Ez egy hagyományos Matt-féle "üssetek" post lesz, miben megint elárulom mennyire imbecilis (Majkától szedtem) vagyok a témában.
Szeretnék kérni egy olyan leírást, ami szépen levezeti, hogy hogyan is kell belőni a holdem manager, és pokertracker HUD-ját. Ahogy olvastam, többünknek nem megy a dolog, kicsit megnyugtatott, hogy nem csak én sétáltam el az erdőbe.
Nekem ami megy: Be tudom lőni, hogy importálja a fájlokat.
Ami nem megy: Trackeren nem tudom elérni, hogy a HUD megnyilvánuljon, Holdem Manageren pedig szintén nem tudom elérni. :) Külön el tudom indítani a HUD exét, ami után megjelenik egy tábla, jelezve az asztalokat, de aztán már a hőn áhított értékek nem jelennek meg.
Ha nem válaszoltok, eret vágok, és futkározni kezdek a lakásban. :P
nem válaszolunk
Hát a pókerstars ...hatja ha másfél napja nem bírják elküldeni azt a nyomorult ideiglenes jelszót.3 levelet írtam már nekik és semmi válasz.
Lehet rakeback-et igényelni, ha nem fizettem be a terembe? (freeből indulva álltam fel)
segítség
Szaisztok.Már 2. napja hogy nem kapok semmi levelet a PS-tól az ideiglenes jelszó ügyében és ez már kezd nagyon dühítő lenni és kezdek nagyon türelmetlen lenni.Mit tudnék csinálni már teljesen tanácstalan vagyok.....
Lehet rakeback-et igényelni, ha nem fizettem be a terembe? (freeből indulva álltam fel)
Szaisztok.Már 2. napja hogy nem kapok semmi levelet a PS-tól az ideiglenes jelszó ügyében és ez már kezd nagyon dühítő lenni és kezdek nagyon türelmetlen lenni.Mit tudnék csinálni már teljesen tanácstalan vagyok.....
phil gordon kis zöld könyve van valakinek eladó?
PokerStove-ban lehet saját range-t előre készíteni, és azt adagolni szükség esetén a player 2-be? Nem látok ilyen lehetőséget, de ez ugye nem jelent semmit, ettől még simán lehet. :)
Na a következő félautomata módszert találtam ki.
Bizonyos M-számokra csinálok range-t, szépen beklikkelgetem a stove-ban, hogy szerintem mi valószínű, leokézom, ekkor a főablakban megjelenik a sorozat, amit kimásolok textbe, és ebből fogom villámgyorsan másolgatni adott szituban. :P