Póker Fórum Archívum > Új tagok bemutatkozása > RegGeri a +EV nyomában (SH)

RegGeri
Válasz tilted kommentjére
2012. febr. 9. 12:00

Mondanom sem kell, január hónap feléig sem bírtam ki játék nélkül. Mit tagadjam, szeretek pókerezni! :) A PS után a PartyPoker-re tértem vissza, még nem döntöttem el, mennyi ideig maradok.
Törekszem hozni az A játékomat, általában 4 asztalozok. Valami még mindig hiányzik a játékomból, mert a bankroll-om jó ideje nem mutat érdemi változást. Talán több energiát kéne a table select-re áldozni, session közben is cserélgetni az asztalokat?
A lényeg, hogy most valamiért türelmes vagyok, egyszerűen csak játszom, és igyekszem a partik közben sokat gondolkodni, és a legjobb döntéseket hozni.

RegGeri
Válasz RegGeri kommentjére
2012. márc. 22. 8:56

Viszonylag rég írtam, de érdemi változásokról ezúttal sem tudok beszámolni. Nagyjából BE körüli eredménnyel zártam az elmúlt időszakot. Talán a legnagyobb eredményem, hogy csatlakoztam egy 6max CG Skype csoporthoz. Tegnap este össze is futottam a virtuális térben JociBalboa fórumtársunkkal. Nagy hatással volt rám ez a találkozás, remélem a játékomon is hamarosan megmutatkozik majd a Hírnök hatása.

Már régóta izgatott, hogy miképp lehet pókerből élni. Én eddig csak éhen halni tudtam volna belőle. Két év alatt nem álmodtam pókerről, de ma éjjel megtört a jég. Az Akadémián rákattintottam egy cikkre mutató linkre. A cikk pontos címére nem emlékszem (hisz álom volt), de arról szólt, hogy van még pénz a pókerben. Az egérkattintás után rögtön egy pókeres albérletben találtam magam, ahol egy fiatal srác dolgozott, és ő mutatta be nekem a munkahelyét. Nem volt kis lakás, úgy 50-70 m2 közötti lehetett, de bútor egy darab sem volt benne. Ellenben diszkrét por borította a padlót (mintha a sajátomat látnám), és egy asztali gép hevert a földön. Ez előtt a gép előtt ült a srác, és valami rettenet méretű táblázatot szerkesztgetett, nézegetett. Kártya, kliens, sőt még HM sem került elő, mindenesetre így is érdekes álom volt. A tanulságokat még keresem. ;)

RegGeri
2012. márc. 22. 9:47

[video=youtube;jF8Ev9EQNyc]jF8Ev9EQNyc[/video]

JociBalboa
2012. márc. 22. 12:05

Sok Sikert!

RegGeri
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. ápr. 7. 10:41

Hasonló partikat kívánok minden Akadémiásnak húsvétra és azutánra! Persze kivétel, amikor egy asztalnál ülünk. :p

PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (Button) ($7.43)
SB ($5)
BB ($10.32)
UTG ($5)
MP ($3.90)
CO ($5.81)

Preflop: Hero is Button with AImage, AImage
1 fold, MP calls $0.05, 1 fold, Hero bets $0.20, 1 fold, BB calls $0.15, MP raises to $1.55, Hero calls $1.35, 1 fold

Flop: ($3.32) 7Image, AImage, AImage (2 players)
MP bets $1.05, Hero calls $1.05

Turn: ($5.42) 6Image (2 players)
MP bets $1.30 (All-In), Hero calls $1.30

River: ($8.02) 5Image (2 players, 1 all-in)

Total pot: $8.02 | Rake: $0.33

Results:[spoiler]
Hero had AImage, AImage (four of a kind, Aces).
MP had QImage, QImage (two pair, Aces and Queens).
Outcome: Hero won $7.69[/spoiler]

RegGeri
2012. ápr. 12. 15:54

Mai nap

1. Erős range-ek ütközete

PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed)
PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($5.33)
SB ($9.07)
BB ($4.84)
UTG ($13.79)
Hero (MP) ($5.09)
CO ($3.90)

Preflop: Hero is MP with AImage, AImage
1 fold, Hero bets $0.15, CO raises to $0.45, 3 folds, Hero calls $0.30

Flop: ($0.97) 2Image, 2Image, 5Image (2 players)
Hero checks, CO bets $0.45, Hero raises to $1.25, CO raises to $3.45 (All-In), Hero calls $2.20

Turn: ($7.87) KImage (2 players, 1 all-in)

River: ($7.87) AImage (2 players, 1 all-in)

Total pot: $7.87 | Rake: $0.33

Hero had AImage, AImage (full house, Aces over twos).
CO mucked JImage, 10Image (one pair, twos).
Outcome: Hero won $7.54[/spoiler]

2. A flop láttán azt kérdeztem, most sírjak vagy nevessek?

PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed)
PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($6.13)
SB ($28.04)
BB ($8.15)
Hero (UTG) ($5.22)
MP ($1.99)
CO ($4.93)

Preflop: Hero is UTG with KImage, KImage
Hero bets $0.15, 3 folds, SB raises to $0.50, BB calls $0.45, Hero calls $0.35

Flop: ($1.50) AImage, AImage, AImage (3 players)
SB bets $0.80, BB calls $0.80, Hero calls $0.80

Turn: ($3.90) 3Image (3 players)
SB checks, BB checks, Hero checks

River: ($3.90) 2Image (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $1.10, 1 fold, BB calls $1.10

Total pot: $6.10 | Rake: $0.25

BB mucked 4Image, 4Image (full house, Aces over fours).
Hero had KImage, KImage (full house, Aces over Kings).
Outcome: Hero won $5.85[/spoiler]

JociBalboa
2012. ápr. 12. 16:56

KK.t azért csak be kéne nyomni pre szvsz :)

igy: turn bet.

habzsi1
2012. ápr. 12. 19:42

Nagyszerű lejátszások.Veszélyes ellened játszani,bármi lehet nálad.Az ilyen trükkös ellenfelek ellen bukok általában.

RegGeri
2012. ápr. 13. 7:48

KK.t azért csak be kéne nyomni pre szvsz :)

igy: turn bet.

Teljesen igazad van a pre dologban, utólag már én is azt gondolom, hogy sima push lett volna a jó játék. Folyamatosan a value-t keresem mostanában, illetve az olyan helyzeteket, ahol vastagon kifizetnek. Eközben becsúsznak ilyen harmatos megoldások is. :)

RegGeri
Válasz habzsi1 kommentjére
2012. ápr. 13. 7:51

Nagyszerű lejátszások.Veszélyes ellened játszani,bármi lehet nálad.Az ilyen trükkös ellenfelek ellen bukok általában.

Köszi szépen! A 2. megjátszás finoman szólva sem volt az igazi, de az 1. szerintem rendben volt, az nekem is tetszett.

Élő ügyfélszolgálat