t! Nem állítom, hogy a két nap kihagyás miatt elvonási tüneteim lennének, de azért szívesen játszanék már. ;) Nincs kizárva, hogy egy 4 asztalos videót is rögzítek majd, saját okulásomra, illetve coach-ok szórakoztatására.

RegGeri
2011. okt. 20. 13:33

Volt végre néhány pluszos session-om, de tegnap délután azért egy 1 BI körüli mínuszos megint csak becsúszott. Valahol -4BI körül jár az októberem. Az aktuális hónapra kitűzött célok elérése egyre kevésbé reális. Persze most nem különösebben számít mindez, mert az élet éppen más területen ajándékoz, meg is vagyok illetődve rendesen. Ennek a számnak pedig a fent leírtakhoz nem sok köze van, de ennek ellenére helye van itt:

[video=youtube;1H5loYi6wVc]1H5loYi6wVc[/video]

Élő ügyfélszolgálat