pokertableratings
Csak nálam nem működik a pokertableratings.com?
behozza az oldalt majd hirtelen eltűnik és csak a nagy fehérség
Helló. Valaki nem tudna befizetni engem a 10éves SM-re? A nyeremény kicsike része is elég lenne nekem. Nagyon nagy lenne. Nekem még nem adatot meg, hogy ekkora tornán induljak. Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez. Eddig soha semmi nem jött még össze a starson. Papirbolt néven tolom ha netán valaki lát benne fantáziát szóljon.
:-)
Üdv.
Helló. Valaki nem tudna befizetni engem a 10éves SM-re? A nyeremény kicsike része is elég lenne nekem. Nagyon nagy lenne. Nekem még nem adatot meg, hogy ekkora tornán induljak. Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez. Eddig soha semmi nem jött még össze a starson. Papirbolt néven tolom ha netán valaki lát benne fantáziát szóljon.
Üdv.
Nekem még nem adatot meg, hogy ekkora tornán induljak. Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez. Eddig soha semmi nem jött még össze a starson.
Üdv.
kósza ötlet volt nem is gondoltam át mit irok. Annyit buktam már, hogy az valami csodálatos. Gondoltam bepróbálok valamit....
What?
Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez
A fene tudja annyi szarságot okozott már nekem a stars, hogy ezen a tornán tudna kárpótolni a sors.
Erre azért bővebben is kíváncsi lennék. :D