ez azért elég nagy bullshit. :)
pedig a matematikában nem sok újat találtak ki az elmúlt években.
Biztos nem erősödött a mezőny, csak épp kitiltották az összes olyan nemzetet, akik tagjai röhögve zsebpénzből illetve szórakozásból betolnának 1 buyint 2nd pár+lyuksorral azokon a téteken, amiről eddig szó volt. Tehát igenis, de, Kra erősödött a mezőny.
Én leginkább 1 asztalos SNGt toltam, az "aranykorban" kezdtem úgy kb 4 éve, sok tanulással, elemzéssel 15% roival pikkpakk felvittem FTPn 11$ szintig, kényelmes 6 asztalon hoztam 12% roit, azaz 15$ óránként. Na azért megérte. Aztán észrevettem, hogy a 22$ szinten már 2-3 nyerő reg ül az asztalon (muhaha, de kemény, régi szép idők), pár hónap múlva pedig 4-5 lett, majd kitiltották a félvilágot, és mit ad isten egy év alatt eljutottunk oda, hogy a 11$ szinten nem tudtam új asztalra beülni mert 6-7 nyerő reg!!! már benn ült (akikkel a 22-33$on játszottam pár hónapja). Persze sok tanulás elemzés wizard fejben, nagy swingekkel hoztam 3-5%ot, csak azért már nem érte meg, az már szenvedés illetve kemény munkaszagú.. Épp kivettem a lét, erre becsukták az egészet.
Most visszakaptam a bennmaradt 1k$, és mit látok? Már a PS 3$ szinten regparádé...
Itt jön a képbe a felvetett "ma már orvos lehetne" téma, azaz hogy biztos lehetne még többet tanulni meg alázat meg szenvedés meg kitartás, csak az már nem éri meg ezért a pénzért, abból "már orvos lehetne"..
Inkább visszamentem dolgozni, igy ma sima fizetésből annyit keresek amit le sem merek irni, emellett a család/társadalom elismer, fizetek adót, céges utazások, karrierlehetőség, saját vállalkozás, stb...
Szóval szerintem is a póker régen K jó volt, pár éve "még elment", ma már nem ajánlom senkinek, más területen többre lehet vinni.
kifejtheted, lehet meggyőzöl
Nézzünk szembe a tényekkel, aki nem keresett eddig legalább 30-40 milliót, az már az életben nem is fog ezzel, szóval akinek nagyratörő vágyai vannak, az jobban teszi ha keres valami mást is.
https://www.youtube.com/watch?v=jPcAadpyZ9g&feature=c4-overview-vl&list=PLu_EEhkJUlACu-A1vgdzYnFrsqw013cFP
12:20-tól kezdődik és a ****i arckifejezése hogy átalakult 1 perc alatt... :D
"So you wanna play poker for living, ehh?"
Nemrég valamelyikőtöktől én is megkaptam ezt a linket, rögtön elszállt a dühöm:
Mucsi a pultos - YouTube
ja, ezt minden rinyahuszárnak illik megnéznie, mielőtt férfivá válik, és a nőjével van inkább mint a kocsmában
https://www.youtube.com/watch?v=jPcAadpyZ9g&feature=c4-overview-vl&list=PLu_EEhkJUlACu-A1vgdzYnFrsqw013cFP
12:20-tól kezdődik és a ****i arckifejezése hogy átalakult 1 perc alatt... :D
"So you wanna play poker for living, ehh?"
hú bammeg, ezen nagyot nevettem. Légyszi kommentelj még!!!