fivered
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 28. 17:00

Titan poker

Valaki nem tudná, hogy tavaly novemberi első befizetésemre miért csak ez év októberében indulhatok első befizető free-n a Titanon.

Vika
2008. máj. 28. 17:29

Én úgy hallottam, hogy nagyon feszesek ott a playák.. Na most mi igaz? :D

A Party reklámjainak a megjelenése a tévékben egyértelműen a hobbijátékosok tömegeit célozza meg, azok pedig vannak is dögivel, igaz főleg "dojcsok".

Amúgy sem hiszem, hogy NL10 környékén bármelyik terem állományától is csodát kellene várnunk, bár kétségkívül vannak olyan hálózatok (például Microgaming), ahol azért érezhetően jobb az állomány. Ha folyamatosan sok asztalt akarsz (nappal és éjszaka is), akkor a Party jó választás lehet.

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 28. 23:16

. Ha folyamatosan sok asztalt akarsz (nappal és éjszaka is), akkor a Party jó választás lehet.

Ok, lehet, hogy benézek pár dolcsival. Vika, nem tudnál feltenni vmi screenshotot a Party NL10-es asztalairól (Lobby), vmi délutáni időtájt? ;)

Littlemage
2008. máj. 28. 23:36

NL10en csak FR van. a partyn.

Vika
2008. máj. 28. 23:37

Ok, lehet, hogy benézek pár dolcsival. Vika, nem tudnál feltenni vmi screenshotot a Party NL10-es asztalairól (Lobby), vmi délutáni időtájt? ;)

Holnap délután csinálok egy screenshotot, és felteszem ide. Ma délután játszottam egy órát, mert kaptam egy minimális no depo bónuszt, és volt bőven asztal a kis téteken.

Vika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 28. 23:39

NL10en csak FR van. a partyn.

Így van, de Chryss fr-t akar játszani, ha jól emlékszem.

psycho
2008. máj. 28. 23:41

Itt egy kép az esti játékról..ha kell még teszek fel, mondjad, mire vagy kíváncsi..

Ja, és igen.. Nincs SH asztal, csak FR :S

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 28. 23:43

Így van, de Chryss fr-t akar játszani, ha jól emlékszem.

Valóban FR-t játszok. Az jobban megfelel a játékstílusomnak. Kevesebb vakot kell fizetni, meg több fish fér 1 asztalhoz :D
Köszönöm Vika, várni fogom holnap ;)

Amúgy a pokerstars milyen napközben? Valaki tud valamit róla?

Chryss85
Válasz psycho kommentjére
2008. máj. 28. 23:45

Itt egy kép az esti játékról..ha kell még teszek fel, mondjad, mire vagy kíváncsi..

Ja, és igen.. Nincs SH asztal, csak FR :S

Köszi, de lényeg kimaradt: Milyen a flopnézettség? A party nem is írja ki az asztalok flopnézését??

Vika
2008. máj. 28. 23:46

Valóban FR-t játszok. Az jobban megfelel a játékstílusomnak. Kevesebb vakot kell fizetni, meg több fish fér 1 asztalhoz :D
Köszönöm Vika, várni fogom holnap ;)

Amúgy a pokerstars milyen napközben? Valaki tud valamit róla?

Amikor a Starson játszottam, akkor rengeteg asztal volt ott is egész nap. Én viszont inkább a Partyt ajánlanám, ha már a két terem közül kellene választanom.

Élő ügyfélszolgálat