Eltűnt Romsy, a biztos pont, akit mindig ki lehetett moderálni...unatkoznak a modok :D
https://www.facebook.com/zoltan.bozoki.7
vwtdi zoli, unibet aff
Ez nem az a Zoli, akiről ebben a topikban szó van, ő egy másik (akiről amúgy szintén azt olvastam, hogy némi csalás köthető a nevéhez, valószínűleg szintén sok pénzzel lépett meg)
oké, akkor szerinted ő az, én meg tudom, hogy nem az
mindkettő zoli, mindkettő átvert jó pár embert és mindkettő pesti, ezért lehet kavarodás
akiről ebben a topikban szó van, aki miatt indították, az a piros oldal oktatója volt, aztán az "o2-betűs oldalra csinált videósorozatot
a vwtdi zoli meg megint más, ő unibet affil, de ő róla én többet nem tudok, csak ennyit
oké, akkor szerinted ő az, én meg tudom, hogy nem az
mindkettő zoli, mindkettő átvert jó pár embert és mindkettő pesti, ezért lehet kavarodás
akiről ebben a topikban szó van, aki miatt indították, az a piros oldal oktatója volt, aztán az "o2-betűs oldalra csinált videósorozatot
a vwtdi zoli meg megint más, ő unibet affil, de ő róla én többet nem tudok, csak ennyit
ezt a posztot aszbesztnek címezted, ugye? :)
csak mert én végigolvastam, és nagyon is jól tudom (sajnos), h miről van szó :P
ezt a posztot aszbesztnek címezted, ugye? :)
csak mert én végigolvastam, és nagyon is jól tudom (sajnos), h miről van szó :P
Azért sztem eléggé gáz az oldal részéről h nem támogatják a feketelistákat. Az meg nem kifogás h ártatlanokat gyanúsítanak meg.Poénból félreértésekből sem lenne nagy ügy mivel egyértelmű bizonyítékokat lehetne szolgáltatni egy PSC-elt fotóval, és az h még csak gyanúsítanak vkit az nem egyenlő azzal h kirakják a nevét a fekete oldalra.
Az meg gyenge kifogás h ha több emberrel játszotta el vki csak akkor kell komolyan venni, ez a lehető legrosszabb hozzáállás mivel addig is letud húzni embereket
Sziasztok!
Megértem, hogy az adminoknak nehéz lehet a dolga, nem egyszerű kiszűrni mi igaz, és mi hamis. Az is meglehet, hogy valakit ártatlanul megvádoljanak.
Én már többször voltam stakelve, és jelenleg is stakelve vagyok, idén kb már vagy 4 hónapja. Megbízhatónak érzem magam, és felelősségteljesen kezelem a kapott pénzeket, de mégis előfordult velem kb 3-4 éve, hogy valamennyire "lejárattak". Azért tettem idézőjelbe, mert nem nyilvánosan tették, nem fórumokon stb, hanem csak a pókeres baráti köröm tudta.
Az egész abból indult, hogy csak szóbeli megállapodást kötöttem a stakerrel, ami nagy hiba volt, és a variancia rossz oldalára kerültem, elbuktam a pénzt, de úgy gondolom, hogy legjobb tudásom szerint játszottam, így nem éreztem magam hibásnak. Persze a staker a plafonon volt, ment a vita már azzal is megvádolt, hogy szándékosan buktam el a pénzt, és hogy ő nem is stakelt csak kölcsön adott stb. A lényeg, hogy a pókeres ismeretségi körömben ennek híre ment, mondanom sem kell az én szavamra senki sem volt kíváncsi. Totálisan hazavágott, innentől kezdve kirekesztettek a bizalmi körből. Hatalmas munka volt visszaszereznem a bizalmat!
A stakernek egy bizonyos idő után vissza adtam a pénzt amit befektetett, és megtanultam a leckét.
1, Mindig írjátok le a stakelési feltételeket/megállapodást, legalább két valós tanú jelenlétében kössétek meg az üzletet!
2, Ne csak a befektető győződjön meg arról, hogy kinek adja a pénzét, hanem fordítva is.
3, Mindig úgy kezeld a pénzügyeidet, hogy a staker pénze az első, hiba nem jöhet szóba!
4, Tartsd tiszteletben az alkut amit kötöttél, minden egyes pontnak tegyél eleget, hogy a staker maximálisan elégedett legyen, mert sosem tudhatod mikor sodor eléd a szél egy jó lehetőséget, amikor is jól jön egy szépen fogalmazott ajánlólevél.