Tir-x. te biztos jobb játékos vagy mint én, ezt elismerem. 6év alatt nem tudtam egy kellemeset játszani azokon a téteken(lehet keveset játszottam) de nl10- nl25-ön azért ha vékonyan is de nyertem.
nl50-en már nem.
Béla meg tök jól összefoglalta hogy miért is éri még meg kinlódni vele,magamfajta tehetségtelen embereknek
Szerintem tehetségtelen embereknek nem éri meg kínlódni vele.
Zolika, ha csak vékonyan nyertél NL10-en, miért gondoltad, hogy 50en majd nyerni fogsz? először a micro tétet kéne agyon verni:)
most nem lehet néhány száz leosztásig megtekinteni nagyobb téten mire képes az ember.?
Vagy ti egyetlen egyszer sem játszottatok akár csak egyetlen téttel feljebb?
Nehezen hihető
Ha van, amivel meg kell küzdeni, az a póker, már ha valaki ebből akar megélni. Sokan alábecsülik, könnyű pénznek tartják, sosem az, sok tekintetben nehezebb bárminél. A topik megnyitójának mondanám, a variancia senkinek sem jóbarátja, jelen pillanatban a legnagyobb ellenségem, egyszerűen kinyír. MTT-t játszom, hidd el ismerős az a történet, hogy all in esetében elöl vagyok, majd jön még egy, kettő lap és nyithatom az újabb tour-t. Nem ritka, hogy a 9 asztalom fele eltűnik néhány perc alatt.
Nem egyszerű a helyzet, de újra fel lehet állni, és összeszedni magadat.
most nem lehet néhány száz leosztásig megtekinteni nagyobb téten mire képes az ember.?
Vagy ti egyetlen egyszer sem játszottatok akár csak egyetlen téttel feljebb?
Nehezen hihető
egy igazi férfi nem rinyál. ha szereted a játékot, ne add fel. ha nem szereted, akkor meg lépj tovább
Csak akkor mentem magasabb tétre, miután összenyertem hozzá kisebb téten a rollt. Különben mi értelme a bankroll managementnek? :confused:
NL20on többet lehet keresni mint az átlag magyar fizetés, bwin nl10től 4-5usd körül v felett volt az órabérem, ami több mint amennyit sokan keresnek, nyugis játékkal és szorgalommal Magyarországon még mindig nagyon jó lehetőség a póker. + NL20 siman meg lehet csinálni 1k körüli rake-et, mondjuk speed biztos, de legyen akkor 800usd, ezzel első 4-5-ben vagy a legtöbb rakerace-en, + kapsz mondjuk 20% rb-t, ez pedig azért nem rossz.
egy igazi férfi nem rinyál. ha szereted a játékot, ne add fel. ha nem szereted, akkor meg lépj tovább