This...
Havonta összességében csak cash gamen 200 ezer dollár fölötti összeget buknak ki a magyar játékosok az országból. Az sng, és Mtt adatok nincsenek benne de közel hasonló összegről lehet szó...
Magyarul, ha nem lenne online poker az országban, havi ekkora összeggel több maradna a magyar emberek zsebében, amit elkölthetnének különféle termékekre, és fizetnének Áfát stb.
És most nem az onlinepoker ellen beszélek, csak a nyers valóságról.
Akkor meg büntessék a fisheket, akik vesztenek pl. verje meg őket a rendőr, de pont a nyerő játékosokat támogatni kéne :)
Megjegyzem, 200k dollár olyan kis összeg ebben az iparágban, hogy hibahatáron belül van, 10 jó regulár megnyeri.
A póker szórakozás az embereknek és a profi pókeresek szórakoztatnak és oktatnak.Ez szolgáltatás.
A jogrendszer pedig hiányos és lyukas jelenleg.Ha normális határozat lesz akkor az állam fog kapni adót az iparágból.
Igen! Nagyon csalódott vagyok én is.... Azt hittem ez a topik sokáig fog pörögni.... :(
Ha tudom ,hogy csak ennyi van benne akkor nem is nyilatkozom senkinek.... :(((
De a kép nagyon jól sikerült, a Fotósotok büszkélkedett vele facebook-on is, ugyan abba a gimnáziumba jártunk:)
Lugosi Dani? De kicsi a világ!!! :) Majd mondom neki ,hogy Bélakecske üdvözli!!! :)
Engem pl abszolút nem érdekel, hogy mi a jó a magyar gazdaságnak, meg mi nem. Globális jólétre törekszem. Egyébként is fizetek az államnak átlag havi 100K HUF ÁFA-t plussz a TB-t, amiért cserébe nem várok el semmit, csak amit a TB biztosít. Pokeres vagyok, és sokkal többet adok az államnak, mint amennyit cserébe kapok.
Vicces, hogy pont egy pókeres fórumon kezd el mindenki aggódni a magyar gazdaság miatt. Mármint hiányolják a szerepvállalást. Pedig a pókeresek is hazánkban költik el pénzük nagy részét, amit nem polgártársaiktól nyertek el. Havi szinten sokan jóval többet, mint amennyit egy átlag bérből élő adózik és vásárol.
Valahogy nem hiszem, hogy vállalkozók fórumán valaki is neki esne a másiknak, hogy miért van a háza előtt három 20 milliós autó, pedig csak minimálbért keres, ahogy a hat alkalmazottja is. Mert ő is ugyanúgy csak annyit adózik, amennyit muszáj és nem kötnek bele.
Vagy politikusaink se nagyon utasítják vissza a közjó érdekében a sok visszatérítést. Vidéki képviselőink, amikor utaznak a fővárosban, akkor még a lakást is fizetik nekik, hiába nem kell bérelnie, mert van neki saját. Nem baj, megkapja a pénzt és nem utasítja vissza.
Rengeteg ilyet lehetne sorolni.
Szóval mindenki söprögessen inkább a saját portáján.
Szerintem sincs ezzel a cikkel semmi gond. Minek ,,melózzon'' olyan helyen 60K-70K forintért 3 müszakban ha ebből többet tud profitálni, és nincs egy degenerált főnöke aki úgy került egy pozicióval fejjebb hogy egy segget simára nyalt és max egy 5K forinttal kap többet. +akkor grindel amikor akar.
[CENTER][SUP][SUB][/SUB][/SUP][/CENTER]