1 dolgot szeretnek hozzatenni, es utan mar nem is farasztok senkit tovabb.
Annyit szeretnek meg tisztazni, hogy nem az idegesit, hogy buktam 40$-t. Ilyen volt maskor is, es lesz is meg. Nem maga a bukas tenye, es nem is az osszege, hanem a korulmenye, vagy a modja idegesitett fel.
Van kulonbseg bukas, es bukas kozott. Lehet meltosagteljesen bukni (lasd Liverpool - Loki), es lehet megalazoan bukni.
Az elso esetben pl. 1 jatekon belul nyersz, vesztesz, vesztesz, nyersz, es ezek kelloen soxor ismetelve egymas utan, ahol a vege, hogy minuszban zarsz akar -40$-ban, vagy jelentosen tobben is. Ez nem izgat, van ilyen, es ugy kelek fel az asztaltol, hogy jot jatszottam, de voltak nalam jobbak / szerencsesebbek, de tanultam belole, es megerte.
Masodik esetben pedig egyszeruen megalazo, hogy ugy kelek fel az asztaltol, hogy majd szetrobbanok, hogy 5 oran keresztul 350 handbol 10-et tudtam megnyerni, amibol 5-nel csak a SB, vagy BB hoztam el. Es mindenkiben az csapodik le, hogy ennel az urgenel nagyobb hal a vilagon nincs, pedig en ugyanazt jatszottam mint eddig, es altalaban sikerrel. Tehat nem feltetlenul a stilussal van a gond.
Az elso eset OK, turom tisztesseggel, mert jogosan kaptam ki, voltak jobbak.
A masodik nagyon nem OK. Nem erzem azt, hogy rajtam mult a dolog. Tipikusan rosszkor rossz helyen. Olyan erzesem van, hogy nem az ellenfelek vertek meg, hanem a program, ez pedig nem jo erzes. Persze tudom, hogy ez nem igy van, de ...
Nem hiszem, hogy tegnap sokkal jobb jatekosokkal jatszottam volna, mint eddig barmikor, annal is inkabb, mert nagy reszukkal mar regebben is jatszottam, es tudtam, hogy milyen stilusban jatszanak.
Na mindegy ennyit szerettem, volna meg hozzatenni.
Tudom, mindenki azt fogja mondani, hogy "van ilyen szokjj hozza, vagy hagydd abba"
Hidd el, hogy ennél a 350 hand-nél hosszabb rossz sorozatod is lesz még, ha nem adod fel és tovább játszol. Nekem volt olyan, hogy 2500 leosztás ment le 1 nap, 20% körüli set találattal, 7 vagy 8 AA-val és a szetek, AA-k összességében minuszosak voltak, nem is kicsit, mert vagy vittem a vakokat, ill. cbettel minimális összeget vagy a végén verve voltam. Ne azt nézd, hogy mennyi a + vagy -, hanem jól játszottál-e vagy nem. Ha a hülyeséged miatt buksz, akkor gondold át mit rontottál volna, ha az rng miatt, akkor aludj nyugodtan, legközelebb behúzod!
Zizikém, lesz ennél rosszabb is, ne aggódj.
Ne add fel, élvezd a játékot, és nagyon fontos: légy alázatos vele szemben (mert különben felfal!!).
Nekem kb 2. évbe került -és vagy 5 befizetésbe-, amíg meg tudtam vetni a lábamat, ezerszer feladhattam volna, de nem tettem.
A fórumtársaim ötlete szerintem is nagyon jó, játssz több asztalon, mert akkor nincs időd agyalgatni.
amig az ellenfélnek csak egy, - azaz csak egy - százalék esélye is van nyerni, akkor nyerhet is vele.
továbbá azt se felejtsük el hogy vannak olyan sessionök ahol a TT ellen KJ-vel floppoljuk a TP-t, két slowplayelt AA-t küldünk süllyesztőbe BB-ből ingyen 84o típusú lapokkal, turnre kiegészül az fd a floppolt 2pár, vagy soe ellen és bekerül a pénz, és társai Akkor nekünk is baromi mákunk van, csak azt könnyebben viseljük:)
ez nemrég 10 percen belül volt.
