Volt múltkor egy cikk érdekesebb allinekről videókkal itt az akadémián, nem tudjátok hol találom meg?
Köszi
Pontverseny
sziasztok van valami országosan elfogadott kupaverseny pontszámítási kélplet ami alapján a magyar klubok a kupaversenyüket számítják
Teszem aszt függ a beülő rebuy addon helyezés amit elért és az indulók számától!
Valami képlet van erre de nem tudom segítene valaki?
hand history
lenne egy kérdésem. légyszi válaszoljatok normálisan. köszi.
Everesten ha kimásoljuk a hand historyt, azt hogy lehet fórumba beilleszthető formátumba konvertálni? van sok ilyen oldal tudom. de valahogy egyikkel se akart működni. jól jönne ha valaki leírná rendesen. köszi!
Segítség
A segítségeteket kérném.Tegnap este óta nem enged be a PS a jelszavammal.Megcsináltam a jelszóemlékeztetőt aztí rták hogy elküldték az ideiglenes jelszót de tegnap este óta egy kumma emailt nem kaptma tőlük és nagyon idegesítő.Kérleks egítsetek mit tudok tenni?Jó lenne neki írni is de sajna nem megy az angol.Nagyon idegesítő.Segítségeteket előre is köszönöm.
Ha leírod pontosan mit szeretnél írni magyarul lefordítom neked. De amúgy van magyar support is a PS-on.
Igazából az lenne alényeg hogy mikor várhatom az ideiglenes jelszót és mi okból nem küldték még el.Esetleg én nézek rossz mail címet?Amit nem nagyon hiszek.Ha magyar is van akkor hova tudok nekik küdleni miylen címre?
Igazából az lenne alényeg hogy mikor várhatom az ideiglenes jelszót és mi okból nem küldték még el.Esetleg én nézek rossz mail címet?Amit nem nagyon hiszek.Ha magyar is van akkor hova tudok nekik küdleni miylen címre?
Ez egy hagyományos Matt-féle "üssetek" post lesz, miben megint elárulom mennyire imbecilis (Majkától szedtem) vagyok a témában.
Szeretnék kérni egy olyan leírást, ami szépen levezeti, hogy hogyan is kell belőni a holdem manager, és pokertracker HUD-ját. Ahogy olvastam, többünknek nem megy a dolog, kicsit megnyugtatott, hogy nem csak én sétáltam el az erdőbe.
Nekem ami megy: Be tudom lőni, hogy importálja a fájlokat.
Ami nem megy: Trackeren nem tudom elérni, hogy a HUD megnyilvánuljon, Holdem Manageren pedig szintén nem tudom elérni. :) Külön el tudom indítani a HUD exét, ami után megjelenik egy tábla, jelezve az asztalokat, de aztán már a hőn áhított értékek nem jelennek meg.
Ha nem válaszoltok, eret vágok, és futkározni kezdek a lakásban. :P