Vika
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 28. 23:47
Köszi, de lényeg kimaradt: Milyen a flopnézettség? A party nem is írja ki az asztalok flopnézését??
Nem. Kéz/óra és átlagpot van a lobbyban.
psycho
2008. máj. 28. 23:48
Köszi, de lényeg kimaradt: Milyen a flopnézettség? A party nem is írja ki az asztalok flopnézését??
nem maradt ki, Party nem mutat ilyen statisztikát.. Nem a legjobb terem egyébként. Sokkal jobb is lehetne a szoftver, NL25től van csak SH, és HU asztal, lejjebb csak FR...
Két terem közül inkább ezt válaszd :D
Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 28. 23:50
Amikor a Starson játszottam, akkor rengeteg asztal volt ott is egész nap. Én viszont inkább a Partyt ajánlanám, ha már a két terem közül kellene választanom.
Tehát azt mondod a Partyn sok a fish napközben is?
Ja és tudsz valamit a Party-s bónuszról? Ha innen regelek, valóban elég lejátszani bónuszösszeg*5 olyan leosztást, ahol a pot minimum 1$?? Ez túl könnyűnek tűnik :)
(PA200 bónuszkódra gondolok)
Chryss85
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 28. 23:51
nem maradt ki, Party nem mutat ilyen statisztikát.. Nem a legjobb terem egyébként. Sokkal jobb is lehetne a szoftver, NL25től van csak SH, és HU asztal, lejjebb csak FR...
Két terem közül inkább ezt válaszd :D
Értem.. kár hogy nem mutatja.. Egyébként neked mi a véleményed a játékosállományról?
Vika
2008. máj. 29. 0:01
Tehát azt mondod a Partyn sok a fish napközben is?
Ja és tudsz valamit a Party-s bónuszról? Ha innen regelek, valóban elég lejátszani bónuszösszeg*5 olyan leosztást, ahol a pot minimum 1$?? Ez túl könnyűnek tűnik :)
(PA200 bónuszkódra gondolok)
Régen így volt, ötszörös volt a bónusz, mostanában nem tudom, hogy mi a helyzet pontosan. Ha ezt írják, akkor biztosan így is van. Én most egy 20 dolcsis no depot kaptam, 160 pontot kell hozzá összeszedni. Mivel nem volt bent pénzem a 20 dolcsin kívül, ezért csak 2/4 centen játszottam egy jó háromnegyed órát 4 asztalon. Ennyi idő alatt összejött bő 30 pont (nyilván NL10-en ez minimum 70 lett volna), és kerestem 10 dolcsit, pedig csináltam egy két nagyobb hibát. Gondolom az előző mondatom második része egyben válasz is lehet a kérdésedre a fisheket illetően. ;) Ne parázz ezen, mikrolimiten gyenge a Party állománya, én legalábbis NL50-ig nem láttam különösebb csodákat, a nagyobb téteken nem tudom, mi a helyzet.
Mondjuk nem játszom túl szép pókert alacsonyabb mikrolimites full ring asztalokon, rengeteget limpelek (persze ha az asztal engedi), és komolyabbat emelni csak super premium lapokkal szoktam. A cél szentesíti az eszközt. :)
Vika
2008. máj. 29. 0:02
Értem.. kár hogy nem mutatja.. Egyébként neked mi a véleményed a játékosállományról?
A kéz/órából azért tudsz következtetni, ha nem is a legpontosabban.
Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 29. 0:04
A kéz/órából azért tudsz következtetni, ha nem is a legpontosabban.
Hogyan?? :)
Jó, Vika, meggyőztél, hamarosan kipróbálom a Partyt. A Nordica mellé jól jön egy másodlagos terem, ahol lehet nappal is játszani. :)
Egyébként én is sokat limpelek, rászoktatott a Nordica halállománya. Alkalmazkodtam hozzájuk, és az agressziófaktorom lement 0.9-re, de így legalább jön a lóvé :) Így van, ahogy mondod, a cél szentesíti az eszközt. Nekem ne mondja senki, hogy a passzív játék rossz. Van ahol rossz, de máshol meg nagyon is jövedelmező :)
psycho
2008. máj. 29. 0:04
Érdemes jönni szerintem (mondom ezt a tegnapi nagy bukóm után), normális játékkal lehet nyerni, viszont mákolások vannak itt is azért. rakes bónuszt simán ki lehet szedni, úgy hogy legfeljebb nullszaldós leszel (de inkább pluszos)..Fishek, regularok vegyesen, bár én NL10en csak SSS játszottam..
psycho
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 29. 0:07
Vika milyen néven játszol partyn, ha publikus??
Vika
2008. máj. 29. 0:11
Hogyan?? :)
Jó, Vika, meggyőztél, hamarosan kipróbálom a Partyt. A Nordica mellé jól jön egy másodlagos terem, ahol lehet nappal is játszani. :)
Várj, nem akarlak meggyőzni vagy rábeszélni, csak az elvárásaid alapján úgy gondolom, hogy a Party jó választás lehet. Az tényleg a terem mellett szól, hogy rengeteg asztal van gyakorlatilag egész nap, és az általad leírt feltételekkel piszok könnyen ki lehet szedni a first depot, ezt tapasztalatból mondom. Én is gondolkodom most egy visszatérésen a rengeteg asztal és a sok fish miatt, plusz ez az a terem, ahol a 17 colos monitoromon is még úgy ahogy kezelhetően ki tudok tenni 10-12 asztalt (itt - ha jövök - val'szeg full ringezni fogok a maximális számú asztalon). Takarás persze van, de még éppen elviselhető a dolog.