Póker Fórum Archívum > Bad beat > Sajnos ennyi volt! Csak nekem nem megy már?

Maxxxika
Válasz naggeri kommentjére
2013. aug. 30. 12:57

ez azért elég nagy bullshit. :)

kifejtheted, lehet meggyőzöl

titcar
Válasz jak1 kommentjére
2013. aug. 30. 13:00

pedig a matematikában nem sok újat találtak ki az elmúlt években.

ez így mondjuk nem igaz :)

Maxxxika: én sosem tudnám elvégezni az orvosit :) (bár nagy nyerő sem voltam sose :D)

márcsakhobbi
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 30. 13:26

Biztos nem erősödött a mezőny, csak épp kitiltották az összes olyan nemzetet, akik tagjai röhögve zsebpénzből illetve szórakozásból betolnának 1 buyint 2nd pár+lyuksorral azokon a téteken, amiről eddig szó volt. Tehát igenis, de, Kra erősödött a mezőny.
Én leginkább 1 asztalos SNGt toltam, az "aranykorban" kezdtem úgy kb 4 éve, sok tanulással, elemzéssel 15% roival pikkpakk felvittem FTPn 11$ szintig, kényelmes 6 asztalon hoztam 12% roit, azaz 15$ óránként. Na azért megérte. Aztán észrevettem, hogy a 22$ szinten már 2-3 nyerő reg ül az asztalon (muhaha, de kemény, régi szép idők), pár hónap múlva pedig 4-5 lett, majd kitiltották a félvilágot, és mit ad isten egy év alatt eljutottunk oda, hogy a 11$ szinten nem tudtam új asztalra beülni mert 6-7 nyerő reg!!! már benn ült (akikkel a 22-33$on játszottam pár hónapja). Persze sok tanulás elemzés wizard fejben, nagy swingekkel hoztam 3-5%ot, csak azért már nem érte meg, az már szenvedés illetve kemény munkaszagú.. Épp kivettem a lét, erre becsukták az egészet.
Most visszakaptam a bennmaradt 1k$, és mit látok? Már a PS 3$ szinten regparádé...
Itt jön a képbe a felvetett "ma már orvos lehetne" téma, azaz hogy biztos lehetne még többet tanulni meg alázat meg szenvedés meg kitartás, csak az már nem éri meg ezért a pénzért, abból "már orvos lehetne"..
Inkább visszamentem dolgozni, igy ma sima fizetésből annyit keresek amit le sem merek irni, emellett a család/társadalom elismer, fizetek adót, céges utazások, karrierlehetőség, saját vállalkozás, stb...
Szóval szerintem is a póker régen K jó volt, pár éve "még elment", ma már nem ajánlom senkinek, más területen többre lehet vinni.

naggeri
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. aug. 30. 13:41

kifejtheted, lehet meggyőzöl

nem hinném hogy ezt nagyon boncolgatni kéne..
de ha azt nézzük hogy ha fognánk a tanulókat és a tanrendet és hozzáadnánk a pókert mint életpálya szerintem több jó játékos lenne mint "mi" illetve HS mezőny is össze vissza lenne verve. (gondolj bele pl hogy matematikusok nagy része látna benne fantáziát) viszont az orvosok száma nem változna (max kevesebb lenne)

chapuisat
Válasz mikki86 kommentjére
2013. aug. 30. 14:19

Nézzünk szembe a tényekkel, aki nem keresett eddig legalább 30-40 milliót, az már az életben nem is fog ezzel, szóval akinek nagyratörő vágyai vannak, az jobban teszi ha keres valami mást is.

hú bammeg, ezen nagyot nevettem. Légyszi kommentelj még!!!

ilane
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 30. 14:27

https://www.youtube.com/watch?v=jPcAadpyZ9g&feature=c4-overview-vl&list=PLu_EEhkJUlACu-A1vgdzYnFrsqw013cFP

12:20-tól kezdődik és a ****i arckifejezése hogy átalakult 1 perc alatt... :D

"So you wanna play poker for living, ehh?"

chapuisat
Válasz Flush67 kommentjére
2013. aug. 30. 14:34

Nemrég valamelyikőtöktől én is megkaptam ezt a linket, rögtön elszállt a dühöm:
Mucsi a pultos - YouTube

:)
Hatalmas

vadallat
Válasz Pssy kommentjére
2013. aug. 30. 14:42

ja, ezt minden rinyahuszárnak illik megnéznie, mielőtt férfivá válik, és a nőjével van inkább mint a kocsmában

Jeeeee88
Válasz ilane kommentjére
2013. aug. 30. 16:55

https://www.youtube.com/watch?v=jPcAadpyZ9g&feature=c4-overview-vl&list=PLu_EEhkJUlACu-A1vgdzYnFrsqw013cFP

12:20-tól kezdődik és a ****i arckifejezése hogy átalakult 1 perc alatt... :D

"So you wanna play poker for living, ehh?"

gyereknek majdnem megállt a szíve..:D

mikki86
Válasz chapuisat kommentjére
2013. aug. 30. 17:21

hú bammeg, ezen nagyot nevettem. Légyszi kommentelj még!!!

"Watch out, we got a badass over here" by IgnaceAleya | Redbubble

Élő ügyfélszolgálat