Póker Fórum Archívum > Minden más > Figyelmeztetés - Lehúzás

Maxxxika
Válasz Tsulok kommentjére
2013. aug. 27. 13:45

Jó kérdés.
És ugye madarat tolláról...

TitusPullo
Válasz tomy123 kommentjére
2013. aug. 27. 13:47

Te miért véded ennyire?

a) haver/tesó/rokon
b) mind2 nick ő
c) kell neki is a reputáció, hisz egy "bizniszben" futnak
d) majd megindokolja, ha akarja

vadallat
2013. aug. 27. 13:50

nem kell f*szkodni és akkor nem kerül a szennybe. ha valaki csal, csaljon úgy hogy nem derül ki. agyhalottak, facepalm....

Pistapapa
2013. aug. 27. 13:51

Tényeket írtam le ennyi. Amit leírtam abban igazam van még ha 1.000.000 $-t csalt volna ki fejenként mindenkitől akkor is. És azt is írtam nem feltétlenül kell levenni a nevét csak másé is legyen akkor ott, de hát úgy néz ki leborult a köd és mindenki elborult teljesen agyilag, hogy ezt már nem sikerült felfogni.

Kizárólag a saját nevemben beszélek. Ha Mikiegér szerepelne a topic címében akkor is így gondolnám, csak akkor nem olvasnám és nem látnám milyen irányba megy a topic és nem szólalnék meg. :)

svajcifiu
Válasz Pistapapa kommentjére
2013. aug. 27. 13:54

Tényeket írtam le ennyi. Amit leírtam abban igazam van még ha 1.000.000 $-t csalt volna ki fejenként mindenkitől akkor is. És azt is írtam nem feltétlenül kell levenni a nevét csak másé is legyen akkor ott, de hát úgy néz ki leborult a köd és mindenki elborult teljesen agyilag, hogy ezt már nem sikerült felfogni.

Kizárólag a saját nevemben beszélek. Ha Mikiegér szerepelne a topic címében akkor is így gondolnám, csak akkor nem olvasnám és nem látnám milyen irányba megy a topic és nem szólalnék meg. :)

Ha ekkora spanja vagy a gyereknek, adhatnál neki kölcsön hogy visszafizesse az adósságait.

Pistapapa
Válasz TitusPullo kommentjére
2013. aug. 27. 14:00

a) haver/tesó/rokon
b) mind2 nick ő
c) kell neki is a reputáció, hisz egy "bizniszben" futnak
d) majd megindokolja, ha akarja

a, haver
b és c leghatározottabban visszautasítva
d=a de túlzottan azért nem védem, de úgy néz ki mégis :)

sakkos000
2013. aug. 27. 14:01

Ez a topic :D Aki huzamosabb ideig játszott élőben, az tudja hogy az ilyen betegesen hazudozó alakokból rengeteg van. Ismertem egy fazont, aki amikor először jött kártyázni felénk, haveromat azzal hülyítette(amúgy hozzá se szólt) hogy ő most azért jött trabantal mert a normál autója szervizben van, viszont ez a trabant, TRABANT SZÉPSÉGVERSENYT nyert! :D Aztán persze gyorsan elúszott az adósságokban. Ezt az "erdélyi telkes sztorit" is más formában, de rengetegszer elő adta. "hogy majd ekkor, meg akkor lesz pénz, ebből meg abból" Megjelentek az ilyen szarháziak online is, vigyázni kell.

rookie8906
2013. aug. 27. 14:02

Pistapapát kócsolta annó...
Úgy látszik jól sikerült.
Meg esetleg a lovi stratégiát is együtt dolgozták ki.

Pistapapa
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. aug. 27. 14:04

Ha ekkora spanja vagy a gyereknek, adhatnál neki kölcsön hogy visszafizesse az adósságait.

Először az enyémeket kéne rendezni :)

Pistapapa
Válasz rookie8906 kommentjére
2013. aug. 27. 14:07

Pistapapát kócsolta annó...
Úgy látszik jól sikerült.
Meg esetleg a lovi stratégiát is együtt dolgozták ki.

Jó volt az akkor nekem. Mondjuk azért azóta már továbbfejlődtem :D.

Lovi stratégiára nem voltam sose kíváncsi.

Élő ügyfélszolgálat