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Jonhybanana_ ($52)
CO pat_sve ($14.29)
BTN kakopoios ($15.01)
SB Johoo1 ($27.25)
BB Hero ($146.33)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :8c: :4s:
3 folds, Johoo1 calls $0.25, Hero checks
Flop: :2d: :4c: :8s: ($1, 2 players)
Johoo1 bets $1, Hero calls $1
Turn: :4h: ($3, 2 players)
Johoo1 bets $3, Hero calls $3
River: :kh: ($9, 2 players)
Johoo1 bets $11, Hero raises to $25, Johoo1 goes all-in $11.75
Final Pot: $54.50
Hero shows FULL_HOUSE FOUR EIGHT
:8c: :4s:
Hero wins $56.75 ( won +$27.25 )
Johoo1 mucks genius trap of :Ah: :As:
Johoo1 lost -$27.25
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG killerblade_ ($53.49)
CO Hero ($98.75)
BTN Gwerz 56 ($4.87)
SB anqerias ($50.35)
BB elias.d ($65.51)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is CO :6d: :7d:
killerblade_ calls $0.50, Hero raises to $2.50, Gwerz 56 goes all-in $4.87, 2 folds, killerblade_ calls $4.37, Hero calls $2.37
Flop: :td: :7s: :7h: ($15.36, 3 players, 1 all-in)
killerblade_ checks, Hero checks
Turn: :4c: ($15.36, 3 players, 1 all-in)
killerblade_ bets $15.25, Hero calls $15.25
River: :jc: ($45.86, 3 players, 1 all-in)
killerblade_ goes all-in $33.37, Hero calls $33.37
Final Pot: $15.36
killerblade_ shows TWO_PAIR ACE SEVEN
:as: :ah:
Hero shows THREE_OF_A_KIND SEVEN
:6d: :7d:
Hero wins $15.36 ( lost -$38.13 )
killerblade_ lost -$53.49
Gwerz 56 lost -$4.87
gondolom itt ugyanolyan mákom volt mint a fishekenk ellenem, a különbség talán az hogy én nem oop calllolgatom végig a partit az idióta draw-val/egy párral várva a 2párt drillt, hanem ők játszották rosszul a handjüket.
Játssz több asztalon!
ha lesz 2000$-od akkor ülj be 0.25/0.5-re, addig kisebb téten érdemes építkezni, mert túl nagy részét kockáztatod így a bankrollnak.
2000$????
0,5/1$ pedig 5000$-nal?
kezd sok lenni
maiak
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG spirre85 ($216.15)
CO Hero ($179.55)
BTN JH Klinsmann ($107.40)
SB deliore ($102)
BB DonFortuna13 ($110.85)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :ks: :kc:
1 fold, Hero raises to $3, JH Klinsmann raises to $10.50, 1 fold, DonFortuna13 calls $9.50, Hero raises to $27, JH Klinsmann calls $19.50, DonFortuna13 calls $19.50
Flop: :8h: :2s: :3h: ($90.50, 3 players)
DonFortuna13 checks, Hero goes all-in $149.55, JH Klinsmann goes all-in $77.40, DonFortuna13 folds
Turn: :4d: ($245.30, 2 players, 2 all-in)
River: :6h: ($245.30, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: $245.30
Hero shows PAIR KING
:ks: :kc:
JH Klinsmann shows TWO_PAIR SIX THREE
:3d: :6d:
Hero wins $72.15 ( lost -$107.40 )
JH Klinsmann wins $245.30 ( won +$137.90 )
DonFortuna13 lost -$30
tudom hogy 80/20 ban vagyunk de azzal a szemét lappal már az is badbeat hogy a 4bet kasszában 20% equity-t floppol.
$0.50/$1 No Limit Holdem
5 Players
Stacks:
UTG zmaj3 ($50.35)
CO Hero ($161.45)
BTN tsfxyz ($99.50)
SB tibo03 ($75.80)
BB dieci_85 ($110.75)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is CO :7s: :ts:
1 fold, Hero raises to $3, 2 folds, dieci_85 calls $2
Flop: :4h: :9h: :8d: ($6.50, 2 players)
dieci_85 checks, Hero bets $5, dieci_85 calls $5
Turn: :6c: ($16.50, 2 players)
dieci_85 checks, Hero bets $12.50, dieci_85 raises to $30, Hero goes all-in $140.95, dieci_85 goes all-in $72.75
River: :6d: ($222, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: $222
dieci_85 shows FULL_HOUSE SIX FOUR
:4s: :6h:
Hero shows STRAIGHT TEN
:7s: :ts:
dieci_85 wins $222 ( won +$111.25 )
Hero wins $50.70 ( lost -$110.75 )
ellen 61/30/1.2
igazad van,fel kellene dolgozni.próbáltam én is egy ideig,de nem megy.nem használok segédprogramot.az utóbbi(6hónap) időben kézzel írtam a preflop allinjeimet.progik nélkül talán mérvadó lehet,mennyire szopat a pokerstars.
