az amit vika irt. klasszikus esetben apuka kiviszi egy mecsre es azon a napon egy eletre el is dol a kerdes.
Félreértettél. Én arra gondoltam, hogy miért lesz egy magyar ember bármelyik külföldi csapatnak fanatikus szurkolója. Magamból kiindulva szimpátiát el tudok képzelni ilyen esetben, de hogy szurkoljak egy külföldi csapatnak, ez elég vadul hangzik. Habár mondjuk nekem az is furcsa, ha valaki más városbeli csapatnak szurkol, még ha az ő városának is van csapata...
mondjuk azért különbséget kell tenni aközött, hogy pl. látom, hogy barca meccs lesz a tv-ben akkor megnézem (mondjuk nem én :D), mer biztos jó meccs lesz ill. az ennél lényegesen komolyabb szurkolást közt :)
valahoyg sejtettem, hoyg Vincesz az egyébként verzióra kíváncsi, ahogy én is :)
Félreértettél. Én arra gondoltam, hogy miért lesz egy magyar ember bármelyik külföldi csapatnak fanatikus szurkolója. Magamból kiindulva szimpátiát el tudok képzelni ilyen esetben, de hogy szurkoljak egy külföldi csapatnak, ez elég vadul hangzik. Habár mondjuk nekem az is furcsa, ha valaki más városbeli csapatnak szurkol, még ha az ő városának is van csapata...
Látom te se a nagy klubokat szeretd;)
Én szinte kifejezetten utálom azokat, a kis csapatokban azért még néha akadnak hazai játékosok is!!!
Eszembe jutott egy példa. A legutóbbi BL döntő alatt épp egy csendes sessiont toltam otthon :), amikor tizenegyesekkel nyert a MU. Ekkor ugyebár a hosszabbítás miatt már jócskán éjnek évadja volt, a szomszédból óriási "VAAAAN ISTEEEEN!" kiáltás hallatszott. Na, én már ezt sem tudom megérteni, nemhogy azt, aki itthon is képes külföldi mezekben járkálni és akár magyar csapat ellenében is a külföldinek drukkolni.
Azt én se értem miért kell magyar ellen drukkolni, de a többivel nem tudom mi a gond? Ez ugyan olyan mintha valaki NBA fanatikus lenne.
Azt én se értem miért kell magyar ellen drukkolni, de a többivel nem tudom mi a gond? Ez ugyan olyan mintha valaki NBA fanatikus lenne.
Jó akkor miért érthetetlen számodra??:)