Hat en meg kuzdottem, most lett vegleg elegem.
Innen mar csak minimalisat buktam +150 hand, de azert jatszani, hogy ha makom van 0-ban hozom a game-et, azert kar.
Jatszhatatlan lapokkal kisse nehezebb barmit is kezdeni. Idonkent rakattan a gep 1 lapra, es az minden handban ott van a kezedben, es altalaban az nem "A", hanem 2, 3, 4 -es ,es 6 leosztasban az egyik lapod mindig 3-as, az kisse idegesito.
Tovabbi minden jot, tovabbi jo jatekot mindenkinek.
En komolyan nem értem miről beszélsz.
En komolyan nem ertem, hogy mit nem ertesz :)
Lefekszünk aludni.
Mintha valamit kihagytál volna az alapokból. Aztán ha valami balul sül el, nagyon rosszul kezeled. Lehet nem neked való ez a játék!
Szerintem azért fáj ez neked annyira, mert 1 vagy 2 asztalon játszol egyszerre. Nekem is fájt akkoriban, épp csak tudtam, hogy ez egy ilyen. Ha majd tudsz 6-8-12 asztalon játszani, akkor észre sem veszed, hogy 2 asztalon nem jön semmi meg túlhúznak állandóan, mert a többin visszajön a duplája. Én is láttam olyan ellenfelet, aki 4 bi-nel szállt ki, pedig egy fish. Nem kell vele törődni, holnap majd visszaadja. :)
Bumbanas + 1
Emeld az asztalszámot, és nem fog idegesíteni. Ha ráérsz játék közben ilyenekkel foglalkozni, akkor túl kevés asztalon játszol.
Amúgy pedig lehet, hogy tényleg érdemes lenne elolvasnod az alap könyvekből néhányat, akkor nem lesz ilyen, hogy top pár gyengéb kickerrel lestackelnek.
Szerintem hagyd abba a pokerezest.
Mindenkinek ezt javaslom, aki "filleres" teteken csak a bad beatekrol es rossz szeriakrol tud irni/meselni. Ezen a teten (NL25-ig) a jatekot kell megtanulni, es elvezni kell a tanulast.
Ha buksz, az a tandij.
Pl., ha programozokent befizetsz(befizet a ceged) egy Oracle vagy SAP tanfolyamra, akkor kifizetsz(nek) kb $5000-t egy hetes trainingert. Ott magasabb a tandij.
Ha most ennyire megvisel 40 dollar buko, akkor mit fogsz szolni, ha az $1000/$2000 High Stackes Pokeren elbuksz egy 600ezres kasszat, mert durrr leriverelt?
Szerintem hagyd abba a pokerezest.
Mindenkinek ezt javaslom, aki "filleres" teteken csak a bad beatekrol es rossz szeriakrol tud irni/meselni. Ezen a teten (NL25-ig) a jatekot kell megtanulni, es elvezni kell a tanulast.
Ha buksz, az a tandij.
Pl., ha programozokent befizetsz(befizet a ceged) egy Oracle vagy SAP tanfolyamra, akkor kifizetsz(nek) kb $5000-t egy hetes trainingert. Ott magasabb a tandij.
Ha most ennyire megvisel 40 dollar buko, akkor mit fogsz szolni, ha az $1000/$2000 High Stackes Pokeren elbuksz egy 600ezres kasszat, mert durrr leriverelt?
Helyreigazitas!
1 dolgot szeretnek hozzatenni, es utan mar nem is farasztok senkit tovabb.
Annyit szeretnek meg tisztazni, hogy nem az idegesit, hogy buktam 40$-t. Ilyen volt maskor is, es lesz is meg. Nem maga a bukas tenye, es nem is az osszege, hanem a korulmenye, vagy a modja idegesitett fel.
Van kulonbseg bukas, es bukas kozott. Lehet meltosagteljesen bukni (lasd Liverpool - Loki), es lehet megalazoan bukni.
Az elso esetben pl. 1 jatekon belul nyersz, vesztesz, vesztesz, nyersz, es ezek kelloen soxor ismetelve egymas utan, ahol a vege, hogy minuszban zarsz akar -40$-ban, vagy jelentosen tobben is. Ez nem izgat, van ilyen, es ugy kelek fel az asztaltol, hogy jot jatszottam, de voltak nalam jobbak / szerencsesebbek, de tanultam belole, es megerte.
Masodik esetben pedig egyszeruen megalazo, hogy ugy kelek fel az asztaltol, hogy majd szetrobbanok, hogy 5 oran keresztul 350 handbol 10-et tudtam megnyerni, amibol 5-nel csak a SB, vagy BB hoztam el. Es mindenkiben az csapodik le, hogy ennel az urgenel nagyobb hal a vilagon nincs, pedig en ugyanazt jatszottam mint eddig, es altalaban sikerrel. Tehat nem feltetlenul a stilussal van a gond.
Az elso eset OK, turom tisztesseggel, mert jogosan kaptam ki, voltak jobbak.
A masodik nagyon nem OK. Nem erzem azt, hogy rajtam mult a dolog. Tipikusan rosszkor rossz helyen. Olyan erzesem van, hogy nem az ellenfelek vertek meg, hanem a program, ez pedig nem jo erzes. Persze tudom, hogy ez nem igy van, de ...
Nem hiszem, hogy tegnap sokkal jobb jatekosokkal jatszottam volna, mint eddig barmikor, annal is inkabb, mert nagy reszukkal mar regebben is jatszottam, es tudtam, hogy milyen stilusban jatszanak.
Na mindegy ennyit szerettem, volna meg hozzatenni.
Tudom, mindenki azt fogja mondani, hogy "van ilyen szokjj hozza, vagy hagydd abba"