Fél év alatt ellehet érni egy olyan szintet, hogy havi 100-150 ezer Ft-ot ki tudjak*
*szedni a pókerből?
El lehet.
El lehet érni, csak ritkán sikerül
*szedni a pókerből?
2015 nyár eleje.
eredeti kérdésre válaszolva:
Van akinek igen, van akinek nem.
Profitot inkább éves szinten kell számolni, ha csak nem a legtutibb limitedre mész ahol a magas edge miatt sokkal biztosabb a profitod. Ebben az esetben viszont $/h-od rosszabb lesz.
Még egy szép topic...
Semmi információ sincs se a tudásodról, se a bankrollodról, se arról, hogy van-e pókerrel kapcsolatos tapasztalatod, vagy egyáltalán tudsz-e gép előtt ülni napi 8+ órát, elég kitartó vagy-e, van-e bármi segítséged, mit akarsz játszani stb. Nem tudom hogy vársz így reális választ.
De ha ennyire átgondolatlan leszel pókerben is, mint ennek a kérdésnek a megfogalmazásában, akkor nem fogsz tudni.
szinte biztos, hogy nem....kb. a nyereségesen játszók 10-20 %-a keres ennyit....tehát a játékosok pár százaléka....
Teljesen az alapoktól, csak a texas holdam szabályokat tudom. Nincs, még nem játszottam sosem real pénzben. Tudok, most is napi 10-15 órákat ülök, már 2 éve, de totál semmittevéssel töltöm az időm előtte, ezért gondoltam belekezdek. Nincs segítségem, már mint közvetlen. Holdem, 6max (sh?), azon belül valami vagy sng, azt még nem tudom.
Teljesen az alapoktól, csak a texas holdam szabályokat tudom. Nincs, még nem játszottam sosem real pénzben. Tudok, most is napi 10-15 órákat ülök, már 2 éve, de totál semmittevéssel töltöm az időm előtte, ezért gondoltam belekezdek. Nincs segítségem, már mint közvetlen. Holdem, 6max (sh?), azon belül valami vagy sng, azt még nem tudom.
Teljesen az alapoktól, csak a texas holdam szabályokat tudom.