Fredd89
Válasz Zseri kommentjére
2011. dec. 14. 9:35

pokertableratings

Csak nálam nem működik a pokertableratings.com?

behozza az oldalt majd hirtelen eltűnik és csak a nagy fehérség

cursor 10
Válasz Fredd89 kommentjére
2011. dec. 14. 9:37

Nálam működik rendesen.

want2push
Válasz Fredd89 kommentjére
2011. dec. 14. 11:21

We are currently performing database maintenance. Read updates in our forums.

ÁrpiCsótány
Válasz want2push kommentjére
2011. dec. 14. 18:59

Helló. Valaki nem tudna befizetni engem a 10éves SM-re? A nyeremény kicsike része is elég lenne nekem. Nagyon nagy lenne. Nekem még nem adatot meg, hogy ekkora tornán induljak. Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez. Eddig soha semmi nem jött még össze a starson. Papirbolt néven tolom ha netán valaki lát benne fantáziát szóljon.
:-)
Üdv.

daPEPEhu
Válasz ÁrpiCsótány kommentjére
2011. dec. 14. 19:06

Helló. Valaki nem tudna befizetni engem a 10éves SM-re? A nyeremény kicsike része is elég lenne nekem. Nagyon nagy lenne. Nekem még nem adatot meg, hogy ekkora tornán induljak. Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez. Eddig soha semmi nem jött még össze a starson. Papirbolt néven tolom ha netán valaki lát benne fantáziát szóljon.
Üdv.

Hát azért ez egy kicsit vicces így..nem hiszem, hogy csak úgy befizetnek téged egy versenyre..vannak ilyesmi stakingek is, de nem egy versenyre..ha az a gond, hogy nem tudsz ennyit áldozni a versenyre, de ha 50%-át már igen akkor ajánlom neked ezt a topicot: https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/19194-10-millas-sm-bol-vetel.html

Galambos Tarzan
2011. dec. 14. 19:23

Nekem még nem adatot meg, hogy ekkora tornán induljak. Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez. Eddig soha semmi nem jött még össze a starson.

What?

redoubtable
2011. dec. 14. 19:34

Üdv.

Ez a dolog nem így működik. Egy versenyre senki nem vesz senkiből 100% ot. Jó én befizettem csajom a Stormra vasárnap. Sőt MU ot is kapott! :D

100% ot fél éves, éves, meg 2000db os versenyszerződésekre kötnek. Tehát 100% ot egy versenyedből senki nem fog meg venni. De szerintem egyet se mert elég rosszak a mutatóid. De azért GL!

ÁrpiCsótány
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. dec. 14. 19:36

kósza ötlet volt nem is gondoltam át mit irok. Annyit buktam már, hogy az valami csodálatos. Gondoltam bepróbálok valamit....

What?

redoubtable
2011. dec. 14. 19:36

Érzem az erőt meg minden adott a sikerhez

Erre azért bővebben is kíváncsi lennék. :D

ÁrpiCsótány
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 14. 19:41

A fene tudja annyi szarságot okozott már nekem a stars, hogy ezen a tornán tudna kárpótolni a sors.

Erre azért bővebben is kíváncsi lennék. :D

Élő ügyfélszolgálat