Lenne egy észrevételem. Talán ideje lenne megfontolni a lehetőségét, hogy eltávolítjátok a topic címéből a nevet, mert miközben Tüsi elő is került és válaszolt is a levelekre amiket kapott, nos mindeközben igencsak megszaporodtak a különböző nevek a topicban. Ezért vagy írjátok át úgy, hogy mások is benne legyenek akik szóba kerültek, vagy egyszerűen vegyétek le Tüsit is. Mindkét megoldás megfelel, de szerintem így már nem maradhat.
dislike
ráér akkor ha visszafizetett mindent
Nekem nincs bajom azzal h szerepel a címben a neve, de akkor legyen benne másé is mert a topic több mint fele már nem is róla szól.
Kizárólag azzal van bajom, hogy lassan az egész magyar pókertársadalom szennye az ő neve alatt fut.
https://www.facebook.com/zoltan.bozoki.7
Vigasztaljon benneteket a tudat, hogy legalább jól érezte magát Balatonfüreden a pénzetekből. :)
Látjátok erről beszélek.
Tudtam, hogy ez lesz :D. Olvasd el akkor újra mit írtam.
Mi vagy te ügyvéd?:))
Írogatsz itt minden hülyeséget,holott a nagy bálványod elvileg mail-ekre válaszol,ergó net közelbe van,de ide nem dugná a pofáját,helyette te beszélsz itt a nevében...
Rossz vicc az egész.
Nekem 3éve tartozik,csomószor visszaírt kb 100 dátumot kaptam,hogy mikor adja vissza,meg többet ad vissza,stb,ment a kamu mindig,de sajnos valami iszonyat előre nem látható katasztrófa történt,amiért képtelen volt visszaadni.
Akkor miért is vegyük le a nevét?
Egy büdös ft-ot nem fizetett vissza senkinek/és sajnos nem is fog/...
Meg több,mint 10k$-t csalt ki emberektől.
Ha lenne pénze,nem kérne ennyit emberektől,ergó nem nagyon lesz miből visszaadni.
De van egy ötletem,kérjen még másoktól és a régieknek fizessen vissza mindent,1 év múlva meg megint és így tovább:))
Piros oldalon volt vele interjú,melyben legnagyobb erényeit sorolta:))
rally25: Szerintem három tulajdonságom segített leginkább hozzá ehhez, a nyíltság, az őszinteség és az önzetlenség.
Problem?:)):)):))
Amúgy meg tudom,hogy miket válaszolt.
Kérdésre kérdéssel of course...
Lenne egy észrevételem. Talán ideje lenne megfontolni a lehetőségét, hogy eltávolítjátok a topic címéből a nevet, mert miközben Tüsi elő is került és válaszolt is a levelekre amiket kapott, nos mindeközben igencsak megszaporodtak a különböző nevek a topicban. Ezért vagy írjátok át úgy, hogy mások is benne legyenek akik szóba kerültek, vagy egyszerűen vegyétek le Tüsit is. Mindkét megoldás megfelel, de szerintem így már nem maradhat.
Nekem nincs bajom azzal h szerepel a címben a neve, de akkor legyen benne másé is mert a topic több mint fele már nem is róla szól.
Kizárólag azzal van bajom, hogy lassan az egész magyar pókertársadalom szennye az ő neve alatt fut.