Az a baj, hogy a kispesti csapatban túlnyomórészt külföldiek vannak, ők nem ismerik fel azt, hogy a klubnak milyen fontos egy ilyen eredmény elérése, nem ismerik a klub történetét és azt se, hogy az elmúlt években mik történtek... így nehéz azért
Az a baj, hogy a kispesti csapatban túlnyomórészt külföldiek vannak, ők nem ismerik fel azt, hogy a klubnak milyen fontos egy ilyen eredmény elérése, nem ismerik a klub történetét és azt se, hogy az elmúlt években mik történtek... így nehéz azért
Szudi-Lakatos páros lett az Európa bajnok!
egy kis magyar siker :)
Remek eredmény! Gratulálok nekik!
Megkezdődött az úszó és vízilabda vb, remélem ott is lesznek sikerek.
Hajrá Magyarok!
Na király! Gratulálok én is nekik!!
Risztov Éva most úszik a vb-n. Jelenleg az első helyen van, de még messze a vége. Hajrá!!!
Pontosan tudom, hogy tulajdonilag nem a Lokié lesz. Ha Anyádék vesznek egy lakást amiben te ingyen lakhatsz, de az ő nevükön van, gondolom szerinted te nem kaptál semmit.
Az meg, hogy eddig is nyomtak csapatokat elég szar érv. Főleg, hogy a Fradikát is elég szépen tolták, hiába akarnak mindig az áldozat szerepében tetszelegni.
Risztov Éva most úszik a vb-n. Jelenleg az első helyen van, de még messze a vége. Hajrá!!!
Győrnek nem igazán megy
Amikor gyerek voltam, büszkék voltunk a fradira, hogy megérték a BL-ben a tavaszt (még úgy is azok voltunk, hogy közben szívből gyűlöltül a fővárosi zöldeket apámmal). A rá következő években utáltuk, hogy nem hogy tavasszal, már télen sem láthatjuk a magyar bajnokot a BL-ben.
Aztán múltak az évek és örültünk, ha ősszel ott volt a magyar klub a BL selejtezők végén.
Ma már csak nyár közepén láthatjuk őket. Nyár végétől már magyar klub nélkül folytatódik a legnagyobb kupasorozat 10 hónapon át, hogy aztán másfél hónap pihenőre térjen és amikor újra indul egy hét alatt leszerepjünk és bevégeztessünk.
SZÉGYEN!!!!! Nem az a szégyen, hogy kiesett a Győr, hanem hogy ez a realitás.