Póker Fórum Archívum > Bad beat > Sajnos ennyi volt! Csak nekem nem megy már?

zolika
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 30. 17:26

az én mintám elég nagy :D nekem ennyi handig volt türelmem :) azt nem mondom hogy buktam, mert enyhe +ban zártam, de nincs türelmem 200ezer handen keresztül csak a rake-t pörgetni ezeknek..

Mondjuk ez bosszantó annak aki hisz még abban hogy lehet profi, nagy tétes reg. de másodállásnak tökéletes. Ha belegondolsz nullás játék mellett is többet keresel mintha gürcölnél valami faroknak aki vagy kifizet vagy nem. Volt olyan hónapom h 70k leosztás alatt nl25-n 900eurót nyertem nullás játékkal. Velem is az volt a baj akkor h vakon hittem az egészben. Szerintem valakinek ez is motiváció lehet ha látott már szart az életben.
Mi kell még. sokan ezért is otthagynák a szar másodállást.
Most lehet jönni azzal hogy havi 200k fizetés nem pénz akkor inkább póker, diploma, nyelvvizsga, nagyigényű élet amit havi a fent említett összegből nem is lehet finanszírozni.
Mióta olvasom a fórumot (5év) segédmunkást a közfoglalkoztatásból nem hallottam itt irkálni meg elmélkedni. Valószínűleg azért mert vidéken ennek(200K) 60%-val elégedett lenne.
Nekünk kiégett, sokat látott brékevön játékosoknak úgy gondolom időnként havi kiegészítésnek még mindig jó lehet. Legalább a játékot körülvevő formaiságokkal tisztában vagyunk.
De aki most kezd bele teljesen 0-ró. Nehéz

Krono
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. aug. 30. 17:43

Ha az ember küzdeni akar, keményen dolgozni, vannak nemesebb foglalkozások.
Írta már itt valaki korábban, hogy annyi energiával már akár orvos is lehetne egy mai fiatal, amennyit mostanában bele kell fektetni, hogy nagy nyerő legyen valaki.l

Hogy a fenébe lehetnél már orvos? Kb 14 éves korodtól hajtanod kell, mint az állat a mostani oktatásban, hogy esélyed legyen egy orvosi egyetemet elvégezni, kivéve ha van másfél misid/félév.

Pokert legtöbben 20 éves koruk magasságában ismerték meg, ha végiglazsálták a középsulit, akkor esélyük sincs normális egyetemre/szakra bekerülni.

kidelpiero
Válasz Krono kommentjére
2013. aug. 30. 17:54

Hogy a fenébe lehetnél már orvos? Kb 14 éves korodtól hajtanod kell, mint az állat a mostani oktatásban, hogy esélyed legyen egy orvosi egyetemet elvégezni, kivéve ha van másfél misid/félév.

Pokert legtöbben 20 éves koruk magasságában ismerték meg, ha végiglazsálták a középsulit, akkor esélyük sincs normális egyetemre/szakra bekerülni.

Mivel én voltam aki felvetette, válaszolok.Az itteni prok átlagosan napi 5-6 órát játszanak, emellett ugye a proknak elemezni is kell 1-2 órát naponta, emellett fórumozik, videózik, mindezt van aki 6 éve. Ennyi órát fektetve tanulásba elvégezhető az orvosi egyetem, ha valaki lusta volt középiskolában, akkor neki mondjuk plusz egy év, ugyanis napi 6-8 órát tanulva simán teljesíthető a két emelt szintű érettségi is.

Persze itt mindenki összehasonlítja a magyar "átlag keresettel" a pókeres pénzt, érdekes módon abba nem gondol bele, ha a pókerbe fektetett időt/ energiát fiatalon tanulásba fekteti milyen lehetőségei lennének, mondjuk pont hosszútávon, amiről itt annyi szó esik. :)

BelaKecske
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 30. 18:05

Egész más képességek szükségesek napi 6 óra tanuláshoz mint napi 6 óra pókerhez szerintem.
A póker stratégia vagy a handelemzés sem éppen sejtbiológia .

balu999
Válasz zolika kommentjére
2013. aug. 30. 18:15

Mondjuk ez bosszantó annak aki hisz még abban hogy lehet profi, nagy tétes reg. de másodállásnak tökéletes. Ha belegondolsz nullás játék mellett is többet keresel mintha gürcölnél valami faroknak aki vagy kifizet vagy nem. Volt olyan hónapom h 70k leosztás alatt nl25-n 900eurót nyertem nullás játékkal. Velem is az volt a baj akkor h vakon hittem az egészben. Szerintem valakinek ez is motiváció lehet ha látott már szart az életben.
Mi kell még. sokan ezért is otthagynák a szar másodállást.
Most lehet jönni azzal hogy havi 200k fizetés nem pénz akkor inkább póker, diploma, nyelvvizsga, nagyigényű élet amit havi a fent említett összegből nem is lehet finanszírozni.
Mióta olvasom a fórumot (5év) segédmunkást a közfoglalkoztatásból nem hallottam itt irkálni meg elmélkedni. Valószínűleg azért mert vidéken ennek(200K) 60%-val elégedett lenne.
Nekünk kiégett, sokat látott brékevön játékosoknak úgy gondolom időnként havi kiegészítésnek még mindig jó lehet. Legalább a játékot körülvevő formaiságokkal tisztában vagyunk.
De aki most kezd bele teljesen 0-ró. Nehéz

Hol van vidéken 120K-s fizu emberek? Gyárakba esetleg, 3 műszakban.

Maxxxika
Válasz balu999 kommentjére
2013. aug. 30. 18:22

Hol van vidéken 120K-s fizu emberek? Gyárakba esetleg, 3 műszakban.

Most keveselled vagy sokallod?

dr.drogba
2013. aug. 30. 18:36

Sok, pedig mi még inkább nyugathoz tartozunk(Tatabánya). Itt 3 szakba mondjuk betanitott munka alapból 100k huf,tulórákal hétvégén megvan a 120k.
Na most ha nincs más lehetöséged és mondjuk szeretsz pokerezni ez 400 euronak felel meg.....No comment.

naggeri
2013. aug. 30. 18:40

viccelsz? hány éves vagy amúgy? :) nem rosszallásból kérdezem, csak azért -gondolom- nem sok élettapasztalattal rendelkezel. Egyébként debrecenben sem kereshetik halálra magukat az emberek, nem tudom hogy ott mennyit lehet keresni, de 120-al átlagember lehet ott is elégedett. Vidéken konkrétan 120-ért sokan ölni tudnának.

kertitorp
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 30. 18:41

Nem értem miért kell ezt az orvos témát ennyire boncolgatni. Ha valaki orvos akar lenni + megfelelő képességei vannak = orvos lesz. Ha valaki pókeres akar lenni + megfelelő képességei vannak = pókeres lesz. Ezeket nem kell összehasonlítani, mert lehetetlen és hülyeség is.
Egyébként ez a topik kezd vastagon - EV-s lenni.:)

kry
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 30. 18:49
Élő ügyfélszolgálat