Pedig az Origós emberek tudnák azt, hogy mit is jelent nekünk meglátni,meghallani ezeket a neveket (fricirics,danfiu stb..), hogy sokan miattuk lettünk motiváltak, sokan vkik miatt lettek nyerő játékosok. Ehelyett beskatulyáznak, de semmi gond, mert mikor majd számoltok be az élményeitekről ( utazás, kocsi, ház stb..) és látják rajtatok/rajtunk, hogy kiegyensúlyozottak vagyunk, akkor jön majd a WTF:confused::confused: Ezzel kívánnék minden egyes pókerkollégának nagyon sok sikert és kitartást ehhez az álláshoz/életstílushoz. :)
Én a leginkább azt nem értem, hogy miért van ez a "pókeres-dolgozó ember" szembe állítás. Minden pro leírta és aki kicsit mélyebben belekerül a bőrén is tapasztalhatja, hogy ez munka. Más kérdés, hogy olyan dolgot csinál az ember, amit szeret, de attól még napi 6-8 (vagy még több) órán keresztül a monitor előtt koncentráltan ülni és "játszani" komoly szellemi munka. Igen furcsa, hogy ezt ennyire lenézik még azok is akik valamennyire ismerik, miközben munkának fogadnak el pl. egy hivatali ügyintéző vagy kutyakozmetikus állást. Tudnék hosszan sorolni olyan "munkákat" amik semmi kézzel fogható értéket nem teremtenek és mégse kiabálnak sokan, hogy ez nem munka, csak az emberek lehúzása.
Az adózási vitához pedig annyit tegyen meg mindenki, hogy utánanéz, hogy hogyan adóznak és fizetnek járulékokat pl. a sportolók, művészek, újságírók, "őstermelők" és utána lehet reklamálni, hogy a pókeresek milyen kivételezett helyzetben vannak. Mondom ezt úgy, hogy a 7. munkahelyemet koptatom éppen, láttam már az állami alkalmazottak életétől a vállalkozókig mindent, már csak a multik maradtak ki az életemből, de a terveim szerint végleg.
Nem akartam beleszólni a témába, de ezt már nem bírom ki.
Bizonyítgatjátok itt, hogy a nyerő regek mennyire jót tesznek a gazdaságnak, mert mennyire sok ÁFÁ-t fizetnek meg csakis a madzsar kolbász veszik stb. lol
A fals logikátok szerint Don lakatos Nintendó aztán az ország leghasznosabb állampolgára, mert különböző üzleteiből nehezen megszerzett pénzének nagy részét itt költi el amivel ÁFÁ-t fizet így lendíti fel a nemzetgazdaságot, támogatja e-mellet a magyar kiskereskedőket, boltosokat, fiatal lányokat, akik számára munkahelyeket teremt és a zsernyákokkal szemben védelmet is nyújt nekik.
Azon meg, hogy a valaki szerint a nagy részt analfabéta, munkanélküli réteget regé kellene képezni az államnak, csak röhögni tudtam.
Én megértelek titeket nyerő játékosok, tudom ha adózni kellene rosszul érinteni titeket, valószínűleg addig jó nektek egyébként még nincs rendes szabályozás és a zavarosban tudtok halászni, amit ha megtesztek nem elítélendő mert egyszerűen csak éltek a lehetőséggel.
Viszont itt grál lovagnak beállítani magatokat és azt bizonygatni, hogy mennyire jót tesztek a gazdaságnak nevetséges dolog.
Aki itthon költi el a pénzt jót tesz aki külföldön az nem.Lényegtelen miből,hogyan kerested .Az hogy itt tart az ország szinte csak is a politikusok hibája .Az utóbbi 25 évben csak a szar gazdaságpolitika ment.Szánalmas.Amit elloptak elbasztak az embereken akarják bevasalni.Írom ezt úgy ,hogy 22 éve vannak (voltak) vállalkozásaim .
Minden ország a lakóival együtt pont olyan, mint a politikusai. Nem vezet sehová, ha csak rájuk mutogatunk és hárítjuk a felelősséget.
Demokrácia van alapíts pártot és csináld jobban.
Minden ország a lakóival együtt pont olyan, mint a politikusai. Nem vezet sehová, ha csak rájuk mutogatunk és hárítjuk a felelősséget.
Demokrácia van alapíts pártot és csináld jobban.
Sajnos ahhoz, hogy a gazdasági szakemberek érvényesülni tudjanak kell egy politikai platform, ami keresztülviszi az elképzeléseiket.
Ám nem a polidilin vagyunk nem folytatom tovább :)
Ám még végszónak annyit, hogy csodát egyébként se várjunk semmilyen gazdasági szakembertől, politikustól. Nincs olyan gazdasági és bármiféle politika ami mindenkinek megfelelne.
Egy FELELŐS kormány feladata az lenne, hogy a többség érdekét nézze. A nyerő regek pedig nem részei a többségnek, ők csak egy elhanyagolható kissebbség.
Nem akartam beleszólni a témába, de ezt már nem bírom ki.
Bizonyítgatjátok itt, hogy a nyerő regek mennyire jót tesznek a gazdaságnak, mert mennyire sok ÁFÁ-t fizetnek meg csakis a madzsar kolbász veszik stb. lol
A fals logikátok szerint Don lakatos Nintendó aztán az ország leghasznosabb állampolgára, mert különböző üzleteiből nehezen megszerzett pénzének nagy részét itt költi el amivel ÁFÁ-t fizet így lendíti fel a nemzetgazdaságot, támogatja e-mellet a magyar kiskereskedőket, boltosokat, fiatal lányokat, akik számára munkahelyeket teremt és a zsernyákokkal szemben védelmet is nyújt nekik.
Azon meg, hogy a valaki szerint a nagy részt analfabéta, munkanélküli réteget regé kellene képezni az államnak, csak röhögni tudtam.
Én megértelek titeket nyerő játékosok, tudom ha adózni kellene rosszul érinteni titeket, valószínűleg addig jó nektek egyébként még nincs rendes szabályozás és a zavarosban tudtok halászni, amit ha megtesztek nem elítélendő mert egyszerűen csak éltek a lehetőséggel.
Viszont itt grál lovagnak beállítani magatokat és azt bizonygatni, hogy mennyire jót tesztek a gazdaságnak nevetséges dolog.
Sajnos ahhoz, hogy a gazdasági szakemberek érvényesülni tudjanak kell egy politikai platform, ami keresztülviszi az elképzeléseiket.
Ám nem a polidilin vagyunk nem folytatom tovább :)
Ám még végszónak annyit, hogy csodát egyébként se várjunk semmilyen gazdasági szakembertől, politikustól. Nincs olyan gazdasági és bármiféle politika ami mindenkinek megfelelne.
Egy FELELŐS kormány feladata az lenne, hogy a többség érdekét nézze. A nyerő regek pedig nem részei a többségnek, ők csak egy elhanyagolható kisebbség.