pár vs.kisebb pár :1482: 702 kispár:nagyobb: 325:1300
pár vs.2magasabb lap :1378:1285 2magaslap:pár : 767:1404
arról nem beszélek,hogy nem alli szitunál hányszor esik le a végén az ellenfeleknek a szín v.sor,nincs róla statom.nem is lenne objektív.
nem azért írom,mert a magyar mattusownak v.helmuthnak tartom magam.aki k**** jól pokerezik,csak ku****ra peches:)örülök,amikor olvasom a magyarok sikereit,biztosan lejátszanának az asztalról.csak kíváncsi lennék a sikergyárosoknak milyenek a hasonló adataik.a többi játékos,progival látja ezeket az adataimat,ezért merik megadni szinte bármivel a hívásaimat?teljesen elment a kedvem az egésztől.ahelyett,hogy bőven pluszban lennék,most 10nap alatt,szépen lerogytam szinte mindent.ne értsen senki félre,biztos nem fogok ebből megélni,nem leszek belőle pokermilliomos,csak felcseszem magam,amikor pár kezdő írogat,hogy nincs itt semmi csalás,minden rendben az oldalakkal?és jön a válasz:shut up,fish!még sokat kell tanulnod.és majd hosszútávon visszakapod a szerncsétől,amit most elvett.egy nagy *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudnék arra válaszolni,hogy ha nem robotok segítségével szopat le a gép,mi haszna van a teremnek abból,hogy néhány hozzám hasonló hülyét lerabolnak.de hogy nincs minden rendben,az 1000százalék.és nem a cionista összeesküvésre és hasonló elméletekre gondolok.(ahogy néhány pokercápa ironizál az oldalon)
igazad van,fel kellene dolgozni.próbáltam én is egy ideig,de nem megy.nem használok segédprogramot.az utóbbi(6hónap) időben kézzel írtam a preflop allinjeimet.progik nélkül talán mérvadó lehet,mennyire szopat a pokerstars.
arról nem beszélek,hogy nem alli szitunál hányszor esik le a végén az ellenfeleknek a szín v.sor,nincs róla statom.nem is lenne objektív.
nem azért írom,mert a magyar mattusownak v.helmuthnak tartom magam.aki kurvára jól pokerezik,csak kurvábbra peches:)örülök,amikor olvasom a magyarok sikereit,biztosan lejátszanának az asztalról.csak kíváncsi lennék a sikergyárosoknak milyenek a hasonló adataik.a többi játékos,progival látja ezeket az adataimat,ezért merik megadni szinte bármivel a hívásaimat?teljesen elment a kedvem az egésztől.ahelyett,hogy bőven pluszban lennék,most 10nap alatt,szépen lerogytam szinte mindent.ne értsen senki félre,biztos nem fogok ebből megélni,nem leszek belőle pokermilliomos,csak felcseszem magam,amikor pár kezdő írogat,hogy nincs itt semmi csalás,minden rendben az oldalakkal?és jön a válasz:shut up,fish!még sokat kell tanulnod.és majd hosszútávon visszakapod a szerncsétől,amit most elvett.egy nagy lófaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudnék arra válaszolni,hogy ha nem robotok segítségével szopat le a gép,mi haszna van a teremnek abból,hogy néhány hozzám hasonló hülyét lerabolnak.de hogy nincs minden rendben,az 1000százalék.és nem a cionista összeesküvésre és hasonló elméletekre gondolok.(ahogy néhány pokercápa ironizál az oldalon)
nem azért írom,mert a magyar mattusownak v.helmuthnak tartom magam.aki kurvára jól pokerezik,csak kurvábbra peches:)örülök,amikor olvasom a magyarok sikereit,biztosan lejátszanának az asztalról.csak kíváncsi lennék a sikergyárosoknak milyenek a hasonló adataik.a többi játékos,progival látja ezeket az adataimat,ezért merik megadni szinte bármivel a hívásaimat?teljesen elment a kedvem az egésztől.ahelyett,hogy bőven pluszban lennék,most 10nap alatt,szépen lerogytam szinte mindent.ne értsen senki félre,biztos nem fogok ebből megélni,nem leszek belőle pokermilliomos,csak felcseszem magam,amikor pár kezdő írogat,hogy nincs itt semmi csalás,minden rendben az oldalakkal?és jön a válasz:shut up,fish!még sokat kell tanulnod.és majd hosszútávon visszakapod a szerncsétől,amit most elvett.egy nagy lófaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudnék arra válaszolni,hogy ha nem robotok segítségével szopat le a gép,mi haszna van a teremnek abból,hogy néhány hozzám hasonló hülyét lerabolnak.de hogy nincs minden rendben,az 1000százalék.és nem a cionista összeesküvésre és hasonló elméletekre gondolok.(ahogy néhány pokercápa ironizál az oldalon)