A pénz létrehozása
Sziasztok!
Megint létrehozok egy témát, amiben szeretnék segítséget nyújtani, hogy átlássuk a bankredendszert és megértsük a mai hitelpénz létrejöttét és létezését.
Az alábbi videó 57 perces, amit meg kellene nézni a témához. Akinek van főiskolai vagy egyetemi közgazdász végzettsége az könnyen megérti (meg nem is lesz újdonság). Nagyon kevesen fogják végignézni, viszont aki megnézni, az szinte biztos, hogy többször is megteszi.
A pénz mint adósság (magyar) - YouTube
A videóban szereplő részletekről és arányokról felesleges vitatkozni, a lényeg az egészben rejlik.
Aki megérti a filmet és újdonságot jelentett, annak szívesen! :)
Ha esetleg a témával kapcsolatosan valaki akar olvasni ajánlani tudom:
Helmut Creutz: A pénz szindrómája
Alap pénzügyi tudás nem árt, mert a közepétől eléggé száraz számításokba kezd.
[video=youtube;8-yRNEdl20o]http://www.youtube.com/watch?v=8-yRNEdl20o[/video]
Nekem ez tetszett nagyon a témában, szerintem nagyon jó, észre sem veszi az ember amíg lemegy vele fél óra
Pont most kéne tanulnom a "pénzügyek alapjai" ZH-ra állítólag 70% a bukási arány az 1 próbálkozásnál. :))
állítólag 70% a bukási arány az 1 próbálkozásnál. :))
A videóban szereplő részletekről és arányokról felesleges vitatkozni, a lényeg az egészben rejlik.
Sziasztok!
Az alábbi videó 57 perces, amit meg kellene nézni a témához. Akinek van főiskolai vagy egyetemi közgazdász végzettsége az könnyen megérti, hogy ez mekkorra ótvar nagy hülyeség.
:)
Valóban felesleges róla vitatkozni, mert őrült csúsztatások (hazugságok) vannak a videóban, az egész egy értékelhetetlen bullshitáradat, amit a gazdasági képzettség nélküli laikusok torkán le lehet erőltetni, de attól még ugyanúgy hazugság lesz.
Egy rövid írás pont erről a videóról:
A bankok maguk teremtik a pénzt | Kiszámoló - egy blog a pénzügyekről
Pont most kéne tanulnom a "pénzügyek alapjai" ZH-ra állítólag 70% a bukási arány az 1 próbálkozásnál. :))