Én nagy tanácsot nem tudok adni, mert jórészt 2 hálozatban játszottam. egyik a príma, masik az ipoker. chilit csinaltad mar? jó a bonusz, én is nézegetem, majd lehet belefogok. van shop, meg utana is egesz jo bonuszt kinalnak. prímanak is vannak jo bonuszai, 400 dolcsi befizetes, 200 dolcsi bonusz, 10x raked hand, sztem NL25-re idealis.
Sztem NL20-25-ön már - legalabbis a príman - elég aggresszív játék folyik preflop. ipokeren NL20-on nem sok handet jatszottam, nem emlékszem.
Aztan az everest is bejött sok embernek. plussz ott a cake, amiről odákat zengenek. ezek közül lehet azért választani ;)
update: Chilivel lehet varni kellene, amig összejön a 600 dolcsi br, hogy az egeszet ki tudd venni. ha megvan, nem szoltam.
LM: ok de hol?
ez a legnagyobb bajom, ahelyett hogy játszanék, folyamat csak keresem "A TERMET"..
na le kell állnom már és elkezdeni grindolni végre.
ja, ha már itt van ez a topik, Steve10 Royal Flushe ide való, írd csak meg, madj mi hozzátesszük a fontosabb részleteket :)
LM:
ipoker az borzalmas, én nem bírom:D
ráadásul minden jobb asztalhoz nagyon sokan állnak sorba, még ftpn is több fish van mint ipokeren shorthanded asztalokon!!!! (ezt konkrétan bizonyítani is lehet, nézzétek meg tableratings.com-ot, és hasonlítsátok össze)
prima... nekem valahogy nem jött be annyira az a kliens, és ugye szintén meglehetősen erős a játékosállomány, ami azért elég nagy gond, legalább a játékosállomány legyen jó hamár minden más rossz.
everesten sajnos egyéb okok miatt nem játszhatok, zárolták az accot, amin játszottam (nem részletezem, családtag nevén játszottam, mert a moneybookers számla is az ő nevén van), és rohadtul jogosan nem hajlandó odaadni a bankszámlakivonatot meg az ilyen nagyon személyes dolgokat, hogy bescanneljem, szerintem ez nevetséges, én sem scannelném be nekik a bankkártyámat, az biztos).
mindegy majd az lesz:) bodog 3 asztalon, egyéb terem még 3-4:).
csak kezdjek már bele, hónap végén NL50en akarok lenni.
Akkor ezek szerint az jó, hogy ha ipokeren és prímán is nyerő tudok lenni? ;)
Hát senki sem írja meg a floppolt royal flush-öm történetét???? :-(((
Omg
Úristen, nyertem 2 beülőt...
Úristen, nyertem 2 beülőt...
Királyság :cool: én -5nél járok....
én -4-nél... kiba elegem van. komolyan ezt már nem hiszem el...
4-5 nap van a bónuszból, utána elgondolkodom akarom-e ezt csinálni. elegem van.