Póker Fórum Archívum > Minden más > Hajrá Magyarország!!!

Bodza18
Válasz iKeksz kommentjére
2013. júl. 19. 21:40

Az a baj, hogy a kispesti csapatban túlnyomórészt külföldiek vannak, ők nem ismerik fel azt, hogy a klubnak milyen fontos egy ilyen eredmény elérése, nem ismerik a klub történetét és azt se, hogy az elmúlt években mik történtek... így nehéz azért

Én egyet értek ezzel! Most nem azt mondom, hogy a mai fiatal magyar focistáknak nem fontosabb az autó és a frizura mint a klub, de egyrészt mindig jobb hű harcosokkal küzdeni (vagy ha nem is hű, de valamelyest kötődő), mint idegen zsoldosokkal, akiknek semmit nem jelent, hogy épp Kispesten, Poznanban vagy Loméban játszik.
Másrészt jobban megérti egymást már csak nyelvileg is 11 magyar, mint 3 magyar, két szerb, egy finn, egy togói, egy venezuelai...

The Trooper
Válasz iKeksz kommentjére
2013. júl. 21. 14:10

Az a baj, hogy a kispesti csapatban túlnyomórészt külföldiek vannak, ők nem ismerik fel azt, hogy a klubnak milyen fontos egy ilyen eredmény elérése, nem ismerik a klub történetét és azt se, hogy az elmúlt években mik történtek... így nehéz azért

Igen, sajnos sok a külföldi,ez nekem se tetszik .De az utóbbi időben egyre több a saját nevelésű fiatal, és remélem még több lesz.

rockett
Válasz The Trooper kommentjére
2013. júl. 21. 14:43
The Trooper
Válasz tentaculata kommentjére
2013. júl. 21. 18:16

Remek eredmény! Gratulálok nekik!

Megkezdődött az úszó és vízilabda vb, remélem ott is lesznek sikerek.
Hajrá Magyarok!

Thorles
2013. júl. 22. 11:45

Na király! Gratulálok én is nekik!!

The Trooper
2013. júl. 23. 12:43

Risztov Éva most úszik a vb-n. Jelenleg az első helyen van, de még messze a vége. Hajrá!!!

bmeeok
Válasz mojojojo kommentjére
2013. júl. 23. 13:00

Pontosan tudom, hogy tulajdonilag nem a Lokié lesz. Ha Anyádék vesznek egy lakást amiben te ingyen lakhatsz, de az ő nevükön van, gondolom szerinted te nem kaptál semmit.
Az meg, hogy eddig is nyomtak csapatokat elég szar érv. Főleg, hogy a Fradikát is elég szépen tolták, hiába akarnak mindig az áldozat szerepében tetszelegni.

Mivel tolják a FRadit? Azzal h teljesen jogtalanul kizárták? Vagy azzal h Mo legnagyobb klubja kap egy új stadiont amit ha utánanézel nem 12 milliárd forintból hanem a bevételek levonása után kb 4-5 milliárd épül meg? Vagy azzal h minden héten a legmagasabb büntetéseket veri rá a klubra a BMLSZ? de most komolyan várom a válaszodat és mivel nem tűnsz Fradistának sőt.. kérlek objektív indokokat hozz fel. Azt meg h kérhetitek számon h eddig semmilyen rendezvény nem volt rendezve pl az Üllöi út 129 alatt. Ha jártatok volna meccsre tudnátok h pl a Wc-k nem h európai de még balkáni szintet sem ütöttek meg. Az új stadion már alkalmas lesz rendezvények tartására így rengeteg bevétel fog keletkezni. Ha valami ellen igazán lázadni akartok menjetek Felcsútra.

The Trooper
Válasz The Trooper kommentjére
2013. júl. 23. 14:21

Risztov Éva most úszik a vb-n. Jelenleg az első helyen van, de még messze a vége. Hajrá!!!

:( Nem jött össze a dobogó, Olasz Anna 5. Risztov 9.lett

iKeksz
2013. júl. 23. 22:24

Győrnek nem igazán megy

Bodza18
2013. júl. 23. 22:32

Amikor gyerek voltam, büszkék voltunk a fradira, hogy megérték a BL-ben a tavaszt (még úgy is azok voltunk, hogy közben szívből gyűlöltül a fővárosi zöldeket apámmal). A rá következő években utáltuk, hogy nem hogy tavasszal, már télen sem láthatjuk a magyar bajnokot a BL-ben.
Aztán múltak az évek és örültünk, ha ősszel ott volt a magyar klub a BL selejtezők végén.
Ma már csak nyár közepén láthatjuk őket. Nyár végétől már magyar klub nélkül folytatódik a legnagyobb kupasorozat 10 hónapon át, hogy aztán másfél hónap pihenőre térjen és amikor újra indul egy hét alatt leszerepjünk és bevégeztessünk.
SZÉGYEN!!!!! Nem az a szégyen, hogy kiesett a Győr, hanem hogy ez a realitás.

Élő ügyfélszolgálat